Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: StamtafelCX-baby's
Please or Registreren to create posts and topics.

CX-baby's

In deze rubriek kunnen alle literaire baby's van onze schrijvers bekend gemaakt worden!

Op 6 december staat de lancering van het tweede boek van Pally op het programma.

De conceptie van dit boek geschiedde al in 2011 op Column X. De zwangerschap verliep niet geheel vlekkeloos, al groeide de baby gestaag uit van losse verhalen tot een prachtig geheel. Zelden heb ik iemand zó hard zien werken met zo'n geweldig resultaat!
Gefeliciteerd, Pally!

Bestellen kan natuurlijk!
Bij Pally en bij de uitgever: Lecturium

 

Hallo Arta, heel veel dank voor je berichtje over mijn boek 'Schoenjaren', dat pas is uitgekomen bij uitgeverij Lecturium. Sorry, ik zie het nu pas... En ja, het idee voor dit boek is echt hier op CX geboren. Het waren vervolgcolumns over mijn jeugd met elke keer andere schoenen als titel en ik kreeg enthousiaste reacties en zo werd het langzaam een boek met mijn naam er op: Adje Steijn

Hier ben ik nog even om te zeggen dat CX een uitstekende springplank is als je van plan bent een boek te schrijven. Je leert hier veel, door te doen, maar ook, vooral door de reacties van medeschrijvers!

Uit nieuwsgierigheid. Hoe gaat de verkoop?

Hallo Mien,
Het gaat wel redelijk goed met de verkoop, al blijft het tot nu toe vooral bij familie en vrienden. En vervolgens weer naar vrienden van vrienden, etc. Het breidt zich langzaam uit. Ik krijg wel hele enthousiaste reacties en dat is natuurlijk fijn!
Er zijn nu ongeveer 70 boeken verkocht.
Leuk dat je er naar vraagt ( Heb jij er al een?)
gr. pally

Goed om te lezen. Reken mij maar tot een vriend of tot een vriend van een van de vrienden. 😉

Vanzelfsprekend, Mien, maar dat deed ik al...

Ben je al met een nieuw boek bezig?

Ja, Mien, eigenlijk ben ik alweer een hele tijd bezig aan wat een verhalenbundel moet worden, waarvan één verhaal: 'Pluis' al in het tijdschrift 'Extaze' is geplaatst. Binnenkort gaat daar een tweede verhaal heen. Zo hoop ik te komen tot een bundel uitgegeven bij 'De Knipscheer'.(Ik heb al meerdere verhalen af of bijna af).En bovendien een topschrijfcoach!
Schrijf jij nog veel?