Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Absurdisme met taal! Wie schrijft de meeste onzin?

Ach ja (S)Wiebus, de minister van flatulatie zaken, sektelid van de gasrotary old network boys with toys, chapter The Hague. Sigaren van Hajenius gratis, noppes, free to smoke.

De man die een collectie scheerapparaten - gratuit' heeft maar nu zijn gezichtsbeharing van Schouten stront insmeert. ' CarolienS, 125 mg' is Kwiebus' favoriet. Soms, slaapt hij met Carolien maar dat weet alleen het AV vanuit welingelichte (Mark R., Peter Rat de Vries en Linda ' jaloers' Talpa) bronnen.

Wat kunt u vertellen over Cocu met baard?

Cocu: bedrogen echtgenoot in het Frans. Stamt direct af van Nostradamus, wiens volle neef een electriciteitswinkel in Termunterzijl had. Zijn look is ook de Nostradamus look

Cocu deed trouwens ook aan waterpolo. Tot zijn paard ineens verdronk.  Houdt ook van muziek. Zingt de hele dag I Can See Clearly Now van Ray Charles.

Cocu heeft tegenwoordig een baard. Een groene ,lijkt het wel. Als ik een groene baard had, liet ik hem verven. Niet dan? Hij lijkt met zijn Nostradaum-look wel op een helderziende. laatst vroeg van Gaal aan hem: maak je als helderziende wel eens iet onverwachts mee? Coco: Jazeker. Morgenavond nog!

Kent u van Gaal?

Louis en Annemarie, geen broer en zus maar alle2 pecunia toiletgeur rijk. Louis, ALO afgestudeerd, werkte met verstandelijke beperkten en leerde deze te mastuberen tijdens het trek en stootwerk op het bilhard. Later herhaalde hij dit in het NL elftal en bij 020.

En wat weet u van Kierkegaard?

Kierkegaard, zoon van die oude Kierkegaard die weer een zoon was van de zéér oude Kierkegaard. Filosoof. Wordt wel de stiefvader van het existentialisme genoemd.

Kwam zover door zijn afschuw van religieuze stompzinnigheden. Dat ging zelfs zover dat hij, wat hij volgens boze tongen, gristentuig noemde, in ging. Dat er dan een soort Jehova voor zijn deur stond en hem, Kierkegaard, God door zijn strot wilde duwen.

Hoe weten jullie dat dan zo zeker? dat God bestaat?,'  vroeg Kierkegaard dan.
'Ja dat staat geschreven', antwoordde de jehova.
'Maar hoe weten jullie dan dat alles wat geschreven staat waar is??'
'Ja dat staat ook geschreven.'

Dus, wanneer Kierkegaard met dat tuig in discussie ging had hij later een klein boekje bij zich,
daar had hij in geschreven :"God bestaat niet".

En dan vroeg de Jehova getuige, 'hoe weet u dat zo zeker?'
'Ja dat staat geschreven,'zei Kierkegaard dan en hield zijn boekje omhoog'.

Kent het wijf Chantal Janzzzzzen?

 

Ach, Talletje..de afgelikte boterham van Sjonnie de Talpa. Talletje heeft tussen haar bovenbinnenbeen een.... mossel met open schelp getatoeerd. Moest van Sjonnie, Sjonnie sr en Linda. Maar Linda wilde eigenlijk een molletje. 'Ik ruik de zee' zei  Talletje toen Sjonnie net wilde beginnen aan zijn lekkerbeffertje.  Chantal, de koude nep kakkertje die mooi en deftig wil praten maar thuis uit haar bek en k*t ruft, tenminste dat heb ik gelezen in ...DE LINDA'.

De linda! Doet mij denken aan de geur van een riool. De geruchten gaan dat de lijfspreuk van de Linda is: Wie hier trekt heeft thuis een vrouw die het verrekt. Vind ik uniek. Er schijnt ook een waarschuwing in dat blad te staan om, met die misdaadgolven van tegenwoordig, niet te gaan kijken op een plaats van de aanslag. Tja, zeg dat maar eens tegen die meneer van de Calgon.

Er schijnt ook een interview in te hebben gestaan met iemand en dat ging over discriminatie. Die Zei:Ik discrimineer niet, voor mij zijn alle buitenlanders hetzelfde. Fascinerend!

Laat mij iets weten over Sybrand Niessen

Sybrand  hatsjie Niessen ( in de oude spelling' Niezen') is dè man van ' droomhuis gezocht in het buitenland' en nog wat andere Max verstrooiende vakantie programma's ' de onderkant toiletpot is zo smerig en dit hotel krijgt nooit de het keurmerk van Omroep Max'. Hoe Sybrand dit weet? ..van zijn 'spion' die gaat slapen in ranzige obscure hotels in het binnenland. Zo ook in Hotel Dirty in Oostmahorny (Fryslân) of in De Warmoesstraat te Am*dam, om maar een straat te noemen. Nee, dan de zoektocht naar een 'Droomhuis' in het oosten van Albanië ' Ja, Sybrand..we komen hier al jaren met de familie, t'is een beetje primitief om tussen geituh, koeiuh en verrekens te slapuh, maar goedkoop. Wat is jullie budget? Uh, we hebben alletwee een bijstanduitkering, nog wat schulden te saneren,  uh ff rekenen. Zeg schat, hoeveel geld in de sokken? We hebben 275.000 euro. Nou, nou dan heb ik 3 huizen in de aanbieding. En daar gaan ze  de zoekers en Sybrand op weg met ezel en wagen. Sybrand Buma is verre verre familie, maar dat terzijde.

Kijk hier, we zijn in de hoofdstad van Albanië, wijzen jullie die eens aan op deze landkaart. Weten jullie het zeker?  Ja! Niet goed, deze plaats ligt in Spanje met de naam Toledo (Tòledo). Truus, wat zeg ik je elk jaar tegen je... het is niet Albanië. Houdt je bek, Gerrit. ' CUT we moeten deze opname opnieuw doen. Niet vloeken!!

Maar wat doen we hier dan mensen? Sybrand, een reisje met jou vindt mijn Truus gewoon leuk en dat ook nog 's gratis. Maar t'is g*dverd*mme steenkoud hier.'F*ck, F*ck.

CUT!

Wat weet u van...... Simon Vinkenoog en zijn tijd in Parijs? Als extra: weet u wat zijn werk in zijn Parijse tijd was?

 

Simon Vinkenoog was een Nederlands schrijver, dichter en voordrachtskunstenaar. Had ook al iets tegen het geloof, geloof ik,.

Zo geloofde hij niet dat Roodkapje echt zo heette. Eerst beweerde hij dat zij Roofkapje heette maar in zijn latere werk, zijn roze periode, beweerde hij dat de echte naam van Roodkapje :Mariska van den Pijnacker, was.
Volgens Simon vond Het Bijbelverhaal overigens in een shoarmazaak in de jordaan plaats , vlak bij de Westertoren, maar dat weet iedereen.

Kent u Simon Vestdijk?

Pastorale. SV, arts en schrijver. Gehuwd geweest met een veel jongere vrouw, maar dat terzijde. Simon, ach.. SSimon van Nick &.... ,werd naar Vestijk vernoemd. Simon sr. kon nl.voor zijn zingen in de jonge kerk blijven en dat mocht. Nu wordt dat Me Too genoemd.

Ik kan daar mee leven.

Wat weet u van Prins Laurent Saxen Coburg van België?

Prins Laurent Saxen Coburg van België Ook wel de Prins van Sexen genoemd vanwege zijn geaardheid ( houdt van mooie jonge snelle autootjes) Om die reden alleen al zal hij nooit koning worden net zomin als de postkoets geherintroduceerd zal worden maar dit terzijde.

Laurent is best wel een zware man, vanwege zijn voorliefde voor vet eten.  Iemand in zijn omgeving zei dat hij het leven met obesitas best wel zwaar vindt.

Toch is het een man die aan de toekomst denkt. Hij koopt om de drie maanden 2 nieuwe bolides in plaats van één

Uiteraard winkelt hij graag in trendy teringwinkels, waar ze hebbedingetjes verkopen, zoals 'opgezette gehaktballen, robots op een stokje, een gum in de vorm van een broccoli, een springkussen voor jonge lesbiennes, een Hello Kitty-dolk enz. Meestal verlaat hij de winkel met een geurkaars in de vorm van een jaguar.

Kent u Knevel?