Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: StamtafelGEDICHTEN EN POESIE
Please or Registreren to create posts and topics.

GEDICHTEN EN POESIE

Rap rapper gezocht
Om lekker mee te rappen
Op rapradio

Tap tapper gezocht

Om lekker bier te tappen

getapte tapper!

Kunst kunstlul gezocht

om lekker mee te neuken

qua tussendoor

Zoeken is erg hip
Zeker naar ei gouden kip
Na hanige wip

Uit de bundel zet de vuilnis maar buiten

Elke dag is als alle andere
Vandaag is
mijn eerste kleinkind geboren.

Vandaag is het een bijzondere dag

de 1e in de rij om niet meer te moeten werken!

Werken en kindjes
Dat is echt jaren zestig
Geef mij maar hophip

I am dancing my life to the end

Walk never alone

We are the champions of

ourselves  and under control

Grand control to major Tom....

 

Uit de bundel hoe te handelen in het nieuwe normaal

Geef, in het nieuw normaal,
wat minder om je plannen,
leef wat meer in het moment.
Want oom agent ligt op de loer,
ook als je er niet aan denkt.

Uit de bundel: Ik zeg: gewoon doen!
Ik zit in een hotel
dat in alles voorziet
dat ik niet nodig heb

Uit ANWB " Het AbNormaalWeetjesHandboek voor de digitale- en andere snelweg berijders" (125e druk)  Uitgeverij 'Huis van Oranje'  Een verplichte gratis uitgave van uw locale overheid.

Hoofdstuk 12 ' HOE Flitspalen, Radar, Laserguns, Drones, Helicopters en vliegtuigen, wegblokkades, de verkeerspolities, handhavers, BOA's en anonieme verklikkers  slim te ontwijken"

In Hoofdstuk 11 heeft u kennis kunnen maken met het hacken en slopen van alle bespiedend activiteiten van de overheid en zelfs van locale verraders. In Hoofdstuk 13 zullen we u informeren hoe  binnen uw familie, vrienden, kennissenkring, buren en whats app bespieders kunt ontmaskeren.

Wij hopen dat u - met de vele oefingen - hebt genoten !

Nu gaan u verder met 'BOA's wat zijn, wie zijn dat dat en hoe te herkennen'

Waarschuwing:

Sinds de Corona uitbraak in 2019, het overlijden in 2021 van enkele president charlatans wereldwijd, een periode van 100% isolatie thuis of waar u zich bevond op dat moment en het daarna heel langzaam loslaten van de bevolking en per ongeluk ook van alle TBS- Penitiair en GGZ opgesloten personen, heeft de regering in ballingschap op het strikt beveiligde bezette eiland  Schierzanikoogst, de  Nederlandse en Overzeese gebiedsdelen in haar informatie communicatie wurggreep. Gelukkig - als u het geluid uitzet- is er een gebarentolk die kijkers een beetje vrolijkheid kan geven in de nog steeds barre tijden van onzekerheid!

Hoe herkent u de BOA?

De Boa, niet te verwarren met de tuinslang (Serpentica Gardenia) maar nog meer met boa constrictor de slang groeiende populatie in de openbare parken en met name in Amsterdam (Vondelpark, Amsterdamse Bosjes), Utrecht (Wilheminapark) Den Haag( Haagse Bosjes) Rotterdam (KralingsBos), Arnhem e.o. De Hoge Veluwe en op de geheel Bible Belt. Gelieve daar alert te blijven!  Opmerking: Er zijn geen wolven! De laatste wolvin met 3 jonkies werden op 27 April 2020 in Wapenveld geofferd aan hun heer en opgedragen aan den koning, hun koning Alex! De NSB; Nationale Speurders Biblebelt politie (veelal ex- Jehova vorodeurs bellers en kloppers) Er zijn inmiddels 2205 mensen aangehouden Waarvan 2204 als verdacht in un kerkgebouw voor een periode van 16 weken in volledige isolatie. De zorg wordt overgelaten aan hun heer, hun god. Vloeken verboden, het bidden is aan hen als de maximal toegestane decibel niet wordt overschreden)

U vraagt zich nu af' waar is nummer 2205 gebleven? Dat vragen wij ons ook af. De persoon en naam is bekend. Deze persoon is voortvluchtig. Het is een blanke man, tussen de 40 en 50 jaar, politicus en gast dominee in Wapenveld, staat bekend om geestelijk wartaal preken: GvdS van de SGP; Staats Gereformeerde Politie in ballingschap Met Den Bijbel

De Buitengewoon Opsporings Ambtenaar ook wel BOA genoemd, draagt graag attributen aan de riem Waarvan je direkt kunt zien  dat ze kunnen slaan, u geboeid kunnen afvoeren naar een n.o.t.k. lokatie waar de b.b.h. collega's u een lesje Het Nieuwe Normaal graag u willen gaan leren.

Samengevat: Handboeien, Wapenstok, Pepperspray, Stroomstok, Een prepaid mobiele telefoon met aansluiting op een inspreek lulijzer waarmee ze verbinding kunnen maken met  de eigen familie maar net doen of ze met het hoofdbureau contact hebben.

De kleding is blauw met gele, oranje, fluoriserende kleuren, de laarzen komen uit de voorraad van de legerdump: Halfhoog,zwart met witte veters en zwarte sokken in de laarzen completeren hun uniform!  N. B.  Ellie Lust is de ontwerpster van het totale kledingpakket, welke mede gebaseerd is op gevonden patronne in de in 2020 ontdekte bunker te Berlijn, maar dat terzijde)

Het praten begint altijd met 'Waar zijn wij meer bezig?' of 'Waar gaan wij naar toe?',  en andere vormen die beginnen met 'Waar...'    

TRAP ER NIET IN! BLIJF KALM, BELEEFD EN  ANTWOORD MET " WIJ? KEN IK U, KENNEN WIJ ELKAAR, HEBBEN WIJ EEN AFSPRAAK OM SAMEN TE REIZEN EN HEBBEN WIJ DAAR TOESTEMMING VOOR VAN ONZE REGERING IN BALLINGSCHAP?'   

NEEM MINIMAAL 2 meter afstand om slagen met de wapenstok eenvoudig te ontwijken en de pepperspray u niet het orientatievermogen kwijt te laten raken.

U begrijpt nu wat de reden is om een volledig doorzichtig gezichtsmasker/beschermkap met mondmasker als extra attribuut snel te hebben opgezet als u een BOA (meestal 2) ontdekt.

Voor vragen en aanvullende tips belt u met het bekende nummer en toets u uw DiGiNee nummer in. Er wordt dan om uw toegangswoordcode gevraagd. Let op : Wij zullen nooit uw DiGiNee nummer verstrekken aan het Ministerie van Stiekum, Veiligheid, Justitie, InkijkOperaties en Bespieders"

LEG NU DIT ANWB Handboek weg . NEEM AFSTAND! Morgen om 09.00 uur gaat u verder met  het volgende hoofdsuk! Hou Vol en Blijf Geestelijk in Goede Conditie, Laat u niet GEK maken!

Uw volgende 'les' gaat over:  " Hoe herkent u verklikkers in uw directe omgeving, oe dient u deze te benaderen en hoe kunt u hen aan de schandpaal nagelen in uw woonomgeving + praktische tips om  posters met waarschuwingsteksten te maken en dit overall in een straal van 500 meter rondom de verklikker's eigen huis op te hangen. Ook vertellen wij u waar u  een BEZEMSTEEL, PEK en Veren gratis kunt ophalen. Wilt u echter stront gebruiken, dan kunt u daar nu beginnen deze opslaan in de  gratis verstrekte giertonnen. Gebruikt dan wel de Oranjekleur!