Please or Registreren to create posts and topics.

Het wokrestaurant: Vervolgverhaal in vijf zinnen

Ik zou het aan Ai Waait Weg vragen. Of anders Luc Telmans ... Tuymans.

Helaas peanubutter, ze geven geen gehoor. Uit zeer zeg maar een uiterst betrouwbare bron heb ik vernomen dat 'sambal bij' , de afsluitende vraag bij de afhaal loket van ons wokrestaurant, nu is gewijzigd in ' sambal wesp?' , paldon ' sambal vlieg?' Antwoord je met 'ja' dan ontvang men een zakje verse maden uit de afval gft bak waar het rottend vlees momenteel overuren draait en dat is tegen de wettelijke regels van de maden vakbond.

En wat is het wachtwoord? Dat is veel interessanter. Effe wachten Pizza? Kwartje bij? Sloempia? Of toch iets met cijfertjes? Roze vijfhonderdvijf. Of groen honderdtwaalf? Wachtbriefje in de laatste twee gevallen.

Gewoon, uit 1 gelukskoekje ( 144 in een biologisch afbreekbaar zak) pakken en.... daar is de zin dat ook de code is. Even een testje gedaan op de tekst' u wacht heel veel koekjes, de juiste inlogcode zit elbij' (confiscalious, voorspeller)

Zolang je ze maar verticaal eet. Horizontaal passen ze bij lange na niet in je mond. Dat geldt ook voor zinnen. Bij zinnen. Bijzinnen. Bijziende zinnen. Zoemzinnen. Bijzoemzinnen. Zoembijzinnen. Zumbazoembijzinnen. Simbazumbazoembijzinnen. Hoe zou het daar toch mee zijn? Met Simba?

Simballen in hete pindasaus..simbabi pangang, simbarackobama, simballentent, simballenikeabak, simbacard only, simbagger, simbanaan,simba la bim!

Simbimhuis vergeten. Maakt niet uit. Ik neem nog een simbabbelaar bij de koffie. Dat doet mijn favoriete simbarista met plezier. De simbaballen dan maar.

Simcardballade der chinese vuurspuwende draken van papier. De grote brand komt vanzelf wel.

A RISK sono avanti partira de Poolcircolare pres de Kamtjatka. AJUTO!!!

Si, polocircularo fakkelos della climatica di human crazy aircode CO2 para airco😥😥😥