Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Absurdisme met taal! Wie schrijft de meeste onzin?

Herinner jij de Drs.P nog. Hij speelde gitaar. Op zondagochtend om half vier. Precies 20 seconde. En daarna gewoon weer een maand lang piano. Hij deed ook aan kogelstoten. Gooide hij vanaf een arrenslee oude vrouwen voor de wolven om zijn biceps te trainen. Scoorde hij nog een hit mee toen.

Natuurlijk Drs. H.P. Als  Olympisch kampioen kogelstoten met oude vrouwen, maakte hij de Veluwe en specifiek de Bible Belt in de wintermaanden een No Go area in de bossen. No Go voor oude vrouwen of zij die er al uit zien alsof ze een week in het water ondergedompeld hebben gelegen. Drs. H.P. ging dan verkleed als werewolf in een roedel wolven gewoon slapen, geen wolf deed moeilijk, ze weten wie Drs. H.P. is want hij levert zo nu en dan een oude vrouw om gezellig als een wolvenfondue, gourmet maal samen te kluiven. Hoort u een weerwolf gehuil om 00.00 uur, nou .. wegwezen van de Bible Belt.

Wat weet u - van Gellekom - van  B. Oerka en N.Ikab, 2 zussen uit het midden-oosten die graag met de tram in den Haag naar de 2e kamer willen gaan?

B. Oerka en N.Ikab, gingen inderdaad met de tram, echter, ongelukkigerwijs troffen ze als chauffeur Henk-Jan van der Zedenstretcher, Deze Henk-Jan gooide ooit van 70 meter afstand een middelgrote Nigeriaan in 1 keer een appelflap om zijn oor. Nu lukte dat wéér. Een prestatie omdat er geen oren zichtbaar waren.

Tijsje Niekerk uit Perenschaap dan? Verbeterde het record pruikengooien drie keer in één dag tijdens de regionale kappersmeeting in Noord-Nederland. Met een blonde pruik. Echt haar ... eh ... echt waar. O ja, en Eefke Neehals die werd tweede en even later gedist gediskwalificeerd wegens het overschrijden van de tijdslimiet. Ze kreeg tevens een boete vanwege het schaamteloos gooien van schaamhaar. Blond? Nee, zwart! Had moeite met haar verlies. Is nu kaal. Viel daarnaast gigantisch op haar bek waardoor ze door herstelwerkzaamheden aan haar grote mond tevens afvalt (was sowieso te dik) voor het presenteren van het Eurovisuele Songfestival. Wordt het toch Karel Pietersen, waarschijnlijk. Hiep, hiep en hup, hup Ahoy!

Ja, een vergeten groep bnn'ers. Is me daar Nelie A. Nus- Krabster een partij boos geworden omdat haar coupe aambeien met lachroom ....koud geserveerd werd.

'Nelie A. Nus- Krabster een partij boos geworden omdat haar coupe aambeien met lachroom ....koud geserveerd werd.'  Echt iets voor Nelie. Weet je nog haar man, Karel Nus? Timmerde één keer aan de weg . In het spitsuur. En dan met een klauwhamer punaises in het asfalt slaan. Kon toen nog.

Karel Nus, zeker. Wat die man met een pneumatische boor in een sauna kan klaarmaken. Hij schiet daarbij ook losse flodders in het rond. 'Oh karel, ga door!, schreeuwde K. Ont thoe Psoriassusz, jonkvrouw in ruste.

Karel  ging ooit naar The Titanic in 3D en reed vlak voor het einde met een brommer door het doek. Nu doet iedereen dat.

..als doekje voor het bloeden! Vertelde Weert Gilders aan  Onno H. (bekend van het Maastrichtse Knaopenkoor). Na het maken van een selfie op de Euromast zakte O.H. door zijn knieën en nam Weert al zuigend en zonder parachute naar hun hemel. Rarc Mutte riep de noodtoestand uit!

In Rotterdam. Schip Ahoy. Op 12, 14 en 16 mei wordt de vlag uitgehangen. Én vandaag! Met vlag en oranje wimpel door. Mestreech mag het internationale trekkersfestival organiseren. Met hoofdsponsor. Braunkohlmine grosse Neuss.