Als ik een echte bekende Nederlander zou zijn, dan zouden het AD, NRC en Telegraaf deze week zomaar een artikel over mij kunnen schrijven.
‘I-pat′ is column van de maand op Columnx’

Mijn werk wordt gewaardeerd en daar ben ik erg trots op. Voor mijn blog ‘Balans’ ben ik op schrijverssite ColumnX gewaardeerd met de column van de maand. die link vind je hier. Column van de Maand

Het is donderdagmiddag iets na 14.00 uur als ik deze nieuwe blog schrijf en de adrenaline giert nog door mijn lichaam. Wat ben ik trots..
Ik schrijf op deze website en ik schrijf op columnx (dezelfde columns) en wat zou ik graag voor een gerenommeerd (dag)blad op wekelijkse basis willen schrijven. Maar ik heb geen ingangen, helaas.

Mijn landelijke première zou ik met al mijn lezers willen delen.
Al die lachende gezichten na het lezen van mijn zoveelste leuke, grappige, serieuze columns. Op één gezicht na, dat stond op onweer. – Dat van mijn schoonmoeder-
Al zo vaak heb ik haar geschoffeerd, aangepakt en dat zal ik blijven doen, ook landelijk.
Het zou haar slecht uitkomen, als haar schoonzoon bekend zou zijn.. Maar dromen mag, zover komt het toch niet. Al mijn remmen losgooien, dat heb ik gedaan en blijf ik ook doen. Geen onderwerp blijft dan onbesproken.

Ik hecht veel waarde aan recencies. Je mag zeggen als je het leuk vindt. Maar ook als je dat niet vindt. Als mijn leven een revue zou zijn, zou dat volgens velen zonde van het geld zijn geweest, omdat mij ooit is gezegd dat ik een saai of zelfs geen leven heb. Het tegendeel ik waar. Ik ben blij met het leven dat ik leidt.

Vandaag en morgen lees ik weer de reacties als deze blog online is gegaan.
Ik sta dan voor keizer Nero en kijk naar zijn hand.
Gaat die duim omhoog of dodelijk omlaag, na het lezen van deze blog?

We gaan het zien!

Categorieën: Overig

1 reactie

Suus · 10 augustus 2019 op 20:12

Val niet te hard, misschien een matrasje on the side?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder