OV staking

Mijn zomerliefde ontmoette ik tijdens de recente OV staking. Knap, bruin getint, stoer, sterk, kortom een vlotte verschijning.  We raakten met elkaar aan de praat en ontdekten wederzijdse interesses zoals natuur, picknicken en een gezonde levensstijl. Omdat de bus niet reed besloten we een vrije dag te nemen en nader kennis te maken. Ik schoof soepel op de plek die hij me aanwees en we reden twintig kilometer richting  Zuiden.
Onderweg keek ik soms stiekem naar hem en vroeg me af: “zou dit mijn Prins zijn?”  Toen we pauzeerden nodigde hij me uit om zijn vuilniszak te delen en bood me een broodje pindakaas aan. Dat smaakte als een Koningsmaal terwijl het uit een simpel plastic zakje werd geserveerd. Ik was volledig van de kaart. Zoveel hoffelijkheid, aandacht en charme was ik niet gewend.
Op de terugweg werd het duidelijk dat we geen afscheid van elkaar konden nemen. Na iedere kilometer stopten we en gleden mijn handen steeds vaker over zijn sterke gestel.  “Zou dit mijn Koning zijn?”
Sinds juli zijn we een koppel. Ernstig verliefd en zijn maar meteen gaan samenwonen. Nou ja, hij in de kelder en ik twee etages hoger. Maar de liefde is er niet minder om. We zien elkaar dagelijks en als ik zijn knopje aan zet en weg fiets roep ik Halleluja.

8 gedachten over “OV staking

Geef een reactie