Please or Registreren to create posts and topics.

HET NIEUWS ABSURDISTISCH BELICHT

Tsja, heer P. Ruft de V., u hebt een .

maar geheel tegen het fatsoen van de betrokken dementerende persoon of personen in groepsverband is de Hoge Raad nu over de scheef gegaan met het gewauwel over een ander mens en het leven dat moet eindigen volgens de aanvragers conform formulier IWD 134, C.22 sub 89 pag 56. IWD, jawel Ik Wil Dood. De aanvrager dient dit formulier direct na de geboorte te laten invullen door de geneesheer directeur charlatan zeurkous. Pardon?

Kijk ik steek er nu de draak mee, maar bedoel eigenlijk dat de laatste halte voor de euthanasist in Noorwegen ligt en hoog boven een fjord. Daar staat het laatste huis waar we als lemmingen de dood tegemoet kunnen vallen

U bazelt,

Klopt en nu oprotten Peter Ruft, etc.

Eindelijk meer bekend over de grote Schilder en Absurdist : hij van van Gellekom

Onze showbis medewerker dook met een gestolen sleutel vanonder de deurmat illegaal inde archiefen van van Gellekom en dit is wat hij vont: van Gellekom's haarkleur blijt niet zo vanselfsprekent als wij dachten. Dit gaat veel verder dan so maar een haarkleur. we hebbe het hier ofer een gigantische nieuwsbom. Kijk en Huifer

Geüploade bestanden:
  • bloh.png

Natuurlijk platina blond

natuurlijk?

Lijk!

Blonderen kapper!

Natuurlijk maar eh uh

u bent kaal

Nou, maakt dat wat uit dan

Wat?

Ramadan!

Onze speciale medewerker van Gellekom bezocht een schriftelijke helderziende. En deze kwam op basis van van Gellekom's tatoe , de arendskop, met de volgende vlijmscherpe analyse:

Geüploade bestanden:
  • tatoe.png

Tot dinsdag 21 april was het advies om helemaal niet bij zelfstandig wonende ouderen op bezoek te gaan. Dus ja, boodschappen voor de deur zetten mag, maar naar binnen gaan en als thuisafwerker een handje helpen dat kon niet meer.

Premier Rutte zei in zijn persconferentie afgelopen week dat gezonde mensen boven de 70 weer 1 of 2 mensen thuis mogen ontvangen, hoe zit dat precies? Wij vragen het aan een volslagen idioot:

Sacha Erben eigenaar van Bordeel King George, een opluchting dat u weer langs de deuren van oudjes kunt venten met uw verse waren ?

'Na bitte, Ich sal u sagen, hoewel wij all-inclusive zijn gaan we nog niet kussen of knuffelen, houden anderhalve meter afstand en wassen handen voeten en piemels tot in den treure of bis zum ende, zoals wij in Deutschland sagen. Unsere Petronella's, Barbies, Klaudia's en Katja's komen bij wijze van sprechen vers uit de oven en zijn sehr, wie sage sie das? in der Wolle gefärbt.

Door de wol geverfd, bedoelt u?

Jawohl. wij haufen alleen dat de piemels lang genoeg zijn in verband met de 1.5 meter regel.....su…..verstehts du...?

Eh dank u

Dit was Het Nieuws Absurdistisch belicht

Huize Claudia Cor und Ona Neren heet  van harte welkom!

Trekt u niets aan maar trek door.

We zijn nooit van de pot gerukt!

Sofort, auch die kleine piemelmensch!

Hilfen wir gerne  oder nicht?

Pinnen!

 

De 93 jarige Henk-Jan Flovankoot is een actie begonnen om mensen beneden de zeventig jaar van de straat te krijgen. 'Henk-Jan (93) Wij zijn al de lul met dat kut Corona. Waarom moeten WIJ binnenblijven?? Laten die fucking snotneuzen maar thuis blijven!! Wij hebben er genoeg van!!'

Wat vinden wij van deze actie? WIj vragen het aan een volslagen idioot:

Meneer Jezus R. de Vries. Wat vindt u van deze actie van Henk-Jan?

'Mwoa, ik verbaas me er eerlijk gezegd over dat mensen vallen over deze actie. Ik verbaas me erover dat dit niet is toegestaan. Een regelrechte gotspe vind ik het. Ze moeten daar eens mee ophouden.

Fijn dank u meneer Jesus r de Vries

Dit was Het nieuws absurdistisch belicht

Geüploade bestanden:
  • aardigopweg.jpg

In het Termunterzijl Weekblad van 27 April 2020

Te huur

In ons verzorgingscentrum 'Hier Hokken Wij Gezellig Verder'  hebben we 125 kamers beschikbaar. Wilt u 1 kamer met eigen keuken , douche, toilet en balkon op de zonzijde gelegen?Kom s langs. Prijzen vanaf uw leeftijd x 10 euro, inclusief GWL en nu met 1 gratis beademingsunit.

Namens de directie

Sjannie De Hoofdzaak, hoofd verpleegkundige  Ons adres: Weg Langs Begraafplaats 21A Termunterzijl

Uit een recent onafhankelijk onderzoek van Prof. Dr.Mr.Ir. R. Leijdecker (1955) bleek dat  100 procent van de niet-rokers vroeg of laat sterven.

Een opzienbarende uitkomst. Wij vroegen de mening van een volslagen idoot:

Meneer Jezus R.de Vries, wat is uw reactie hierop:

: Mwoa, ik vind het niet zo opzienbarend en snap de ophef ook niet zo. In vliegtuigen heb je dat ook, dat het dan niet meevalt voor een parachutist met al die wolken.

Marc M. H. reageert per telefax ' nouja zeg, ik bedoel zeg nou ja, niet dan, ja hoor nou zeg zelf toch ja Ruft de Vries moet zijn behouden zegt ons moeder als  hij haar belt voor 1 of ander sappig verhaaltje over Narc Marie  ' Bek houden Ruft, opzouten anders komt Roy Donders achter je aan. Hij neem het lijkenhuis met diepgevroren cold case lijken mee, dan mag jij de dader vinden, eikel'.

Hier Ruft een foto van mijn echtgenoot, dus oppassen akelig mannetje

 

Geüploade bestanden:
  • 20200425_093902.jpg