CX Café

Welkom Gast 

Toon/verberg dit

Welkom Gast, posten in dit forum vereist registratie.

Pagina's: Lijst << 308 309 310 [311] 312 313
Auteur Onderwerp:Kleintjes..
van-
Gellekom
CXer
Berichten: 128
Permalink
Stuur Bericht
van Gellekom
Post Re: Kleintjes..
op January 14, 2017, 16:45
Quote

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Lek
op January 14, 2017, 18:37
Quote

Mijn kraan lekt. Sinds kort. En ik kan er helemaal niets aan doen. Heel vervelend. Ik heb al vanalles geprobeerd. Hard aandraaien, vervangen, bakje eronder, nieuw ventieltje, in lood gegoten. Het helpt allemaal niet. Ook nog even met mijn grote trukendoos gebeld. Maar nee, het euvel is bekend en de slotsom. Leven, ermee leren leven.

Dat er nog leven in zit mag duidelijk zijn. Zover ben ik ook gekomen. Maar het is verdomd lastig, een lekkend kraantje. Zeker op ongewenste momenten. Het meest vervelend is het nog wanneer ik op het toilet zit. En dat zit ik vaak. Vooral bij vreemden. Ze vinden het allemaal sowieso bizar dat ik altijd een waterpomptang bij me heb. Ach, je moet wat. Toch?

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Kraan
op January 16, 2017, 14:52
Quote

Heel langzaam biggelt ie over mijn wang. Dichtbij me wil ik hem houden, eigenlijk niet laten gaan. Opgeborreld, ontsproten vanuit een klein waterzakje, verstopt achter het oog. Ik ben er zuinig op. Behalve in een jolige bui. Dan ontploft de boel. Vermenigvuldigt zichzelf. Dan stroomt een geluksrivier dwars door de diepe groeven in mijn gezicht. Glijdt en watervalt over mijn rimpels. Als ze handjes zouden hebben zouden ze hard voor zichzelf klappen. Uit pure vreugd.

Maar niet deze kraan. Ik wil hem ophijsen, optakelen met zacht gesnuif. Weer binnenhalen, dat stuk verdriet. De buitenwacht heeft zo lang lopen peuren en porren, ze vat me bij mijn kloten. En toch, uiteindelijk laat ik de rouwmunitie vallen, heel langzaam. Ik ontwapen.

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Kraan zoekt wagen
op January 18, 2017, 08:43
Quote

Naam: Kraan Jansen
Bijnaam: Roestendoetieniet
Sekse: Man
Werk: Chauffeur
Hobby: Grabbelen
Leeftijd: Durf ik niet te zeggen
Looks: Jong van binnen, oud van buiten
Levensmotto: Bewonder luidruchtig, verwonder in stilte

Ben jij de wagen die ik zoek. Met juiste koppeling om in een mooie versnelling door ons leven te gaan. Living to the Max. Bel dan op mijn toeter. En wie weet ligt er nog een mooie reis in ons verschiet. Carroserie niet van belang. Zolang de motor nog maar werkt. Tweetakt, diesel, turbo, ik kan het allemaal hebben. Airbag, automatisch inparkeren. Prima. Oldtimer of jonge racemobiel met winter- of zomerbanden. Laat ons gaan. Op het laatste stukje racebaan van ons leven. Fasten your seatbells and let go. Jouw Kraan!

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: On the EMD FT
op January 20, 2017, 08:39
Quote

Jippie ja jee. Daar komt ie. Veertienhonderd paardenkracht in twee gesplitst. In welk coupeetje zit POTUS eclect? Speciaal voor de gelegenheid is er een railway dwars door Washington aangelegd. 'Handen uit de mouwen en schop in de grond', dacht DDT (Dikke DT) infrastructureel.

Vergezeld van two first ladies en een flinke Moulin Rouge legt hij vandaag zijn hand op de Bijbel. Voorlopig vier jaar. Dat is ook de leeftijd van zijn mental state. Een filosofische speech zal volgen, na 4:20 minuten steekt DTT een joint op, uit solidariteit met 65 actiegroeperingen. Daarna een optreden van huisband All Doors Down. On the EMD FT keert hij later heem, all along the watchtower richting White House, ontheemd. Een wreed sprookje begint.

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Shoestring
op January 22, 2017, 11:09
Quote

Mijn leven lang, uitgezonderd de eerste drie jaar, ben ik al in het bezit van een strikdiploma. Mijn eerste diploma en tevens eentje dat ik het meeste koester. Apetrots ben ik er op. In de beginjaren lag mijn focus vooral op het strikken van schoenen. Eerst die van mezelf en al snel ook die van anderen. Liefst stiekem onder de tafel, laag bij de grond en zonder rugklachten.

Ik beleef nog steeds veel plezier van mijn strikdiploma. Ik kijk ieder jaar verlangend uit naar 1 april, een topdag. Een soort verjaardag voor mijn strikdiploma. Mijn focus heb ik echter verlegd. Ik strik niet meer, maar ontbind. Reetveters om precies te zijn. Bij voorkeur op heuphoogte. Het blijft een ondeugend karwei.

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Chihuahuahoest
op January 24, 2017, 08:50
Quote

‘Help mijn chihuahua gaat dood’. Dat is wat ik denk als Heinz naar lucht snakt. Hij strekt zijn nekje ver naar voren en zijn flanken bewegen snel van binnen naar buiten. Hij maakt ook vreemde snurkgeluiden. Wat is hier aan de hand?

Met grote ogen kijkt Heinz me paniekerig aan. Wat te doen? Zo meteen stikt ie nog. Het snurken gaat over in knorren. Ik kan het niet langer aanzien. Is ie nou aan het hyperventileren? Ik knijp zijn neus dicht en dat helpt.

Ik bel de dierenarts. “Uw chihuahua heeft chihuahuahoest meneer. Heel normaal. Dat heet reverse sneezing. Gewoon de neus dichtknijpen. Had ie stress?”

De zwarte bouvier achter mij ligt in een stuit en laat een harde scheet.

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Stinkend erfgoed
op January 26, 2017, 08:40
Quote

Sinds kort heeft de biercultuur in België een plek veroverd op de immateriële culturele Unesco werelderfgoedlijst. Zo dat is een mond vol. Een mond vol Waalse en Vlaamse bierkragen. Een mooie erkenning, die ook wij Nederlanders zeer waarderen. Menig Belgisch biertje vindt namelijk een thuishaven over de grens.

Met deze erkenning komt echter ook een vervelend fenomeen de grens over. Een ernstige en onsmakelijke bijkomstigheid die rechtstreeks voortvloeit uit de bierproduktie. Het fenomeen heet broekhoest. In Nederland eenvoudigweg bierscheet genoemd. Nou hadden we natuurlijk al wat bedenkingen bij de dubbel en de tripple. Want eerlijk is eerlijk. Niemand zit te wachten op iemand die van de trap pist. Ja, dat wist u niet hè? De herkomst van de naam trappist.

Image

van-
Gellekom
CXer
Berichten: 128
Permalink
Stuur Bericht
van Gellekom
Post Re: Kleintjes..
op January 26, 2017, 12:38
Quote

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Hoestinh
op January 28, 2017, 10:58
Quote

Het is toch wel een vreemd hezicht. Een man die spartelend op de hrond liht. Het publiek dat er omheen staat en aanmoediht. Mannen met en zonder hoofddoek. Vrouwen evenzo. Wat doet die man daar? Hij spartelt niet alleen, hij lacht ook. Keihard. Hij lacht het werkelijkwaar uit. Het publiek? Zichzelf? Ik vraah het aan een omstander.

‘Wat doet die man daar?’ Dehene aan wie ik het vraah kijkt me een beetje onnozel aan. Dat kan, ik ben in Hent (Belhië) en daar kan alles, nietwaar? De omstander schudt nu zijn hoofd en tikt met zijn vinher tehen zijn en daarna tehen mijn hoofd en zeht vervolhens: ‘Dat zie je toch! Die meneer op de hrond die heeft flinke hoestinh!’

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: In de lik
op January 30, 2017, 07:18
Quote

Bertus Boef zit weer in de lik. En dat is niet de eerste keer in zijn leven. Hij heeft zijn naam ook niet mee. Eigenlijk is het gewoon een brave borst. Een goeierd. Hoe is die dan toch op het verkeerde pad gekomen?

Jarenlang is hij al schilder. Maar de zaken gaan niet goed. De crisistijd heeft Bertus Boef genoodzaakt om wat likjes verf links en rechts, niet op te geven aan de belasting. Al snel is Bertus Boef de Sjaak. Blauw is sowieso niet zijn favoriete kleur.

