Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Absurdisme met taal! Wie schrijft de meeste onzin?

Aha... De Zauberflöte van Mozart in de Appelvlaflipvink versie. Dat was een hit op prinsjesdag. De kurken schoten de ruimte in, de anti terrorisme eenheid op volle sterkte opgeroepen om a capella te zingen als de castraten mannenkoor uit Oostvoorne.

Wat weet u van Christina v/h Marijke en geheime mede eigenaresse van Specsavers. Uit betrouwe bron Beter Horen, zojuist vernomen

O ja. Doet mij denken aan dat gerucht: dat Greet Hoffman ineens met een lampje in het oog van Christina scheen en zei: nog twee weken, maximaal. Was die Koninklijke familie toch blij, na drie weken

Moest wel een lampje zijn van Philips uit Eindhoven.  Wat weet u van Irene, onze bomenfluisteraar en specifiek wat vertelden ze deze koninklijke fluisteraar  tijdens een bosbrand?

Het was niet echt fluisteren, meer krijsen. Onze Irene schijnt daardoor geïnspireerd te zijn geraakt: Zo maakte ze ineens geinige lampjes van middelgrote knaagdieren. Lamp in hun reet en dan maar door het huis laten hollen. Mooi diffuus licht! Als dat geen inspiratie is! Ze hield ook ineens van maandagen. Dan zong zij naakt een liedje van Charlez Aznavour in een koelcel. Nu doet iedereen dat. Bizar.

Tsja, copy cats met een lichtje in de anus zijn er genoeg op de televisie. Die Irene toch, vroeger een lekker opwindend vrouw totdat ze met  samen met haar prins aan de Bourbon te Parma, verslaafd raakten. Zelfs Il Pape schijnt Irene toegesproken te hebben met de nu legendarische woorden ' biedankt dat ik jouw kruisje mocht zien en de zee ook kon ruimen van diechtbij' daarna gingen de 3 de kroeg in en zopen zich bijna een delirium volgens betrouwbare bronnen onder de jurk van Il Pape.   Maar wat weet u van de Hollandse Haring en de Verse Mossel?

Tja, haring. Ik weet dat Wiebe een haring had. Benno was de naam. Of Anita, daar wil ik van af zijn. Lief!! Dat deed Wiebe trouwens graag: hij zwom graag naakt naast rondvaartboten, met een klein visje in zijn mond. Haring meestal. Waar nooit over gesproken werd, was dat Wiebe verliefd was verliefd op een haring. Wij gewoon op een mossel. Je kende je plek. MAar by the way; kun jij vertellen wat je weet over die Caroline Tensen? Is dat een tropische ziekte of een voetnoot in de geschiedenis?

Caroline T. Ik antwoord ' T' omdat haar privacy geborgd dient te worden, dit terzijde om misverstanden te voorkomen. Op een DNA test resultaat zit ik niet te wachten. Ik zou maar een ver familid zijn van haar. Nou, niet dus. Laats kwam ik haar wel tegen op de markt van Hilversum waar ik niet moest zijn door de afstand met mijn woonverblijf, toch ging ik daar ern bakje kibbeling halen zonder saus. En zie staat Caroline T. naast me en bestelde een bakje graat van de vis ontdaan, een kilo kabeljauw koppen en de mosselen van 3 jaar geleden die zijn in de aanbieding, zei de visboer en direct gevolgd met ' het stinkt wel, mevrouw'. Geeft niet zei Caroline T. Ik lijdt aan een tropische ziekte dat alleen verholpen kan worden met wat ik net heb besteld. Oh, ik dach al wat ziet uber pokdalig en zo rood als kreeft eruit. Ik heb ook nog kreeft van 7 jaar geleden in de aanbieding. Wat denkt u mevrouw?

Wat weet u van Gellekom van het sterrenbeeld schorpioen?

