Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Absurdisme met taal! Wie schrijft de meeste onzin?

Maar natuurlijk. Hier de meer eigentijdse vertaling

Zij dronk wodka met een rietje

Mijn sophietje

Toen ze zestien jaar was pas

Zij was Russisch als het gas

Als de drollen in het gras

Hij wist waar ze haar moest leggen

Naast de heggen

Iets wat Cupido niet weet

Omdat hij heel veel bagger scheet

 

Kent u Koeman?

Koeiendag zeg! Ronald en Erwin met hun vader Martin.. Goehman, tenminste dat zegguh anderen. Ik niet, want Ronald houdt zich stil omdat  hij Leontien B. al maanden troost, tenminstr dat zegt men. Erwin niet die is een kalme man, zeg maar een doetje een lulletje rozenwater, maar dat geheel terzijde. Ik heb niets met Koe mannen

Vertelt u mij eens over Ten Hag?

 

Toch nog even Koeman: dat wist ik niet, dat hij Leontien B troost. Moeten wij dat niet delen op twitter, facebook, bookface, watsupp, mail, rtl boulevard?, maar dit terzijde

Ten Hag begon met voetballen bij de amateurclub s.v. Bon Boys in Haaksbergen...wat wel iets zegt over zijn geaardheid. Ten HAG begon vóór zijn carrière als trainer trouwens met het geven van workshops;  "spreken in het openbaar" waar hij handige tips gaf voor duidelijk en rustig articuleren en luisteren naar de vragensteller. Dat ging hem niet in de koude kleren zitten dus vandaar dat hij altijd een lange onderbroek draagt.

Tegen zijn cursisten die hem op handen droegen zei hij altijd: Jullie kunnen mij beter niet op handen dragen. laat je voeten spreken, ja!

Toen een voetballer hem wilde feliciteren met zijn verjaardag zei hij: ‘Ik heb er niet zoveel mee. Het is een dag, nou ja, waarop je geboren bent’

weet u iets over de eeneiige tweeling Elvis?

Tja, Elvis und Elvis uit het duitse deel in France, die zijn zeer bekend als de' Zingende Schijtende Freunden'.. hun grootste schlager hit..' Scheiss  scheiss , scheiss wir trinken weiss, weiss weiss' En als deze hit op een podium het dorpsplein ten gehore brachten, trokken ze de hose und unterhose naar beneden, draaien hun witte achterwerk naar t publiek en scheisse, scheisse. Oh wee als ze net haché, bruine bonen soep,  uit Großmutti küchen , hadden gegeten..nou nou.. allemaal bruinhemden aus München met hun rechterarm gestrekt voor het gezicht van een ander..

'Weiss, weiss, weiss wir sind scheiss, scheiss  scheiss. Weiss weiss weiss und bist du weiss weiss weiss jah so nicht nicht nicht scheiss scheiss scheiss.'  De oproerpolitie sloeg er met den lange lat, knuppel en sabel er lüstig op los!

Schweig, schweig, schweig du bist scheiss scheiss scheiss.. zingen dan andere dorpelingen. En Memet , Fatima klappen hun handen bijna kapot.

Und..ut sal niet waor zijn staat daar ineens Ruft de Vries op een kist en schreeuwt. SCHWEIG, ich ben Roeft de Vries..hier het bewijs en Ruft begon te ruften..  ' weten , wissen sie ALLEN hier wo den weg nach Hameln ist gebleben?, nah..

Uit de besmeurde scheisserei menigte stapte een gizmo gekuifde man naar voren.' Doei Ruft.. jawohl.'

Hej du bist auch hierzo.... Stel je voor aan jouw witte blote billuh aanhangers..  Hallo, mein name ist..

Malle Pietje. weduwnaar en voddeman. Zijn vrouw Hendrika had de welgemeende waarschuwing dat er 'beren op de weg waren' geheel onterecht in een spreekwoordelijke context geplaatst. Hij is toen maar vanuit het bos naar de stad Termunterzijl verhuisd en werd voddeman annex drogist. In Termunterzijl werd de sfeer wat broeierig toen bleek dat de pastoor wekelijks door  drogist Malle Pietje werd bijgepraat over  condoomverkoop.

Men sprak er schande van in Termunterzijl, dat Malle Pietje uiteindelijk zes maanden dood in huis had gelegen, maar van al die mensen ging nooit iemand langs toen hij nog leefde..

Kent u Tante Hannie (volwassen versie)

 

 

Hannie Lips, die in de box reeds vernuftig het slot van haar  box kon openen en op 14 jarige leeftijd de kluis van haar opa, die een aha erlaubnis kreeg en riep ' eureka'... we  worden slotenmakers! LIPS, Uw Slotenmaker! Hannie kon niet tegen haar opa als ze op een directiestoel zat en opa onder haar buro graag naar haar kruisje keek. ' beetje wijder Hannieponnetje van me, die beentjes hup wijder... jah..jah.. blurpp glurpp geluid hoorde Hannie. Hannie' carriere werd bij de NTS voortgezet... tante Hannie, zegt nooit konnie of kannie, maar... Lips, Hannie Lips at your Locker Service! , in haar dromen..

En wat kunt u vertellen over Jaap de Hoop Scheffer?

Jaap de Hoop Scheffert? Door wijlen mijn vriend Ab altijd Jaap de Hoop Keffert genoemd. C&A gerelateerd. Verkocht als student altijd lange onderbroeken op de afdeling Kampeerartikelen. Werd vertederd Mr. Humphries genoemd omdat hij zo geestig Wordt u al geholpen kon zeggen.

Later ging Jaap de politiek in. Niemand kon beter een goede politicus acteren dan Jaap de Hoop Keffert. Hij schopte het zelfs tot partijleier. Daarna ging hij bij da Nato werken. Daar bracht hij restanten lange onderbroeken aan de arme man in Afrika. Daar zag je zijn sociale inborst al. Later werd het een uitborst door de vele dinners met hooggeplaatste patsers van de Nato. Jaap hield van pijpen, maar dat weet bijna niemand. Tegenwoordig doet iedereen dat.

Sinds 2014 is Jaap voorzitter van het Kapittel voor de Civiele Orden. Geen mens die weet wat dat is maar Jaap vult zijn dagen en zakken daarmee.

Vertel eens over Wiegel

Hans! Landgenoten! Wij van de VVD..vullen graag onze zakken! Wij van de VVD zijn recht door zee en op de weg! Dijkhofje is nog 1 pubertje.. Vlees Voor Dijkhof ..ach hij mag als carnavaleske nar in Breda blijven toeteren... Klaas, vergeet niet te declareren het reizen met een praalwagen. Ik, Hans..  tja... ik ben een Wiegel, een echte nep sprekende kakkert maar u kent mij niet echt. Nog even en dan ga ik stijgen naar mijn vrind Lubbers en jah ook Joop... gaan we verder met lullen over politieke zaken en Johan is er ook bij. Zo heeft elke dood ook een veurdeel, toch. Mijn hobby is het verzamelen van dodo's.. dat zijn zwakbegaafde VVD'er die denken begaafd te zijn maar... ik ben de enige echte lulhannes. Ik heb gesproken. Landgenotuh stem Lijst 1!

Hans ging verder met zijn 15000 puzeelstukjes met de afbeelding van....... zichzelf!

Wat zegt Leonardo Da Vinci, u?

Leonardo Da Vinci, illustrator van huis-aan-huis-blad  "de Termunterzijlse Roeptoeter" schrijft ook gedichtjes voor de schoolkrant van Munnikenplaat en veegt straten leeg in Rome. Schreef ter loops het filosofische meesterwerk : "als je aan het neuken bent, maar niemand merkt het, is er dan sprake van neuken."  Nogmaals, hij  schreef dat in zijn luier-periode, toen hij vrij loops was

Da Vinci was de  eerste die  wat punten op de horizon begon te zetten, later deed iedereen dat. Tegen zijn dood vond hij op de valreep nog het " commitment kweken" uit. Door de Co2 uitstoot en stikstofophoping is die techniek wat in de vergeethoek geduwd tegenwoordig.Veel politici zijn daar over gestruikeld de laatste tijd.

Vertel eens iets over het N....woord waar Ron Jans groot mee is geworden in de USA

Ach.. het ' N' woord. U doelt op het negeren van mensen die niet blank zijn? Legt u de klemtoon anders op ' 'negeren' dan ontdekt u het werkwoord.  Ron Jans, familie van Jan Jans en de kinderen! Ach, wij mogen het M woord niet zingen, zelfs niet  als we M veranderen in P...zo wit als de blanke duinen aan de Noordzee. N? Noordzee? Neen, anders is deze N in een kleedkamer van een voetbalteam in het meest puriteinse land ter wereld waar de P..orno industrie werd uitgevonden en  Pecunia het P woord is voor de graaiers. Grab them by their P! hoorde je DT  roepen. Hij bedoelde Grab them by their Pecunia, maar dat terzijde. Ron Jans dus..de man is een blauwvinger, een Zwollenaar, wat een PEC en veren kreeg hij over zich heen. Ach, wee... het N woord.. is dat een vertaling van Fuck them? Maar vertelt u mij eens over het boek ' de meeste mensen deugen' schrijver is Rutger Bregman. Ik ben benieuwd.