Please or Registreren to create posts and topics.

Meedoen met 'Samen schrijven'

Rutte ontstak in woede en schreeuwde OP JOUW KNIEËN EN NU!, de scholier, toevallig lid van gristelijke sekte Bid en Kniel uit het fundamentalistische Wapenveld, ging op zijn knieën en zijn viel van verbazing toen Ruute zijn 5 centimer hangende vrindje liet zien. Kijk, dit is een tatoo met de letters P.A. en dat betekenDionne Graust... Rutte begon te rukken.. PARAMARIBO. Zijn lid werd 34 centimeter. De scholier viel flauw en Ruute's vrindje schrompelde naar 1 centimeter, enfin. In de 2e kamer werden vragen gesteld toen een filmpje de digitale wereld werd ingeslingerd en  Dionne Graus, de ezel deskundige van de PVV, vroeg. Heer Rutte kom bij ons..wij zijn gek op wormen! De kamerleden sloegen keihard op hun buik en zongen in koor ' Kunt u mij de worm vertellen naar Harmelen..meneer', maar dat terzijde.

In Wapenveld geselde de scholier zichzelf en hing zich op aan de kansel van hun kerk ' waarom hebt u jesus mij..verlaten?'. Het touw spande strak en daar bungelde de scholier.....

De Scholier bleek Henk-Jan van der Janssen te zijn, zoon van de in Swaffel-sur-semois,Belgie, in opspraak gekomen Jan van der Jansen.

In oktober trekt de Swaffelse afdeling van het Vlaams Behang naar de kiezer met een Hollandse behanger in de rangen. Bezorgde militanten van de extreemrechtse partij, die ooit veroordeeld is voor het aanzetten tot racisme, vrezen echter dat het originele Vlaamse behang plaats zal maken voor de Hollandse tegenhanger .

Met de beslissing om Jan van der Janssen op onze lijst te zetten, wil Vlaams Behang, Swaffel-sur-semois aangeven dat ieder soort behang welkom is in onze partij”, vertelt lokaal lijsttrekker Pieter de Neuckerl. “Behalve zwarte verf, roze behang en Perzische tapijten natuurlijk (lacht). Het is niet omdat Jan’s stem niet gehoord mag worden in de maatschappij. Nee, met Hollands behang hebben wij absoluut geen probleem. Enkel met gekleurd behang.”

Toch groeit intussen het bezwaar bij de harde kern van de lokale VB-fractie. “Wij hebben het niet zo hoog op met al wat afwijkt van de norm”, monkelt Nol op den Krommenaars, die zijn achtste plaats op de lijst moest afstaan aan de nieuwkomer. “En ik heb ook ernstige vragen bij zijn potentie. Ik bedoel, voor je ‘t weet verkondigt Jan, in weerwil van zijn overtuiging, dat in Swaffel-sur-semois het licht op groen staat voor import behang. Dat kan toch de bedoeling niet zijn?”

De omstreden kandidaat heeft zich nu , in verband met zijn tragische familieomstandigheden, afgetrokken en verlaat het Vlaamse Behang.

En werd zo een muurbloempje met een eeuwig zuur kijkend gezicht maar... er verscheen een redder in nood, tenminste dat dacht deze VB 'er. Voor hem verscheen de enige echte unieke welbespraakt liefhebbende en met beide armen wijd naar hem komend... jesus gristus. U, u u zijt... uh eh donker  zeg maar zwart maar 1 oog is blauw, 1 oog is bruin, uw haar is blond, uw baard is grijs en u draagt een jurk, zijt gij.... uh een gender neutrale verschijning? ... nou, mot je gvd ophouduh met dat gezwam.. man ik ben het.. jouw vrind en heb me laten verleiden met gekleurde lenzen en wat haar verf beurten nondeju en de jurk is van ons mams uit Oss.. d'r zit nog wat bloed op van de unox slagerij waar ze toen de worstenn van een condoom moest voorzien en op de 1000 stiks most ons mams er 1 in haar mond  nemen en het condoom er proberen af te zuigen. Vandaar dat ons mams zo'n grote vek had tegen dien van de karuk dien vieze pastoor godfrituur hebbuh nu nu zijn ziel. Zo zun en nu niet verdee seiken. Ik heb 12 discipelen alleen lid van motorclub JEZA.. jezus ziet alles , die u 1 voor 1 s laten zien en voelen hoe een unox worst in uwen rechtse anus voelt. En de 12 zijn allen een neger uit de gevangenis van Leuven, maar dat terzijde.. Dus  bukkuh... Maar maar....

Wie schrijft die blijft niet
Want het is veel te moeilijk
Daarbij stil te staan

En het verhaal hield niet op! Motorrijders op de dijken, gescheote fietsers en wandelaars rollend van de dijk, gelukkig niemand gewond, het gras is zacht. Jezus gristus wat een eikels en dat op zondag op een dijk bij Lienden waar de kerken leeg staan. Oh vandaar dat wandelen...