In 2009 moet Boef zitten. Vanwege goed gedrag en het inlikken van de dievendirecteur en wat bewakers, komt ie in 2010 vrij. Om in 2016 weer te brommen. Misdaad loont echt niet.

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Totems ONeal
op February 1, 2017, 08:12
Quote

Totems O’Neal, ik moet onmiddellijk aan twee mensen denken. Tatum en Shaquille. Wie kent ze niet? Twee totems van persoonlijkheden. De eerste, Tatum, is de jongste Academy Award winnende actrice ooit. Tevens een van de weinige kindsterretjes die kan bogen op een serieuze relatie met Michael Jackson. Tatum nam een totem van een Oscar in ontvangst voor de beste vrouwelijk bijrol in de film ‘Paper Moon’. Later trouwde ze nog met good old John McEnroe, roeptoetertotem van het tennisveld.

De tweede waar ik bij Totems O’Neal aan aan moet denken is basketbalreus Shaquille uit Newark, 2. 16 meter en 147. 4 kilo schoon aan de haak. Een symbool voor de basketbalsport. Dit keer niets over heilig boontje Mart O’Neal Smeets.

Image
Totems O'Neal

NicoleS
CXer
Berichten: 275
Permalink
Stuur Bericht
Post Re: Kleintjes..
op February 1, 2017, 14:20
Quote

Genoeg

Als alles ging zoals het moest
Was ik dan een ander mens?
Gewoon een vrouw
voor zover gewoon bestaat
Dan kon ik genieten
van kleine dingen
Zag ik die bijl niet hangen
zou het leven niet zo wringen
Elke dag ben ik erbij
En toch ook zo ver weg
Verlangend soms naar het eind
Maar ik moet nog zo lang
Ik voel me heel alleen
Ook tussen velen
Ik weet eigenlijk niet wat ik zeggen wil
Maar ik wilde het toch even delen

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Arendsogen
op February 2, 2017, 07:51
Quote

Met arendsogen tuur ik door mijn viewmaster. Waar bevindt zich Old Shatterhand in het woeste berggebied, tussen cactussen en bruin zand? Ik zie alleen maar Winnetou met zijn indianenpaard. Zonder zadel. Want indianen zijn geen watjes. Of zijn ze gewoon arm? Ik haal de trekker over en draai door naar het volgende plaatje. Weer geen Old Shatterhand. Waar blijft mijn held, mijn stoere cowboy?

Ik zie wat indianen rondom een totempaal dansen. Dat is geen goed nieuws. Aan de manier waarop ze dansen zie ik dat het oorlog wordt. Oorlog zonder regen gelukkig. Regen kan mijn viewmaster niet aan. Ongeduldig draai ik nog een keer door. Met bibberende hand dit keer. Daar staat ie. Fier op de rots. Old Shatterhand.

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Totempaal
op February 6, 2017, 08:10
Quote

Totempaal, een fascinerend woord dat mij onmiddellijk naar de oudheid brengt. Naar de Oude Grieken en Romeinen. Want daar heeft de totempaal zijn ultieme en meest oorspronkelijke vorm gekregen. Gebeeldhouwd in marmer, gekneed in klei en gebakken in de hete oven. De totempaal als lustobject. Want de Grieken en Romeinen die wisten al vroeg van wanten.

Niet dat ze die aandeden, die wanten. Nee, daarvoor waren zij dan weer te puur. Aanpakken met handschoenen dat deden ze nooit en te nimmer. Nee, veel liever vatten ze de koe bij de hoorn met blote handen, wreven van geiligheid de koude stenen warm. Verafgoding ten top. Menige totempaal werd opgewreven. Zowel die van steen als die van vlees. Fallus gigantus om armus.

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Eeuwige keuze
op February 8, 2017, 15:40
Quote

Zwart of rood? Rood of wit? Wit of bruin? Bruin of grijs? Grijs of gekleurd? Gekleurd of effen? Effen of altijd? Altijd of nooit? Nooit of ooit? Ooit of misschien? Misschien of zeker? Zeker of onzeker? Onzeker of overtuigd? Overtuigd of met twijfel? Met twijfel of recht op het doel af? Recht op het doel of in de hoek? In de hoek of altijd lief? Altijd lief of stout? Stout of verdorven? Verdorven of rot? Rot of rotje? Rotje of vuurpijl? Vuurpijl of hagel? Hagel of slag? Slag of stoot? Stoot of Marlène? Marlène of bloot? Bloot of maliënkolder? Kolder of onzin? Onzin of zin? Zin of zinnen? Bij zinnen of hoofdzinnen? Schrijven of lezen? In metrum? Beiden in 2017!

