Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Absurdisme met taal! Wie schrijft de meeste onzin?

Aiii een gepofte egel hamster kruising op een wielzuiger licht metalen velg...dat moet smaken.

Doet mij denken aan mijn neef Henk-Jan van de Plu-in-het Hol . Henk-Jan reed met zijn chauffeur naar Zwolle, kocht een gepofte egel in een krantje en reed weer terug. Nu doet iedereen dat.

Een gepofte egel is ook te verkrijgen bij een - 6 sterrenrestaurant (gesloten op zondagen en op de dankdag voor gepofte, gegrilde, gekookte, gewokte, gebraden egels - in de binnenstad van Blokzijl. Herr auf der Wange -die ik per toeval  een snee in de linkerwang had bezorgd tijdens een schermduel in WO 2, maar dit terzijde - heeft niet alleen alle varianten van egels gegeten. Zelf de stekels wilde hij in een 'doggy bag' mee naar zijn in het Reichswald gelegen  Bauerhof " Zum Kotzen". Maar in Blokzij staat nu een standbeeld van Herr auf der Wange dat geschonken werd door Slagerij Bakker ( oude Seiksteeg 2) die zich vergiste in de naam Wange. Slager Bakker dacht dat het vakenswangen waren als het ware sprekend lijkend op herr auf der Wange.

Yes! Ik herinner mij Herrn Dr.Auf der Wange heel goed. Auf der Wange geloofde in de genezende werking van ongebluste kalk. Door hem werd je zelf ook enthousiast. Weet je dat nog, vandaar die snee in zijn wang die jij hem berzorgde

Ja, sofort mit auf der Wange met zijn schermutselingen fratsen. Zum  kotzen ist Vati, vertelde Truthi. Truthi is zijn pleegdochter van 97 jaar met snor als Stalin damals.  Ongebluste kalk nou daar werd auf de Wange schatrijk door en zijn erfgenamen zoals Wilhelm uit Schravenhage, Bennie aus Amsterdam und niet te vergeten  met zijn racebaantje en verzameling KLM huisjes. Jawohl, jawohl en nu sofort de trein in!

Ja!!! Die Bennie aus Amsterdam .Die belde bij je aan en zei: het kan nog. Je wist niet wat, maar toch voelde je je beter. Weet je nog?

Bennie aus  die familie von Vollenhoven, wie kent ze niet.  Maar waarde van Gellekom om 17.00 vandaah komt een nieuwe inzending opdracht van de maand. Uw reactie daar kijk ik naar uit. Terug naar ons onderwerp. Wat weet u van Raspoetin uit de brandende toendra?

Zeker weet ik dat. Raspoetin; Die hielp graag. Ook als het te laat was. Hij wist niet beter.

1
11
1

Een Ras echte Poetin uit de KGB (Kan Goed Bespieden) familie. 'Toendra hier, toendra', daar zong mijn kameradksi uit NL Dr. P.  njet naamgenoot. Hij is al jaren geleden overladen.

De Poet in mijn eigen zaken en die van mijn andere kameradki's Da, Wodka hier, Wodka daar! , zie ik een roedel Wolven daar van het ras Oppositieski ? Njet, Njet niet weer een revolutie, een mijnschacht en het opnieuw openen van de Goelachen Joh, archipel.   Wat weet u van de Goelag Archipel, nou goed het maag ook over mijn verre neef in Noord Korea gaan, juist da met die speeltogen en dat rare kapsel van hem en spelen dat hij doet met zijn lego raketjes.

Uw verre neef? Ja die heb ik ooit ontmoet bij u. Was dat niet die man die kinderen en een vrouw bleek te hebben?. Ja, ik weet het weer: Die zaten al 25 jaar doodstil in een kamertje naast het huis. Leuke mensen!

Hij spelde toch ook reet met dt. Als je hem zag douchen wist je waarom.