Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Absurdisme met taal! Wie schrijft de meeste onzin?

Rita Chiquita, geadopteerd in de familie Corita, dat bekend stond en nog staat als de coffee junks der lage landen. "Koffie, koffie lekker bakkie koffie" Wie niet meedeed was nog niet  afgekickt van de levertraan en  de Ovalmaltine chocolade poeder dat vermengt moest worden met melk. Melk de Witte Motor! Haar jongste stiefbroer Ard Corita werd een notoire verslaafde van  Pindakaas  en schaatsen. Dat laatste werd de scheve schaats voro zijn zijn oom  AH die weer bekend stond als "Er wordt op hem gelet door een andere AH " Wij letten op de kleintjes... hamsteren', nou nou dat werd hamsteren, neuh zuipen van het AH huismerk bier. Ah die kleien AH senior, lustte wel een kratje of 3 per avond. Doof voor alle raadgevingen,verliet AH senior het rijk der levende zuipers. Nu is er een AH jr, die weer 'jr' weglaat en zich tegoed doet aan oude bessen Bessen likken is zijn grootste hobbie naast het proberenn te vliegen op een perzisch tapijt.  Zijn huid begint al richting een perzich tapijt motief te lijken. Laats vroeg een kind in de Efteling aan AH  "Meneer, mag ik mee vliegen naar de regenboog?"  Nee, vraag maar aan Paul de Leeuw, ja dat is die meneer daar.. die vliegt graag samen met jou naar de regenboog. En weg was het kindje. Door de luidsprekers van het amusementen park klonk " Weet u waar Sterre is?, Sterre is 3 jaar en haar ouders zoeken haar. Ze werd voor het laatst gezien met een bolle man die naar de regenboog wilde vliegen. Sterre is gekleed in een opwaaiende zomerjurkje. Sterre heeft blauwe ogen, halflang blond haar en als u haar ziet kunt u haarook aanspreken met Bridget'

Ik dwaal af. Rita Corita, volslank moest afkicken van de koffie in een buitenlandse kliniek met de naam "Escoffeebar". Het is Rita gelukt, ze landde op Schiphol, met in haar hol - naar later bleek tijdens een 100% Anuscontrole, dat ze 144 bolletjes met poeder in zich had. ' Ik weet van niets, het zijn melkpoeder bolletjes, kom nou zeg, wie denkt u dat u bent douaniertje? Ik ben Rita Corita en daar galmde haar stem door de  luchthaven "koffie, koffie lekker bakkie koffie". Mr. Star Fucks, stond bij de bagageband en hoorde het gezang ' Who is that woman?'. His wife replied " Star, Star... thats Rita Corita, you know or?' Yeah, I have my bizness idea : StarFucks' Coffee As Coffee should be'  Star you are crazy, Rita is the star! En zo leeft Rita - in haar bloemtjesjurk en brede glimlach - nog jarenlang  na haar plotseling dood, voort in onze harten. Zwarte Riek werd toen bekend met haar liedje " Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen'. Nu- anno 2019 schurkt kleine AH tegen de volle borsten van zijn nieuw ontdekte liefde . Na een 3 minuten durende orgasme geluid bij de buren, vroeg de kleine' bridge.. een vraagje " Ja, zeg het eens"  Ik lust wel een kopje koffie!

Wat weet u mij te vertellen over Mr. Spong?

Meester Spong? Was aspirant kleuterverleidster op de vrije universiteit Humpty dumty. Verre Neef van de komisch duo Spic&Span, die schoonmaakklussen voor de onderwereld regelde. Omdat Spong een afgeronde opleiding, " Advocaat en andere alcoholische versnaperingen" , had afgerond mocht hij ze uit de shit halen.

Zijn voorliefde voor de advocatuur haalde hij uit de fles. In zijn jeugd al leerde hij van zijn oma, om advocaat te drinken met heel veel suiker. Zijn gelige uitstraling heeft hij dáár aan te danken. Ik bedoel; Spong, een glas advocaat en een dood slachtoffertje van de onderwereld, meer hoef ik niet te zeggen. Dan weet je genoeg

Wat kunt u ons vertellen over de gevolgen van het ontstaan van Meester Prikkebeen die verdwaalde in het land van Maas en Baal?

Waarde! ( de rest is nu overbodig) Tsja, meester Prikkebeen als terrorist in een schoolklas die met zijn meetlat de leerlingen afranselde en na schooltijd zijn geneugten,als straf voor de telkens weer dezelfde aangewezen leerling, naar zijn hoogtepunt liet stijgen. ' je gaat over jongetje, jij wel!'. Zijn duivels glimlach verlichte de afbeelding van Jezus aan de muur.  Maar er is ook een andere meester Prikkebeen maar die woont in het Land van Maas & Waal, maar dat gelukkig terzijde.

Connie Breukhoven heette ze tijdens haar huwelijk met de Free Record tycoon. Nu is ze moeilijk te plamuren. Vertelt u mij eens wat over haar laatste loverboy avontuur.

toybverwisselen

Tja, Connie van Breukhoven, voorheen Witteman . Geboren 25 juli 1951, dus sterrenbeeld Leeuw. Vrouwelijke Leeuwen hebben  vaak moeite met mannen, omdat die zelden even trouw aan shoppen in de PC Hooftstraat zijn als zijzelf. Wat een Leeuwvrouw nodig heeft is, dat ze als een godin aangebeden wordt door haar partner. (vertaling: dat ze onbeperkt mag beschikken over Mastercards, bankrekeningen etc.)

Er zijn niet veel mannen die hier aan kunnen voldoen zodat Connie met heel veel mannen de relatie verbrak. Om die gewoonte te symboliseren trouwde ze met een iemand die van Breuk-Hoven heette en aan alle financiële eisen kon voldoen. De naam Breuk-hoven stond garant voor een zekere breuk op korte of lange termijn, hetgeen ook geschiedde.

Later nam Connie een zogenaamde Toy boy in huis. Zo genoemd omdat zijn leeftijd overeenkwam met de leeftijd van het wisselen van de tandjes. Haar laatste toyboy zette zij resoluut de deur uit omdat hij niet paste bij de net vernieuwde inrichting in haar huis. En de inrichting terugdraaien zou duurder uitpakken, dus dat was uiteindelijk geen optie.

Wat kunt u vertellen over de Erven Dorens?

Erven Dorens, enfin.. Beau de BNN'er Beau (Niets Noppes) verblijft graag tussen de mensen die zijn hulp al dan niet accepteren. Zo slaapt hij bij minus 19C in een diepvriesruimte van Iglo of Beauduellelebel. Hij schaapt ook graag de GFT afvalbakken leeg samen de bekendste zwerver van Noord Holland: Jan Bakkie, uit Ilpendam ( Struik 564, links achter struik 462, maar dat ter info only). Bo Jankert, een volle neef zingt in het smarlappen koor zijn longen leeg en zijn stemt verdwijnt. Bo is een hoge sopraan, maar ook dat terzijde. ' wie ervt zal dorens oogsten' de lijfspreuk van deze BNN'er.

Wat weet van Dombo?

Dombo is een Amerikaanse tekenfilm van Walt Disney over een olifant. De naam Dombo is afgeleid van het Latijnse begrip;Baudet est in genere dumbest hedum in frusta concerperet, hetgeen kort samengevat betekent: Baudet is het domste jongetje van de klas, maar dit terzijde.

Dombo wordt ook in de volksmond gebruikt voor gediplomeerde dorpsidioten zoals bijvoorbeeld de man die meedeed met een quiz waar hij 100.000 euro kon verdienen. Bij de laatste ,beslissende vraag, "wat betekent vrouwen in de overgang?", antwoordde de man: ": "het klinkt als een promotie, maar dat is het niet." waarmee de acuut tot Dombo gepromoveerde man met lege handen naar huis ging.

Aanvankelijk tot Dombo gepromoveerde mensen zoals bijvoorbeeld, Johan Cruijff, werd onmiddellijk van die discutabele titel ontheven na zijn klassieke uitspraak: "Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent." EN zo is het maar net!

