Gegijzeld, verslaafd aan de met kots gevulde potjes met dreigende taal op de digitale snelweg. Files!

Woorden die geaccepteerd  worden omdat het gelijk behaald moet worden op straffe van onthoofding, geseling, marteling, verkrachting en vernedering van een mens.

Buig, buk, kniel en juich toe. Massa demagogie omdat hun leer de enige waarheid is. Sodom en Gomorra als hun nieuwe wereld.

In Ferrari’s en Bugatti’s van de macht racend over de  geveinsde  medemenselijkheid tot de dood de nacht rood kleurt. Een muur, we moeten een muur. Niet klagen! I will make myself great, again and again. You’re fired, you too and you! Hello world, it’s me Donald

Fake news or…news fuck the aidience.

#MeToo gevolgd door de hele wereld van ‘dat heb ik ook meegemaakt maar ik ? was te stom om  dat gewoon te vertellen’ . In de woestijn van honger en dorst zegt het uitgemergelde kind tegen de fata morgana van verloren moeder en vader. Me too please…water and something to eat.

Meester, ik ook. Wat? Nou, toen zat Vlinder met zijn vinger in mijn plasser. Dat was wel fijn hoor maar dat wist ik toen nog niet. Vlinder? Is dat die bekende toneelspeler van de Theaterschool uit 020? In Emmen gaat de vlindertuin open.

Leve ‘De Slimste Mens’ want dat ben je als weet dat  Latijnse naam voor een ratelslang nou net niet Serpentica Talpa Johannes is. Irritante geesten met verarmde lachjes bij RTL Boulevard. Aqua serpentica metallica. Het water blijft koud. Lulletje Rozenwaterige ogen met moordlust uit naam van Allah is voor Bassie

Hup, weg met de Leeuw en zijn eeuwige gekoketteer met zijn homo sexueel zijn. Weg met DWDD en Tan …oeverloos gezeik over oud nieuws en publiek dat klapt op  commando. Opzouten Dionne Stax en rap volwassen worden.

Even wat boeken verkooppraatjes aan tafel. Zo heurt dat bij ons soort mensen, toch? Mattijs…

Geestelijk vervuiling Talpa fabriek, zelfgenoegzame herhalende koppen op de buis als’ kijk dat ben ik, sodemieter toch op met Gieren met Goor, de jongens tegen de meisjes. Chantal komt slapen en We mishandelen onze vriendin maar zeggen dat het geen mishandeling is! O.l.v. Camiel Euh Euh. Help, mijn vriend is ranselaar.

Zakkenvullers in de politiek met bitcoins black tulip hype in de polder. Ministers die nietszeggend verder gaan met eigen geluk.  CDA Camiel Democratisch Afranselaar, zegt via zijn advocaat- dat het allemaal niet erg is en blijft lid van het IOC Idioten Onder Christenen.

Tsja, Camiel… vloeken is aangeleerd net zoals bidden.

Zoals ik ben, ben ik een fantast, een duimzuiger…

Imagine…. ‘she…. maybe the sun…’ .

2018…. ,ach

 

Categorieën: Algemeen

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder