Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: Stamtafelouwehoeren en slap gelul
Please or Registreren to create posts and topics.

ouwehoeren en slap gelul

WIE KAN HET RADEN?

 

Geüploade bestanden:
  • spuug.jpg

Ik heb het idee dat ze bij de meeste vleesvervangers ook de smaak hebben vervangen.

Klopt! Niet alleen bij het hangend vlees, het liggend vlees maar bij het OSM ons soort mensen vlees van de zichzelf bekend gemaakte nederlanders. Neem als laatste voorbeelden.... tararaborsatodiaree... Leontien en Marco, tararaboemhazeschijterij.. Bridget en André.

Over Bridhget gesproken: Wist je dat de ingevoegde 'uh'-klank in de uitspraak van bijvoorbeeld melk ('melluk') en volk ('volluk')  een svarabhaktivocaal heet?

Nee, waarde heer. Maar 1 Verzoek: ik heb op I-Pat inzending zojuist gereageerd.. leest u deze ook eens. En graag zie ik uw reactie op Hele Grote Bloemkolen, maar dat terzijde.

Vocaal ken ik wel, maar SVARABHAKTIVOCAAL... Legt u mij dat eens uit. De professor leest mee, maar dat ook terzijde. Wat is de klank in uw dorp en in Vollukendam, Markuh bijvoorbeeld?

 

 

SVARABHAKTIVOCAAL. is een uh-klank die in de uitspraak tussen twee medeklinkers wordt ingevoegd. ... Svara betekent 'geluid, stem, klank, klinker' en bhakti betekent 'deel, verdeling, scheiding': 'verdeling/scheiding in een woord door een klinker'. Mijn dorp kent geen klank. Het is geheel klankloos, betekenisloos en zinloos. Een oord van nihilisme in het kwadraadt (haha)

Wist u overigens dat als je in de zoekbalk bij Coolblue (@Coolblue_NL) vibrator invult,  je hele pagina begint te trillen?

Nee.. ik zoek geen vibrators, maar dat geheel terzijde. De nasale klank is mij ook nog onbekend, weet u mij daarover te onderwijzen. Ik doe iets terug zoiwts over het lispeken, slissen en wartaligheden als ' ik sou segguh, ik bedoel, uh eh nou ik bedoel dat uh eh het weer weer geen weer iz met al dat water. Wahblief? Nou ik seg dat ik ietz bedoel wah ik ook nie weet, gij wel seg nou selluf dat wat jij bedoel niet iz wat hunnie bedoeluh of ut ken wel of kon ut nou nieh seg, hij kan die vrouw wel, maar sij kun hem nieh. Kijk dat taal moeilijk iz seg nou ook selluf dat bedoel ik dus: wartaal of is het wartaal van de oorlogzsuchtige teringleiderz op deze werelt, seg nou selluf.. wie is er nu gek? Hunnie die kunnuh en kennuh daz se de baas zijn over een ander, das percies wah ik niet snap, dus dah bedoel ik eigenlijk te seggen. Maor evuh tuzzen ons. Heel Holland Bakt uh daz waz lekkuh om te sien? Nou nie foor mij, dah bedoel ik duz.! Kan u mefrouw ' taal is mijn ding' Gerritsen?

U bedoelt mevrouw Cornelisse. Waarom vraag je dat?  want het antwoord interesseert waarschijnlijk niemand.

 

Klopt! Maar War Taal, de eenzaam opgesloten psychopaat en Alzheimwee 2lingbroer van Tonald Drump, twittert de godganse dag naar zichzelf en reageert alsof hij vroegtijdige lijdt aan Gilles de la Tourette en zijn tick het vloeken, openbaar bij DWDD mastubeert bij het kijken naar een foto van zichzelf. Enfin, eenzame opsluiting geeft een beetje rust, tenminste dat beweert de commissie stiekum onder leiding van de persoon wiens naam wij niet mogen wetdn, maar we kennen hem  als Ruft de Vries. Jah, alweer hij de eeuwige seikert over daders die fietsen stelen van fietsenhandelaars in de regio waar Mokum Harem en IS niet van jou die fiets. Dus of jouw zadel eraf of ik jouw fiets, maar dat terzijde. War Taal schrijft een boek over koetjes en kalfjes van de boerderij eigendom van  Sjaak Taal, de geadopteerde neef uit Washington DC.  Trut Taal, de minnares van Mark Rutte schreef het Gedicht 2020 na een wilde nacht met haar Mark.  'Een Truus Taal uit Epe sprak met haar mond vol zaad..heb ik Mark nu gepijpt of gepepe'  Truus won de grootste Moorkop en 5 dagsn hechtenis wegens Premier Schennis, aldus de rechter uit Oostmahorn. ' Schuldig en 56 jaar TBM' TBM? Jawel, Ter beschikkingstelling Mark' . Percies precies  zowel War als Truus Taal staan nu  op de landelijke opsporingslijst van de 10 meest gezochte gekken uit Den Haag.

1o gekken hé?   Over gekken gesproken Het woord waardoor Nederlanders altijd verraden dat ze Nederlands, dus gekken zijn is 'hè'. 'We went to Disney World, hè, and the kids really liked it, hè.

Nog een voorbeeld van algehele gekte die ook voor de rest van beschaafd Westen geldt: Wat is er erger dan een man die zegt: "Wij zijn zwanger", waarop hij zichzelf nog een glas wijn inschenkt terwijl zijn vrouw het zoveelste glas biologische appelsap achteroverslaat. Voor de duidelijkheid: de vrouw is zwanger en zal in pijn moeten baren, de man mag iets doen met natte washandjes en een videocamera.