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Wapenfijt
op February 10, 2017, 08:20
Quote

Vuurrood is het topje van mijn middelvinger. Al meer dan drie dagen. De vinger klopt dat het niet meer normaal is. Ik houd hem rechtop voor de neus van de dokter. Die snuift er nog eens aan en bekijkt het door zijn monocle. Hij kan niets vreemds zien en ruiken. Hij geeft me wat Arnica-balsem. Hopelijk gaat het snel over.

Ik sla de deur boos dicht en loop naar huis langs de dijk. Het stormt verschrikkelijk, maar het deert me niet. Het enige dat me deert is mijn vinger. Ik zie er geen gat meer in. Zal ik …? Nee, dan nog liever de zere vinger in de dijk. Ah… een gat! Van fijt naar wapenfijt. Eureka! Van wapenfijt naar wapenfeit.

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Wapenfeiten gestript
op February 12, 2017, 14:43
Quote

Een menhir vliegt door de lucht, gevolgd door een snoeimes, een vis en een bard. Op de grond ligt een gefrustreerd dik mannetje op een groot wapenschild. Om hem heen allemaal helmen. Wat is hier in hemelsnaam aan de hand?

Op het dak van het hoofdhotel van het Vrijheidsbeeld loopt een vreemd beest te zeulen met een kleine letter v op zijn rug. Hij kan de letter niet goed kwijt, zo lijkt het. Hij kijkt omlaag, het zwarte zeewater in. Springen is een optie.

Hij springt onbevreesd omlaag, gevolgd in rap tempo door een roodborst gekleed in geel en groen pak. Ze spelen joker met een groot vraagteken. Uitkijken dat ze niet op een pinguïn landen. Wat gebeurt hier toch?

|__|
|__|
|__|
|__|
|__|
|__|
|__|
|__|
|__|
|__|
|__|

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Krachtsinspanning
op February 14, 2017, 07:26
Quote

Woeste Willem komt in actie. Zou hij zijn bravourestuk kunnen herhalen? Het woord bij de daad voegen? Ongetwijfeld. Zijn exploot van bijzondere gedraging behoeft slechts één handeling, een vervolg op zijn laatste heldendaad van afgelopen week, een huzarenstuk van formaat.

Een hele krachttoer gaat dit nieuwe optreden worden. Woeste Willem is er klaar voor. Deze zware performatie in praktijk brengen vraagt om een prestatie met klinkend resultaat. Geen onnozele streek, stunt of grappige toer.

Nee een ware tour de force moet het worden. Vol overtuiging. Een verdienste die aan Willem wel is toevertrouwd. Geen paniek. Een verrichting van bijzondere wapenfeiten is hem op het lijf geschreven. Kortom, werk aan de winkel. Willem pakt een steen en smeert zijn troffel vol.

Image

Mien
CXer
Berichten: 5215
Permalink
Stuur Bericht
Post Kleintjes: Het nieuwe vijzelen
op February 18, 2017, 00:26
Quote

Nu we met zijn allen ouder worden, grotere levensverwachting hebben, koesteren we ook eventuele mogelijkheden om erotische daadkracht te verlengen. Enkele doktoren hebben zich over dit potentiële gat in de markt gebogen, een goudmijn.

Door technisch onderzoek naar takels en hefbomen en uiteraard de beschikbaarheid van geavanceerde 3D printtechnieken is er sinds kort een nieuw techniek ontwikkeld, die voldoet aan alle wensen van mannelijke honderd plussers, die hevig fantaseren over erotisch genot maar het helaas niet meer kunnen praktiseren.

De techniek is nog niet gepatenteerd en heet het nieuwe vijzelen. Hierbij wordt middels 3D printing een kraantje geprint dat zorgt voor voldoende stuwing en voor lancering van het mannelijke apparaat. Voorlopig nog in testfase, maar binnenkort verkrijgbaar via alle zorgverzekeraars.
Image

Pagina's: Lijst << 308 309 310 [311] 312 313
Mingle Forum by cartpauj
Versie: 1.0.34 ; Pagina geladen in: 0.369 seconden.

Comments are closed.