Please or Registreren to create posts and topics.

Meedoen met 'Samen schrijven'

Met Arta in herstel (beterschap, lieve Arta!) is Bruun de volgende maar ook druk met hele andere dingen geloof ik. ES? Pak jij 'm op of gooien we de handdoek in de ring? (zou jammer zijn...). Wie wil er nog wel schrijven aan dit vervolgverhaal, het was zo leuk! Is er misschien nieuw bloed dat erin wil duiken?

Ik ga het doen!

Probeer het in een paar dagen af te hebben!

Enne... Tnx Karen!

Doet Bruun nog radio? Of is er alleen nog stilte?

Met meer dan 3300 volgers is ons Bruun hard op weg Koning Twitter te worden (en terecht, hilarische woordspelingen).

Twitter? Is dat niet dat spel met gekleurde cirkels op de vloer? Amai, met 3300 de vloer aanvegen. Knap hoor. Moet minstens in Ahoy zijn.

Ik heb inderdaad behoorlijk wat succes met mijn Twitter-account (dankjewel Karen voor het compliment), maar heel af en toe lees ik op CX nog weleens mee. Zo ook vandaag toevallig.

Wat schrijven betreft heb ik eerlijk gezegd mijn zelfvertrouwen en daarmee het plezier verloren door terugkerende kritiek op mijn te overvloedig aanwezige 'darlings'; een begrip dat voor mij zo ongrijpbaar is dat ik daar onmogelijk verbetering in kan aanbrengen. Tel daarbij op dat mijn laatste drijfveer om te blijven schrijven, mijn maandelijkse radiocolumn, is weggevallen door het verdwijnen van het betreffende radiostation en de impasse is compleet.

Naar ik begrijp ben ik na Arta de volgende in lijn om te schrijven aan het vervolgverhaal I Truffatori. Ik weet nog niet zo goed of ik dat wel zie zitten. Alleerst zal ik het hele verhaal helemaal moeten teruglezen omdat ik ergens halverwege ben afgehaakt. Daarnaast betwijfel ik of ik over de benodigde schijverskwaliteiten beschik om het verhaal op een kwalitatief hoogwaardige manier voort te zetten.

Ik ga hier eens goed over nadenken en laat binnenkort weten of ik me eraan waag of dat ik het stokje onverrichterzake overdraag aan de volgende.

Ach Bruun, ik mag jouw darlings wel!

Wat je uiteindelijk ook beslist.... Kwalitatief kun jij het vervolgverhaal zeker aan!

Italianen zijn dol op 'darlings'. Laat je niet afschepen Bruun. Ook al zijn Romeinen rare jongens, aldus Obelix.

Lukt het al een beetje Arta met de Italiaanse maffiosi? Komt er nog een vervolg? We zijn alweer bijna twee weken verder. ?

Mensen, het gaat mij nu niet lukken.

Voor jullie ongemerkt heb ik er in 2018 twee ziekenhuisopnames op zitten. Ik ben al een aantal keren begonnen met het teruglezen van ons vervolgverhaal, maar merk dat ik het concentratievermogen van een fruitvliegje heb, momenteel.
Ik vrees dat, tot ik medische zekerheid heb, ik mijn deel sowieso niet geschreven krijg.

Excuses!
Ik hoop echt dat ons maffiaverhaal een waardig einde krijgt!