Schorpioen? Is Elly Lust geen schorpioen? O nee, zij is maagd, maar dit terzijde. Heeft u overigens alweer eens iets vernomen van Elly Lust? Ik hoorde dat hij de functie van Eria Ten Hag heeft overgenomen...? Oke, de schorpioen dus. Hier loopt, nu, op dit moment Wiebe in beeld,  De Schorpioen van Termunterzijl. Kijk naar hem, kijk naar dat lichaam. Kind in een snoepwinkel. En wat zijn wij hem dankbaar.Deze Wiebe kon niks, en laat het hier toch zien, en zegt doodgewoon: achter aansluiten graag en je kop bij elkaar schamen. Pang! Dat is de ware schorpioen.  Kunt u mij nog meedelen wat van Elly Lust weet?

Ellie Lust is haar correcte naam, maar dit is een kleinigheid met de spelling. Zij is getrouwd  ( in 2005)met Boukje Vogel en Vogel Lust of Lust Vogel roept associaties op met 1. Een zwaar bewaakte woning en verblijf voor de gestoorden en TBS'ers op het terrein van een TBS kliniek in de buurt van Volendam. U bent getipt om 'svonds niet meer naakt te gaan zwemmen in het  enige kinderbadje  van uw woonplaats. Dat kan helaas niet meer en daar kan Ellie op patrouille ook niks aan veranderen. ' attentie hoofdburo ik zie een geheel naakte man in een kinderbadje liggen met 3 speelgoed eendjes in zijn mond, wat raden jullie aan? Hier HQ.. laat de man gewoon liggen, hij is al 1 week dood en wordt in de uitzending van O.V. besproken maar Ellie daar ben jij niet meer bij. Ellie Lust Vogel is uitgevlogen bij de Hermandad, de Wouten, de Blauwen, de Flikken of hoe ze ook genoemd worden. 'Flikker op' geeft al jaren verwarring bij een arrestatie o.l.v. Ellie, maar dat was toen! Een glasgowkus kon je van haar krijgen! Wat weet u van de glasgowkus. ( lees deze week dan ook mijn weekopdracht inzending) Oh ja op Schuitje Varen heb ik uw wetenschappelijke analyse nog niet kunnen lezen en dat is diep en diep treurig, maar dit terzijde.  Ellie zou nu schreeuwen' Van Gellekom, ja u daar..sofort zum Schreibtisch  und  reageren! Wahblieft.. ? Wat weet u van  Mejuffrouw Mie Toeuit Hongkong, die de protesten orkestreert? Is het nu al een Epsteing gevalletje of ...?

Wiebe bedacht het woord van het jaar 1968 maar dat kan ook 1969 zijn geweest. Dat woord: Wiebelen en gevolgd door Wiebbellen met elkaar nu?   Toen ik 13 jaar was en ging wiebelen op de hoogste schommel van Kraantje Lek in de buurt van Overveen, klapte ik zo hard op de grond dat mijn achterhoofd een gapende en bloedende wond de kijkers in gillen, janken, schreeuwen of helemaal niets liet uitbarsten. Gelukkig kwam het toch goed met mijn achterhoofd, zelfs toen mijn vader mij een vriendelijk doch ook een halfzachte tik op mijn achterhoofd gaf en ik terugsloeg. Sodeju, zei mijn vader en nam nog een groot glas bier. Gelukkig werd hij niet straalbezopen want de BOB bestond niet en ik kon alleen en trapauto besturen zonder rijbewijs, maar dit terzijde.

1. uw te waarderen reactie op mijn inzending; Schuitjevaren mis ik nog. Tip zo AV wijze mogelijke. 2. de laatste inzending vandaag daar vindt u Wellicht de betekenis van glasgowkus dat een relatie heeft met Badr Hari en andere malloten.

Tot de slot: Wat weet u van, even denken….,  Boreaal gedrag in de 2e kamer? , so und bitte sofort nocmals.. schreiben! Herzlichen Dank und bis bald.