Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Het wokrestaurant: Vervolgverhaal in vijf zinnen

Sagan

De trattoria is volgeboekt maar toen stapte Diego M. over de drempel...

Stappen? Weet je dat zeker? Was het niet rollen?
😀😁😂🤣😃😄😅
Shit, waarom rollen ze nu niet?
Verrekte rijstballen.

Snuifrijst! Daar kwam Diego speciaal naar deze trappetoria, een ballentent.

Zo ook de heer Willem K., uit 020 en ooit een zeer bekende voetballer maar nog meer bekender door het geheel leegkopen van de Witte Wijn  winkel in Genua. Ook W.K. snoof graag wat mee met Diego als die op bezoek kwam om samen met Willem (die hij overigens nooit herkende) de lijnen uit te zetten.

Aha ... De beroemde Willem K. van de Teach Leader Club Amsterdam. Maar ... eh ... volgens mij ben je in de war met Pitigliano. Fameus in vino bianco. Daar kocht good old Willem K. Zijn Italiaanse witte wijntjes. Tis maar dat u het eet ... eh ... drinkt.

Het licht valt uit, de klein formaat kok verliest zijn +11 brillen glazen en montuur in de haaivinnen soep. 'hai'. ? Wie bestelt nog een soep van haaienvinnen?  Nou, niemand zeg de winnaar van de Neuspeuter talentenshow van Talpa. Mijn losgepulkte delen uit mijn linker en rechterneusgat zijn smakelijker, een beetje oorsmeer op een stukje stokbrood of een toastje en we kunnen smullen.  Ni hao?is voor de haai niet meer te beantwoorden. Nie hai zeg maar!

Doe dan maar een Hai Koe!

Een koe

Nou moe

Hai, Amai!

Nondeju, zusters van het Heilige Hart hier in Sint Job is Goor in ons klooster van den maagden  in den Moeder Maria -sinds 1754- straat. Ook gij zuster Debielia, ook gij als zijt gij reeds 84 jaar, 3 maanden, 2 weken en 1 dag jong. Ook gij zult er aan geloven.

Hoor, ik weet waar den klepel hangt. Gij ook hoort de klok van onze toren en.. gij weet.. wie niet horen wilt moet blijven voelen den klok, klepel en hamerspel van onze broeder Viezerik.

Hoor zusters kleedt u uit, bloot tot aan den navel, ge kunt navelstaren maar houdt den mond. Broeder Viezerik doet graag zijn zalvend werk na zijn uitstortingen over uwen akkers!

Maar, ik eerst!

 

Wat weet u van satéprikkers met ons menselijk vleesch?