Kunt u met mij delen uw wetenswaardigheden about de dwerg little kleine?

Wat litte kleine, bestaat er dan ook een little grote. Er zijn little kleine vrouwen en mannen. Denk aan Patpies Paai, maar ook de Zangeres Zonde Naam die zich graag verstopte onder de rok van de pastoor die zich graag liet lebberen aan zijn little kuttelieke kleine en daarna zich vergreet aan het Little Kleine Kinder Knapenkoor. Maar  Little Joe u weet nog die van Bonanza die bereed graag in Vergreep Place met JR zijn schoonzus, tenminste dat vertelde  zijn little kleine in staande toestand. Het is fucking de fuck met al die kleine little ones. Oh ja die van circus Renz niet te vergeten op zijn wipkip in de kooi. Hij ranselde de wipkip naar hun beider hoogtepunt, maar dat terzijde.

Waarmee verblijdt u mij met uw verhaal over  Lola Ferrari.. die met haar super XXXX formaat ballonnen tieten.

Verras mij!

Lolo Ferrari, geboren als Ève Geneviève Aline Vallois, was een Franse danseres en actrice. Ze had een borstomvang van 230 centimeter.  Het gerucht gaat dat zij vroeger een publieke vrouw was. Maar nadat een klant zich eerst vijf keer achter elkaar had afgetrokken, daarna Lolo benaderde en achteraf schreeuwde dat zij haar vak niet verstond, kapte ze met hoereren en begon een grote tietencarriere.

Weer later trok ze als kermisattractie, samen met Pipo de Clown de wereld door. Niet nadat Pipo eerst zijn vrouw Mamalou van de trapeze had gegooid uiteraard. Later trouwde Lola met Evert-Jan Borstel, directeur van een fabriek in  W.C borstels. Alleen intimi weten dat het merk "Lola-borstel" van háár naam en zijn achternaam is afgeleid, maar dit terzijde.

Een bekende uitspraak van Lola is 'Mijn borsten zijn voor mij een soort talisman. Sommigen dragen een kruisje om de nek, ik heb mijn borsten. En dat getuigt van een groot visionair inzicht. In 2000 stierf zij omdat de draagkracht van haar tieten de sterkte van haar ruggengraat te boven ging.

Wat weet van Ali B?

 

Geüploade bestanden:
  • ger.png

JC wat een formaat reddingsboeien..jammer dat Lola dood is want was ze dit niet dan had Volendam haar kunnen vragen om in het palingdorp te komen wonen en als reddingsboeien vrouw in Het Paard te gaan wonen als een Lorelei nimph(omane) die nooit, never, nie mag gaan zingen. Wekelijks mag een uitverkoren Volendammer dan de 2 gigantische borsten met olie glimmend maken en even 10 minuten vasthouden, er tussen liggen en  verplicht opblazen.

Enfin, wat kunt u mij vertellen over Amalia? is dit echter voor u tegen uw monarchistische  principes, dan mag u ook schrijven over Desi B.

Desi B , president van Suriname en zo genoemd vanwege zijn uitspraak: wie A zegt moet ook B zeggen waarna hij zijn voltallige oppositie over de kling joeg, maar dit geheel terzijde.

Heeft inmiddels 20 jaar aan de broek gekregen voor bovengenoemde over de kling jagerij. Zo vertelde ik mijn kleinzoon dat Desi B veroordeeld was. Zijn reactie bewees dat de huidige generatie volgens een heel andere orde denkt, want hij vroeg : "o ja, in welk level?"

Toen de neef van Desi B homoseksueel bleek te zijn, toonde Desi B heel veel begrip alvorens hem aan de hoogste boom op te knopen. Zie je weer dat empathische vermogen van Desi.

Hoeveel respect Desi heeft voor zijn politieke tegenstanders, blijkt uit het feit, dat wanneer zo'n tegenstander over de kling is gejaagd, hij het overschot laat begraven in een kist met de voering aan de buitenkant.

Vertel eens iets over de Heideroosjes