CX Café

Welkom Gast 

Toon/verberg dit

Welkom Gast, posten in dit forum vereist registratie.

Pagina's: [1]
Auteur Onderwerp:DE STEM NUMEROLOOG
van-
Gellekom
CXer
Berichten: 128
Permalink
Stuur Bericht
van Gellekom
Post DE STEM NUMEROLOOG
op February 16, 2017, 09:53
Quote

In de stem numeroloog geven wij een karakteranalyse van de verschillende lijsttrekkers van politieke partijen in Nederland.Je kunt dit dan laten meewegen in je beslissing op welke partij je gaat stemmen.
Vandaag: MARK RUTTE, huidig premier en lijsttrekker van de VVD, geboren; 14 februari 1967

Vandaag Mark Rutte. Huidig premier en lijsttrekker van de VVD
Geboren : 14 februari 1967:

Mark Rutte staat voor ondeugend, vernieuwend, speels, optimisme, ik ga voor mijn zaken. Veel kracht, gezellige mens en enthousiast. Wereldreiziger. Wil alles meemaken en gezien en gehoord worden.
Creatief.

PERSOONLIJKHEIDSGETAL3
Mark's beoordelingsvermogen over wat wel en niet haalbaar is functioneert niet altijd optimaal, waardoor het hem vaak moeilijk af gaat besluiten te nemen, dit doordat hij nooit rechtstreeks op zijn einddoel afgaat, maar dit tracht te bereiken via allerlei omwegen. De juiste inzet is altijd aanwezig, maar tegelijkertijd doen zich allerlei situaties voor waardoor hij wel genoodzaakt wordt van de door hem gekozen weg af te wijken.

Hij is een vlotte prater wat in zijn voordeel werkt wanneer hij in moeilijke situaties terechtkomt, tevens zal hij hierdoor veel vrienden bezitten omdat ze graag in zijn onderhoudend gezelschap verkeren. Hij bezit een rusteloze energie die hem in staat stelt om snel van ziektes en tegenslagen te herstellen.
Zijn uithoudingsvermogen is enorm, zeker wanneer het om relaties gaat. Hij voelt zich gelukkig wanneer hij een ander gelukkig heeft gemaakt. Ondanks zijn eigen onzekerheid is hij heel goed in staat een ander uit zijn of haar onzekerheid te halen. Hij zal zijn huis met smaak inrichten, en nooit klaar zijn met bouwen of verbouwen om het nog meer te verfraaien.
Hij houdt van reizen en elke mogelijkheid daartoe pakt hij met twee handen aan, of het nu om een exotische verre reis gaat of een dagje naar de dierentuin. Moet uitkijken dat hij niet te veel tegelijk aanpakt, omdat zijn talenten dan verloren gaan, richt je liever op een ding en specialiseer je daarin om tot de beste resultaten te komen, Mark

Positief ingesteld is Mark : veelzijdig - zelfexpressie - sterke intuïtie - fantasierijk - vrolijk - sociaal ingesteld - creatief - onderhoudend - bewegelijk - rechtvaardig - zeer open.

Negatief ingesteld is Mark : stemmingen, vooral boos - onrustig - overdrijven - eigenwijs - opscheppen - apart - te praterig - te veel fantasie - buitenissig - te open - extremiteiten - jaloers - energieversplintering.
Geplaatst door van Gellekom

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Re: DE STEM NUMEROLOOG
op February 17, 2017, 08:22
Quote

Dit jaar ga ik voor Lijst 29.

Image

van-
Gellekom
CXer
Berichten: 128
Permalink
Stuur Bericht
van Gellekom
Post Re: DE STEM NUMEROLOOG
op February 17, 2017, 11:41
Quote

Image
In de stem numeroloog geven wij een karakteranalyse van de verschillende lijsttrekkers van politieke partijen in Nederland.

Vandaag Geert Wilders , lijsttrekker van de PVV

Geboren : 6 september 1963:

Als kind was Geert:
Vooral mooi en lief.

Zo voelde Geert zich in het gezin:
Hij kreeg veel liefde, maar de vraag is of dat wel van de eigen ouder was of van anderen?

