Ben jij ons missende puzzelstukje? Van flexibele duizendpoot tot commerciële duizendpoot?

Voor medewerkers in ons commerciële team is ‘commercieel ingesteld zijn’ een kerncompetentie.  Zoals bijvoorbeeld inlevingsvermogen en durf. Het uitnutten van de employability van onze front-end developers zal een significante bijdrage leveren aan het behalen van onze targets.Wij zijn kortom, op zoek naar iemand met een “hands on” mentaliteit met een hang naar inregelen en klankborden met betrekking tot lastige issues. Ben jij ons missende puzzelstukje bij “Ons Bedrijf N.V” ?

Geacht “ONS BEDRIJF N.V
Bijgaand mijn buitengewoon interessante curriculum vitae. U bent op zoek naar een missend puzzelstukje?.  Komt dat even goed uit. Ik ben namelijk jarenlang werkzaam geweest in deze tak van sport. En nog steeds!

Als klinisch puzzel deskundige hield ik mij bezig met diverse soorten raadselachtigheden . Samen met mij antecedent heb ik de zorg over de making and finding  van diverse bordspellen, vingerhoedjes-spellen en dobbelspelen. Tevens assisteer ik samen met mijn antecedent, de afdeling puzzels voor volwassenen. Zo zijn er diverse bekende puzzels voor volwassenen van mijn hand: “De lady and the vagebond”, “Wolven in de winter.” “Voor een dubbeltje op de eerste rang”. Ik noem er maar een fistfull.

Verder wil ik even een heads up geven over mijn resultaten van het benchmarken en de nieuwe aanvliegroute van het verandertraject met betrekking tot mijn puzzels tools . Daarnaast hield ik mee bezig met het “alle ballen in de lucht houden,”  alsmede; “neuzen dezelfde kant op dwingen.” Uiteraard ben ik kind aan huis in de diverse boardrooms van Puzzelend Nederland. Men kent mij als friendly and to the point. Verder ben ik maar één keer aangehouden voor wildplassen in een R.K Kerk, maar dat is klinisch geregeld door een ervaren puzzel reviewer van gene zijde.

Tot slot kan ik u melden dat mijn brand awareness ongelimiteerd is en nooit ter discussie stond.
Kortom: zoekt u een echte teamplayer met een creatieve proactive can-do mentalitieit, dan bent u bij mijn en mijn antecedent aan the right adress.
God beware u, en mij ook,

Meet and great, was getekend: 

Doctorandus  Henk-Jan van der Puzzle.

Categorieën: Overig

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

4 reacties

Nummer 22 · 2 januari 2020 op 08:54

Zeer geachte Doctorandus Henk-Jan van der Puzzle.

Uw open sollicitaties kwam als een geschenk uit de hemel der puzzelaars. Het gaf direct een ‘boost to’ het uit 2019 onverwerkt gevoel ‘ het niet meer te weten dat op zich al een worsteling in 2019 was (en nog is) over de raadselen des leven. Zo ook de afdeling Zweedse Puzzels ( 23e etage, links af vanuit de trap (we hebben geen elevator) en de afdelingen (op de 26e etage, maar dat terzijde) Sudoku ( in 8 varianten), Cryptogrammen, Doorlopers, Foto Raden Maar, Lingo kleur ballen innovatie en de Hersenkrakers met getallen, wiskundige tabellen en eenvoudige CITO rekenopgaven, inclusief Ken Uw Eigen Wereld, Nieuws Quiz, Intelligentie testen en Runtgen Foto Analyse Puzzles ( wij zoekn nog naar een nieuwe naam) en tot slot de afdeling puzzelen uit ingezonden ledematen ” Dokter Bibber maar dan ontploft”. Gelet en na analyse van uw woorden, zinnen en andere gewaardeerde onzin, denken we volgende week in een sessie op de 39e etage onder het genot van spijs en drank, nog verder na of u ons uit de Puzzel Chaos en Objectives in een Project Puzzel kunnen ontrafelen. U hoort van ons als de Fryse 11 stede tocht in 2020 door zal gaan. Namens de gehele organisatie met zeer gewaarde Puzzel (1500 stukjes) groet, Klara Duplo -Lego, Manager Front Office- Back Office en Hulpje in de huishouding. O ja, u krijgt de groeten van Jannes onze Vintage Puzzel Redacteur in de kelder van ons fraai gebouw met uitzicht op een munitie bunker.

  van Gellekom · 2 januari 2020 op 10:00

  Waarvoor mijn dank. Overigens heb ik nog meer ijzers in het vuur. Ik ga namelijk binnenkort aan de slag als isotoophopper on the spot

   Nummer 22 · 2 januari 2020 op 11:11

   Good catch, deze functie is nog beschikbaar maar let op ( en dat doet u) ervaring met CO2, N15 en pFas en…. boerenopstand.2 is vereist zo ook het CS Carole Schouten effect incl een risicoanalyse conform iso 14975 is vereist. Graag ook de 57489 debat verslag van de SGP leider en lijder v.d. Saty Not Okay toevoegen voor de commissie Stiekum olv A.Pechhouder en Peter Ruft de Vries, maar sat nu s niet terzijde.

  Nummer 22 · 4 januari 2020 op 12:05

  Geachte heer Drs H-J v.d.Puzzle,

  Na interne schermutselingen waarbij enkelen van de 142 aanwezigen met elkaar slaags raakten, het buffet met spijzen en dranken voor het verplicht met elkaar verpozen, totaal rücksichlos werd geruïneerd nee zeg maar: verwoest alsof drones attack het vergaderruimte en eet landschap naar een World Press Photo price had kunnen opleveren, maar dat terzijde, heeft uiteindelijk geleid naar een gedwongen unanieme beslissing uw sollicitatie niet meer verder in behandeling te nemen en derhalve u wordt bedankt voor de interesse deel te willen uitmaken van een super team waarvan ieder teamlid 1. ADHD, 2. Gilles de la Tourette, 3. Het Termunterzijl virus heeft opgelopen inclusief een wekelijkse sessie met 1 glas Coninck Grand Cru bier ter afsluiting van de behandeling en 4 het verplicht in gebed gaan met elkaar geheel naakt voor de liefhebbers.
  Kortom: het is zoals het is.
  Wij wensen u succes met uw derriëre, excusé moi et toi, ton et ta, carriëre
  Namens weet ik veel wie allemaal
  Johannus Aris De Breij toe Ophemelen
  Emeritus hoogleraar leerstoel Absurdistisch Linguistiek en Semastiek aan de GU te Santiago del Compostella

Geef een antwoord