Woman’s pride

Heb ik iets tegen homo’s. Absoluut niet. Integendeel zelfs. Doe wat je wilt doen. Heb ik iets tegen de Gay-pride? Zeker ! Ik zit niet te wachten op, in uitsluitend luiers geklede mannen, die elkaar op een boot aflebberen.
Waarom moet ik daar naar kijken? Als hetero’s hetzelfde doen irriteert mij dat precies hetzelfde. De Gay-pride is in mijn ogen niet meer dan, het op geforceerde wijze door de overheid in rammen van tolerantie en acceptatie van een bepaalde geaardheid.

En dat alleen omdat een bepaalde “gedachtengoeden” en middeleeuwse landen de homo’s bestrijden en omdat dat in Nederland ook weer hand over hand toeneemt.
Dan helpt zo’n parade alleen maar averechts want ik hoor van veel mensen dat al dat seksuele vertoon best achterwege mag blijven op die boten. Zonder dat begrijpen wij de boodschap ook nog wel. Toon je geilheid lekker in je eigen slaapkamer!
Beter is het om discriminatie van homo’s met harde hand te bestrijden.

Hoe het ook kan, bewezen de voetbalvrouwen die afgelopen weekend het EK voor vrouwen wonnen.
Ik bedoel, Homo’s gediscrimineerd? Kijk dan eens naar de vrouwen. Vrouwen worden in dit land nog altijd achtergesteld en gedisrimineerd t.o.v. mannen
Vanmorgen nog; eerst zag ik een vrouw en een man fietsen. De vrouw had een kind achterop en fietste zich een ongeluk tegen de wind in. De man fietste relaxed op zijn lichtgewicht fietsje naast haar.
Even later weer een echtpaar. De vrouw duwt de kinderwagen. Naast haar lopend draait haar man een shaggie.
Een uur later zie ik mijn buren naar hun auto lopen. Buurman installeert zich achter het stuur. Buurvrouw “mag” naast hem zitten, want vrouwen kunnen niet rijden ( zegt buurman zelf)

Alle reden dus voor de vrouwen om met zestig boten door een gracht te paraderen om gelijkheid af te dwingen. Zou het mannelijke deel van de overheid en Ziggo en KPN en God weet welke andere multinational dan ook meevaren en de vrouwen sponsoren om er gelijke rechten op alle gebieden voor de vrouw bij ons in te rammen?
Ik denk het niet. En het hoeft ook niet meer. De vrouwen hebben met hun voeten alleen al laten zien waartoe zij in staat zijn, mochten wij heren dat nog niet weten.
Ze pakten gewoon de Europese titel voetbal.
Hulde!

12 gedachten over “Woman’s pride

 1. Waarde van Gellekom. Tsja, het vertoonde in de grachten doet mij niets meer. Het is allemaal ‘too much’ en bekend Nederland wil zichzelf profileren op het feestje in de grachten.

  In televisie en radio praat programma’s wordt er oeverloos gezwamt ‘ wanneer had jij het gevoel anders (..) te zijn en wanneer kwam jij uit de kast?. Nou, uh ik dacht dat het in 2017 was, ja ik weet het weer, dat was op, uh eh..nu ben ik het weer vergeten, Humberto! Weet u wel hoe oud ik ben? Nou, niet echt er stat niets op mijn briefje over uw leeftijd. ‘ ik ben g&%#”/%¤¤mme! als 96. Nou, dat zou je zo niet zeggen. Applaus, applaus hoor. We gaan er nu even uit voor de reclame. En de reclame over hoorstoestellen, scootmobielen, sta-op stoelen, wandelstokken van kreupelhout en rolstoelen met antilopen leer, komt zo de huiskamer binnen als een kreupele samenleving waar acceptatie van LHBTNGKM ( KM- klusjes mensen) nog ver weg is.
  Onze leeuwinnen hebben getoond ‘ballen’ te hebben en de leeuwen zijn hun ballen al kwijtgeraakt aan hun bling bling piercing.

  Waar is ‘bij Dorus Op Schoot’ met het meest bekeken en bekende zingende meisje * Poesie maauw, poesie poeisie*. Maar dit allemaal terzijde en nutteloze informatie.
  De Berenboot mag niet zo genoemd worden. Weet u een alternatieve naam?

  • Waarde heer van Gellekom. Tsja, dat anders kijken daar moeten wij mee leven. Mag ik dat typen? Ja dat mogen wij. Het Journaal op NPO1, bekijk ik al anders. Jojanneke (Nieuwsuur), haar naam alleen al, is mijn favoriet, altijd keurig gekleed
   (soms ‘spannend’) op hoge hakken, keurig gearticuleerd spreken en nooit zonder de ‘spiekbriefjes’ Of ik dat zo mag schrijven zonder te worden aangevallen als mens onvriendelijk? Ja, dat mag ik. Maar ach, laat maar eigenlijk. Wie heeft er geen ‘rugzak’ met zorgen?

   Waarvan, wederom, akte en geheel terzijde.

 2. Ja Van Gellekom, er is nog een hoop te doen in dit land, tot het zover is: adem in, adem uit 🙂
  Oh enne, vrouwen die niet achter het stuur kruipen omdat de heer des huizes dat een beter idee vindt, adviseer ik een cursus assertiviteit. En vergis je niet, veel moeders zijn zulke controlfreaks dat ze zich liever het lazarus trappen dan dat ze hun koter achterop bij pa te zetten 😉

 3. Nou.. Nicoles…. ik ken er 1 die in haar hele leven nog nooit een bekeuring heeft gehad en waar ik direct na het instappen bij haar in slaap val. Mijn bekeuringen voor te had rijden…. , maar dit terzijde.
  Sleetje rijden hebben we toch allemaal wel gedaan, of…..

Geef een reactie