Augustusopdracht: Vakantieleed en liefdes

Allereerst mijn excuses voor de dag vertraging bij het plaatsen van de nieuwe opdracht, etc. Een akelige zomergriep heeft me bevangen, vandaar…

Een dikke vette dankjewel aan de schrijvers, die zich aan de juli-opdracht gewaagd hebben! Het waren er wat minder, maar dat wijt ik gemakshalve maar aan de vakantieperiode en de enorm hoge temperaturen!

Afgelopen maand kreeg ik een leuk privébericht van nummer 22:

OvdM idee… zomervakantie verhaal. Opmerkelijk vakantie liefdes en verdriet, file leed, tent opzet irritaties, regen en regen, lekke banden, hitte, enz.enz. vliegveld leed, diarree.. beroofd

Ik vind het een hartstikke leuk idee. Om het een beetje spannend te maken voeg ik wel wat verboden en geboden woorden toe!

Overigens juich ik dit soort initiatieven toe. #22 met zijn OvdMbrainstorm, ES en Lianne met hun duo-vervolgverhaal. Heerlijk! (Als je zelf een keer een ideetje hebt: Let me know!)

De regeltjes:
Schrijf een bijzonder vakantieverhaal.
-Max 300 woorden
-Max 3 inzendingen per schrijver
-Uiterlijke inzenddatum 31 augustus
-Verplichte woorden: koning, hallelujah, pindakaas
-Verboden woorden: (vervoeging van) willen, want, zon

Succes!

Dit bericht werd geplaatst in Site perikelen door Arta . Bookmark de permalink .
Arta

Over Arta

Zijn. bewonderen, verwonderen, notuleren, opwaarderen; Het zijn zomaar wat steekwoorden, die voor mij onlosmakelijk zijn verbonden aan 'Schrijven'. *Overigens schrijf en reageer ik als arta natuurlijk op persoonlijke titel

6 gedachten over “Augustusopdracht: Vakantieleed en liefdes

 1. Wàààttte … geen maandopdracht september!?
  Dat kèn toch nie …!?
  Lanceren we er toch zelf eentje …!
  Wie doet mee?

  Onderwerp: Oertaal
  Iedereen is wel ooit in aanraking geweest met dialect of er zelfs in opgegroeid.
  Schrijf hierover een stukje. Zelf verzonnen of uit het leven gegrepen.
  Verplichtte woorden of vervoeging daarvan: geboorte, taal, oer, pikketanussie én minimaal één woord dat niet bestaat maar door jou verzonnen is.
  Verboden woorden: je mag geen woorden gebruiken die duiden naar een ouder. Dus geen pa, ma, moeder, vader, paps of mams etc … ook niet in dialect. Je mag ook niet het lidwoord ‘de’ gebruiken.
  DOE MEE!!!
  Gebruik de categorie Opdracht van de Maand!!!

Geef een reactie