Geestelijke vergrijpt zich aan meerderjarige

Waarde nummer 22,
Graag uw relevante reactie op dit artikel:

Termunterzijl- In het Groningse Termunterzijl heeft pastoor Salaud van der L. zich gisterochtend vergrepen aan zijn huishoudster van 64 jaar. Wat de man bezielde om iemand aan te randen die al lang seksueel meerderjarig is, blijft voorlopig een raadsel.

Volgens justitie verklaarde de huishoudster, Poppelien Bovenop, dit nooit gedacht te hebben. Zij ging er terecht van uit dat geestelijken zich uitsluitend vergrijpen aan kleine jongetjes of meisjes.
Poppelien:’“Ik deed alles voor pastoor Salaud. Zelfs die taken waarbij ik mij moest bukken, zoals het wieden van onkruid en het oprapen van verspreid op de grond rondslingerende pornografische gebedenboeken”.
Volgens justitie zou ze zich ook volstrekt op haar gemak hebben gevoeld omdat ze “nu eenmaal van het vrouwelijke en minder in trek zijnde, geslacht is”.
Aan dat valse gevoel van veiligheid maakte de clericus deze dinsdag dus een abrupt einde door haar op de keukenvloer te duwen en brutaalweg, al weesgegroetjes biddend, de penitratie in te zetten om deze vervolgens af te ronden met een urgent in de mond rondspoeldende penitentie.

Door het incident, en meer is het niet, volgens Bisschop Jesuus Erección van de Kerk der laatste pedófilo’s, waarschuwt Justitie, bij monde van Hoofdofficier, Rapido Vlugvankind, nu ook alle andere meerderjarige burgers op om waakzaam te blijven in de buurt van geestelijken.
Bisschop Erección: ‘nogmaals, dit is een incident.Meerderjarige burgers hoeven zich echt geen zorgen te maken. Voor de meeste van onze hooggeachte broeders en zusters in klooster en kerk is een leeftijd boven de veertien toch echt niet interessant genoeg..

Waarvan akte..
UW MEDE ABSURDIST, VAN GELLEKOM

Waarde van Gellekom,
Het is bij ons, de minnebroeders van de Moedertje Lief, “Ik Kan Niet Meer” kloosterorde in Sint Job is Goor aan de A16 Breda – Antwerpen, al eeuwenlang een sport wie van ons zich geweldloos kan vergrijpen, voordat de leeftijd van 33.5 wordt bereikt, aan de oudste huishoudster van onze Nederlandse broeders.
Helaas wij waren nu te laat. De pauselijke wijwater kelder met ons water uit de jaren waar ons zaad niet op de akkers vloeiden maar in de moederschoot der huishoudsters, moest na wat trek en duwwerk weer gevuld worden. Wij gingen in een processie voor het zingen nu de kerk uit.
Nummer 22 vroeg ons te reageren op uw artikel en dat doen wij graag voor hem.
Unaniem hebben wij minnenbroeders besloten u beiden tot ere lid te benoemen.
Waarvan akte dus.
Namens ons in Sint Job is Goor,

Broeder Johannes,
Abt

24 gedachten over “Geestelijke vergrijpt zich aan meerderjarige

 1. Ter informatie. Mijn zeer gewaardeerde mede absurdist columnist vox populi, is in het bezit van een reactie over het ere lidmaatschap. Abt Johannes is niet een abt zoals een abt dient te gedragen, maar dit terzijde.

  Ik roep van Gellekom dan ook dringend doch vriendelijk met een lichte tuchtiging van het wijwater wc zwabber om deze e- mail van mij ook als reactie te plaatsen.

  Met geselvrije huishoudelijk reglement van het AV, art.31 (niet te verwarren met die andere art.31 uit Wapenveld). ‘Erelid benoemingen wordt afgewezen op straffe van een 3 liter p/d wijwater dieet indien een erelid benoeming wordt geaccepteerd’

  • Alsnog uw reactie met een roep om vergiffenis met valuta 15 juni

   Waarde van Gellekom,

   U denkt toch ook niet dat wij erelid willen worden van deze obscure broeders in een klooster aan de A16? Sint Job Is Goor! De naam alleen al, zeg. Maar allah, ook deze minnebroeders met hun abt Johannes alias Joh?Anus! moeten we kunnen vergeven maar dan wel eerst geselen op hun blanke billen. Over de knie, pardon op de houten bank voor het wijwater blok om na de straf de billen te koelen. Het is – excuse moi- godsgeklaagd dat een bejaarde huishoudster gepenetreerd wordt om oraal met een mond vol te blijven zitten. Een bekende- onder pastoors, bisschoppen, kardinalen en zelfs…kapelaans- limerick:

   ‘Een pastorale hoog bejaarde huishoudster uit Epe
   Het Nederlands niet goed machtig,
   zei na de daad
   Met haar mond vol zaad
   ‘oh meneer pastoor, heb ik nu gepijpt of
   gepepe?’

   De pastoor keek verschrikt omlaag
   En riep’ wa zegt ge nu ?’
   Pijpen of pepen is geen vraag
   Gij zijt het die mij verleidde na de heilige mis
   met de Sherry Van Tio Pepe!’

   Dus Waarde mede absurdist ban Gellekom, ….Erelid?

   Waarde Nummer 22,
   Ere-lid? Om de n sodemieter niet! Soit! Goedzo. Iets anders nu. Als ik zeg: zadelworst. Kun je dat uitleggen?

   • Waarde van Gellekom, oud mede erelid. Zadelworst? Jawel een AV uitleg waardig:
    Hans Worst niet te verwarren met Zadel Worst , Saddle Sausage oder Fahrrad Sitz Wurst, is een bekend gebruik onder monniken en nonnen. Op donderdagavond wordt sinds 1283 de worst gezadeld gegrild en opgediend met het Abdij bier of pleegzuster bloedworst wijn. Dit snuif, lik en slik festijn stop precies om 05.30 uur of bij het krieken van de dag. Dat laatste wordt bepaald door broeder Kriek Lambiek of zuster Krika Bisieklitts. Dit naar gelang de volgorde van misbruik. Het is maar dat u de vraag stelt en een antwoord gelijk een zadelworst met onion und majo gewenst is. Van die dingen gaan de bips en billen schrijnen.

  • Een pastoor is altijd al lenig door de cursus van 8 jaar ZFKF zelf fellatio kameraden fellatio. En de masterclass de huishoudster is er ook voor de lonely clericus.

Geef een reactie