Grenzeloze fantasie – De opdracht van de maand juni

Schrijvers, bedankt voor het meedoen aan de opdracht in mei. Ik ben blij dat de interesse weer wat aantrekt, dus ik hoop dat de opdracht van juni jullie zal prikkelen om weer een prachtplaatje neer te zetten.

De opdracht van de maand juni: Grenzeloze fantasie
-Verzin een nietbestaand creatuur, zet die in een nietbestaande omgeving en werk dat uit tot een samenhangend fictief verhaal met kop, romp en staart.
-Door de aard van het stuk is de limiet 500 woorden.
-Verzend jouw stuk in de rubriek ‘Opdracht van de maand’.
-Max 3 stukken per auteur.
-Inzenden kan tot 30 juni.

Succes met de blauwe koffiepotmonsters, met de doorzichtige sprekende visraaf en de rijkdomloze Keizer van Arivaria, leef je uit!

Dit bericht werd geplaatst in Site perikelen door Arta . Bookmark de permalink .
Arta

Over Arta

Zijn. bewonderen, verwonderen, notuleren, opwaarderen; Het zijn zomaar wat steekwoorden, die voor mij onlosmakelijk zijn verbonden aan 'Schrijven'. *Overigens schrijf en reageer ik als arta natuurlijk op persoonlijke titel

14 gedachten over “Grenzeloze fantasie – De opdracht van de maand juni

 1. Echt, denk je?
  Een zelfbedacht karakter in een zelfbedacht land uitwerken… Is wel een uitdaging.
  Vinden meer schrijvers het te lastig?
  Plaats dan een reactie, bij vijf negatieve reacties pas ik het vandaag nog aan.

  • Was een grapje! Ik heb al een stuk ingezonden. 😂
   Het monster van Noch Less.
   Er staan nu drie stukken van mij in de wachtrij.
   Maar Het monster van Noch Less mag je wat mij betreft met voorrang plaatsen. 😉
   Als er een monster is over de dam, volgt de rest vanzelf. Toch?

 2. Ik verwacht weinig inzendingen, want de meeste mensen hebben niet zo veel fantasie. Dus als je veel inzendingen wilt kun je beter een andere opdracht kiezen. Maar als je genoegen neemt met 5 inzendingen – waarvan 4 van Mien – is er niets aan de hand. : )

  • Hee, die Spencer, leuk dat je ColumnX nog volgt. Ga je nog iets inzenden? Zou leuk zijn. Je hebt wel een punt. Er is geen max gesteld aan het aantal inzendingen voor deze fantasierijke opdracht. Ik kan me niet voorstellen dat CX-ers terugdeinzen voor deze opdracht. Maar niets is een mens vreemd natuurlijk. 😉

 3. Arta, mocht je ervoor kiezen deze opdracht te cancelen, een goed recht, wil je dan mijn inzending ‘Monster van Noch Less’ onder een andere categorie plaatsen. Je mag zelf kiezen welke.
  Mocht deze opdracht blijven bestaan dan kun je max drie inzendingen van mij verwachten. Zoals gebruikelijk. 😉

 4. Mijn fantasie kan op dit moment wel een impuls gebruiken…
  De vorige opdracht vond ik juist weer te moeilijk. Teveel restricties van woorden die ik vaak gebruik.
  Ik doe mee, dus dat zijn er iig twee.. 🙂

Geef een reactie