Zo kijkt Geert tegen de wereld aan:
Hij ziet de wereld wat somber en wantrouwt alles en iedereen bij voorbaat. Toch zal hij in bijzijn van anderen maar zelden over anderen klagen en laat hij iedereen zoveel mogelijk in zijn of haar eigen waarde zolang het niets met politiek te maken heeft. Zijn eigen gezin en eigen ik is belangrijker voor hem maar als hij moet kiezen kiest hij uiteindelijk altijd voor zichzelf. Hij kijkt vaak door zijn eigen bril en heeft een eigen kijk op de dingen. Daardoor ziet hij vooral zijn eigen fouten niet en ligt de fout altijd bij anderen en nooit bij hemzelf. Dat maakt hem wat kortzichtig. Hij kan onrechtvaardig reageren en anderen pijn doen als ze je op je fouten proberen te wijzen.

Zo heeft Geert ontwikkeld:
Hij is artistiek en verantwoordelijkheid en heeft een liefde voor faam. Hij kent niet veel spiritualiteit, wel emoties. Hij houdt van harmonie en werkt vanuit zijn hart met mensen. Hij kan heel aardig zijn maar juist ook heel venijnig. Soms is hij een echte moederkloek. Soms denkt hij dat er ruzie is terwijl dat niet zo is. Hij heeft veel met aardse liefde te maken en kan genieten van de mooie en kleine dingen. Huis en haard zijn heilig ..

Zo kijken anderen naar Geert
Hij is/was erg makkelijk aanspreekbaar. Behalve inzake politieke zaken.

Dit is de les in Geert’s leven:
Hij moet leren te verteren, leren te kauwen en te herkauwen. Hij heeft nu nogal de neiging om alles door een roze bril te zien. Op politieke zaken na. Zie de dingen wat meer zoals ze zijn.

Zo zit de wereld voor Geert in elkaar:
Hij heeft moeite de dingen los te laten en echt te vergeven. Hij heeft een erg laag zelfbeeld. De zon is nu de schaduwkant. Hij is eigenlijk verlegen ook al weet hij dat vaak erg goed te verbergen. Ja, maar, vroeger... is een uitspraak die goed bij hem past. Na ruzie zullen vaak andere ruzies komen omdat hij er vroeg of laat weer op terugkomt, hij haalt de oude koeien opnieuw uit de sloot. Leer los te laten!

Hier heeft Geert soms nog moeite mee:
Vaak vraagt hij zichzelf af, durf ik dat wel? Hij heeft teveel fantasie en kan erg goed een uitvlucht verzinnen. Mogelijk heeft hij moeite met een van de ouders. Ook heeft hij moeite zichzelf helemaal te geven en houdt hij bepaalde mensen nogal wat op afstand.

Zo wil Geert de dingen aanpakken:
Hij is een vuurteken, dat wil zeggen dat hij kan aanwakkeren met mensen. Padwerk gaat je goed af. Hij is zeker vernieuwend bezig en hij ist een goede coordinator, een goede regelaar en een goede leider. Een baan als chef of cheffin zit in zijn bloed. Hij is niet voor niets leider van een politieke partij.. Als hij iets doet probeert hij het altijd af te maken. Vaak ook maakt hij de dingen af waar anderen aan begonnen zijn of niet aan durven te beginnen. Daardoor wordt hij vaak ingezet waar anderen falen.

Zo kijkt Geert naar zichzelf:
Hij heeft, geloof het of niet, een helende kracht en zou het beste en liefste met mensen werken. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel (voor de hele wereld) en daardoor is het leven soms onnodig zwaar voor heme. Geniet eens wat meer van de mooie en kleine dingen en trek je niet altijd alle leed aan.

Dit zegt meer over zijn huidige levensfase:
Vaak zul je bezig zijn met behangen, verven, uiterlijk huis, ( politiek, gedachtegoed, volhouden) maar innerlijk is hij zichzelf aan het behangen.

Pagina's: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Versie: 1.0.34 ; Pagina geladen in: 0.07 seconden.

Comments are closed.