Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: RedactioneelCX-jasje
Please or Registreren to create posts and topics.

CX-jasje

De vormgeving van CX is behoorlijk veranderd sinds de laatste keer dat ik er was. Prima! Ziet er goed uit en erg overzichtelijk. Bovendien is het cafe gerenoveerd. Werd wel tijd, en goed gelukt ook.
Maar..... die cactussen en die stenige achtergrond passen niet erg bij een schrijfsite. Kom op redactie, betere plaatjes, of anders helemaal geen plaatjes, dat kan er ook mooi uit zien

In ieder geval een kleiner plaatje. Het neemt nu veel ruimte in beslag. Op mijn iPad lijkt het net of er geen tekst onder het plaatje volgt. Dan moet ik eerst scrollen. Wellicht haken dan al veel lezers af of komen niet eens zover.

Hi Mosje,

In een eerder versie van het cafe is de discussie eerder gevoerd en wat blijkt: smaken verschillen. Een aantal gebruikers was erg gecharmeerd van cacti.

Wel heb ik in dat topic gezegd wat ik nu ook ga zeggen: lever vooral een nieuwe foto aan voor in de header, maar liefst wel zelfgemaakt en passend bij terracotta en rood-wit sferen. Dan kunnen we in ieder geval zorgen voor wat afwisseling in foto's en daarmee smaak.

@ Mien, ik zal eens onderzoeken of ik meer kan sizen op aai pet

Nice Dees!
Neem dan ook nog even mijn request mee van het 'Samen schrijven-topic':

12 oktober 2017, 15:44
4 september 2017, 12:56 wrote Dees
Ik heb de link aangepast zodat er naar dit topic wordt verwezen. Ik kan ook een nieuw topic aanmaken met wat meer informatie over 'samen schrijven', maar die keuze laat ik aan jou.

Dees, Wat mij betreft mag je een nieuw topic aanmaken. Het is toch meer een redactiedingetje, nietwaar?

Ik lever verder geen plaatjes aan voor de front.

Groet,

Mien