Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: Stamtafelouwehoeren en slap gelul
Please or Registreren to create posts and topics.

ouwehoeren en slap gelul

Zij zijn zwanger, of Waar gaan wij naar toe en dat een politievrouw tegen Marco B. die antwoordde met naar jouwhuis of mijn camper?

Tsja.. het leven, wat is het leven...?

Het leven heeft vele vragen en antwoorden en oplossingen. Een van de meest creatieve oplossingen voor snurken, met name in een camper, is bijvoorbeeld:

 

Geüploade bestanden:
  • mes.png

Precies.. baren is een kunst dat lijkt op het weroen van een boomerang dat niet tetugkomt, maar baren scheelt maar 1 letter met paren. En u weet dat paren ook 2 parende mensen kunnen zijn of  meer...

Zeker weet ik dat. Kijk bijvoorbeeld eens naar de parende Bridget en Andre A , vermomd weliswaar maar toch. Prijsvraag: waaraan kun je Bridget herkennen:

 

Geüploade bestanden:
  • vark.png

Tsja, niet zo moeilijk waardevan Gellekom. De gesloten ogen en rechtopstaande oren door het genot nu eens eindelijk weer genomen te worden, de tepels zijn al stijf.  Ik horde het gekir en geknor helemaal in het oosten des land Nadat het werb beantwoord door zo'n 45.000 meegenieters.. Allemaal Bridget Knorren verrekens die doorr Beren werden genomen.

Kent U het programma wegmisbruikers? vertel daar s wat over...

Graag! Daar vertel ik graag over, amice. Wegmisbruikers een tv programma waarin het rijgedrag c.q paargedrag  van bestuurders wordt bekeken,alsmede het machtsvertoon van zogenaamde politieagenten. De politie deelt vaak boetes uit. Ook krijgen kijkers informatie over goed rijgedrag. Er wordt hen dan filmpjes getoond van politie in burger die, zoals het hoort , met 200 km per uur door de bebouwde kom sukkelen.

Ik kan geen genoeg krijgen van dit programma. Die geilheid van de agenten als ze achter een rijterrorist aanjagen en weer kunnen scoren. De stijve leuter als ze de auto aan de kant dirigeren en de vermeende wegmisbruiker met een bon misbruiken. Het blijft fascineren. Geef een soort man een uniform of een pet of de naam agent en er ontstaat een soort machtsgeilheid waar wij toch al voor gewaarschuwd waren in wereldoorlog 2. Zet er ook nog een camera op en het orgasme is compleet.

Uiteraard moet slecht rijgedrag worden aangepakt. Maar doe je dat ook zonder camera? Mijn gerechtvaardigde vraag is dan ook. Bestaat het werk van de politie o.a. uit het dagelijks handhaven van rijgedrag of het maken van programma's daarover...?

Het juiste antwoord vind u in psalm 23: De HEERE is mijn Herder, mij zal niets ontbreken.
2 Hij doet mij nederliggen achter het stuur; Hij voert mij zachtjes aan naar maximum snelheid.
3 Hij verkwikt mijn versnellingsbak; Hij leidt mij in het spoor der dagelijkse files, om Zijns Naams wil.
4 Al ging ik ook in een dal der schaduw des doods, ik zou geen inhaalmaneuvre vrezen, want Gij zijt met mij; Uw stok en Uw staf, die vertroosten mij. HALLELUJA

Amen! Sprak de zwaar door toorn belaste voorganger in de rijdende kerk op de A1, A2 , A12. 'God ziet alles nadat ik hem een dashcam had gegeven als kadoo voor de 2000x te zijn gekruisigd als 3 eenheid. Ik kreeg  gelovigen een helder inzicht preek ' Gij zult nooit meer met uwen tractor naar Den Haag rijden! En, gelovigen dat doen we dan ook NOOIT meer.! Kniel en bid uw mond totaal leeg, helal jua..hallelujah Amen!  Na deze donderpreek liep de kerk leeg, ging boer van den Akker met zijn 11 kinderen naar huis en ranselde ze 1 voor 1 geduchtig af. Ga door, ga door papa....god vindt dit geweldig..kiek maar s straks op JesusTube.com. ' bek houd'n en de billen bloot en hoog houden nu! En jij, afvallige oudste zwakbegaafde Kees Jan, jij bent de uitverkorene van de SGP. ..jij krijgt een toetje extra slaag. Niet doen man, niet doen. Moeder gij zijt de volgende en alle kinderen mogen kijken hoe ik jou ga uitwonen met mijn stijve roede.  Lekker!

En het bleef uren onrustig op de boerderij in de buurt van Staphorst maar ook in Barneveld waar de broer een live verbinding had om de geselingen te delen. Whats Up brother!

Wat weet u van Multatuli?

Eduard Douwes Dekker, Multatuli klonk beter. Schrijver van enkele doktersromannetjes zoals de MAX HAVELAAR reeks.  Zoals daar zijn: Max Havelaar en de vlammende beurt in de spreekkamer. Max Havelaar en het geheim van de erogene zones. Max Havelaar naait om zich heen.

Per 2 maart is hij 200 jaar. Koning Willem , een groot fan van de doktersromans, ontkurkte een gedenkfles ter ere van Douwes Dekker. De Koning eindigde zijn toespraak met: "So, en nâh zùipe want ik wogt zau moe van dat lulle innut aupebaah '

Die Max wordt de hemel in geprezen maar wilde zijn eigen ambtenaar status behouden. Bot, de 82 jarige oud minister van buitenlandse zaken die vertelde in een dagblad van DP groep over het NL schaamtegevoel.. tsja..  Hup herdenken gaan we de aankomende 500 jaar blijven doen met de VOC mentaliteit onder het genot van thee en koffie uit de kelders van roof waren uit den troopen want daar werd iets grootsch verricht, of....

Dit geschreven te hebben denk ik aan de dingen die voorbij zijn gegaan en aan De Stille Kracht, aan Pleunie Touw en die die indo toneelspeler... met stille kracht.  Kom nou hoe heet die indo..? Vertelt u mij eens over die 2 onder de klamboe op een krakend bed met bamboe onderstel in de tropische nacht op Java..

 

Max Bazelaar, dat is zijn echte naam. Hij komt uit Veenhuizen daar ontsnapte hii in een boekenkist dat werd gedragen door VOC Victor of Cappelle, een markramer met tenenkaas, wratten en steenpuisten. Schatrijk werd VOC van zijn VOC handeltje.  Victor kwam uit Capelle daar handelde hij ook nog in vrouwen met lichte zeden en mond met klauwzeer. Het was bekend dat je nooit een hand voor de mond moet slaan want dan was je getekend en belandde in het Dolhuys. Pieternel Malle Babbe..werd nog bezongen door Rob ' parkinson' de Nijs. Malle Babbe is rond malle babbe is blond malle babbe herft klauwzeer rondom haar mond.. een hit bij Boer zoekt Malle Babbe..