Please or Registreren to create posts and topics.

Schrijf je helemaal suf op z'n Ellie Lust's

Vrijheid blijheid in schrijven. Spuw hier al uw geluk en gal in welke vorm dan ook.

Precies, jawel met vulpen

bij voorkeur gevuld

met inkt op papier, hier

DE RUBRIEK : MAG HIER DE SLOOPKOGEL OVERHEEN????

Rechter in de zaak van Nickey Verstappen merkte op dat het plexiglas als maatregel in zijn rechtszaal associaties opriep met een volière of kippenhok. Hij lachte er minzaam bij. Dan denk ik: Jij hebt je werk nog, terwijl anderen niets meer verdienen. Van het ene op het andere moment zijn mensen hun zekerheden kwijt. Hun baan. Hun inkomen.  Jij niet rechter. Het enige waar jij een beetje last van hebt is een reepje plexiglas!

Dus, lullekop: zou je effe een beetje willen dimmen?

Werkman??? MAG HIER DE SLOOPKOGEL OVERHEEN!!!

Rubriek ' Mag hier de sloopkogel overheen?'

Deel 22 'De  sloopkogel er ook doorheen en vanaf een meter of 5 laten vallen, ophalen en weer vallen'

De muisjes verlekkeren zich al met hun gedachten aan gestampte mensjes. Heerlijk andersom, piepte Oppermuis Ruft de Muis.

Zo is een lijst opgesteld van mensen, die gestampt op muizen beschuitjes na een worp van zo'n nest piepende muisjes, worden aangeboden. Een traditie!

Henk K. de Joker  parlementariër met een duivelse glimlach. ' Totale onzin, ik lach graag, vul mijn zakken, leeg mijn zak als het mogelijk is want ik ben dan stijf van de zenuwen im samen met Merel Femke of Femke Merel  onze nieuwe partij te presenteren in het uitvaart crematorium of begrafenis plechtigheid tijdens een besloten uitvaart van de echte oudere medemens. Enfin, door Corona moeten we wel leden gaan werven op deze manier. Onze Partij voor de Toekomst gaan we snel hernoemen als Partij van het Verleden en we denken nog online met onze 2 leden zoals daar is : Ik en MF of FM, maar dat terzijde een creatiever oplossing voor te stellen' Van Oude Mensen en dingen die Voorbijgaan. Werkgroepen: Alzheimer, Dementia Vox Populi,Gilles de La Torette, De scootmobiel vereniging in Doodstil  (Groningen) en de Kleiduiven schuttersclub in het Binnenhof, sectie 2e, en 1e Kamer.

W.g. Henk Krol & Femke Merel/ Merel Femke

Partij Zonder Betekenis.

 

 

Uit DE RUBRIEK : MAG HIER DE SLOOPKOGEL OVERHEEN???

zeventig procent van de mensen die roken,
wordt zeker nog 65 jaar
Uiteraard is het advies in het nieuwe normaal, dat de regering met onmiddellijke ingang over gaat tot uitzetting uit Nederland. En, met onmiddellijke ingang zal elk pensioen en AOW uitkering van de gepensioneerde roker moeten worden bevroren.

Dart zal ze leren!

Ik bedoel , wij niet-rokers gaan gewoon netjes dood voor ons 65e en dan zullen die rokers het even overleven?

Werkman! MAG HIER DE SLOOPKOGEL OVERHEEN!!!

Brief aan de Koning &Koningin

Majesteiten! Avé

Het moge nu duidelijk zijn dat wij allen in het land dat door uw voorvader WvO zo in uw schoot werd geworpen en ik bedoel natuurlijk W.A. Majesteit. De Junta waar de vader van de andere Majesteit die  met ' Ich habe es nicht gewüßt' proostte na een worp van minimaal 300 anti revolutionaire Argentijnen uit het vliegtuig boven de oceaan. Een Lockheed vermoed ik. Bernard von L.B. was de vertegenwoordiger. En nu Lock Down, maar dat terzijde.

Graag zie beiden als  de 2 majesteiten  gewoon op een Ikea bank in uw saloneen sigaar uit eigen doos roken,hoestend en proestend ook een lijntje snuiven en dan samen met Peter Ruft de Vries flink uit de ars kuchen Tot slot tuchtigt u de 3 dochters met een roede en spreekt het volluk het volgende toe: die niet luistert tuchtig ik graag met een koninlijke zweep! Samen komen er wel!

Proost! Zeggen wij vanuit ons paleis!

 

En nu, zei de lustmoordenaar

terwijl hij de kranen dicht draaide

eens kijken wat voor vlees wij in de kuip hebben

Oh, ik zie vega vlees want de champignons komen al omhoog. Ik lust er wel paddo's van wat jij.... dooie?

Tijd voor meikevers
Reinhard Mey weet er raad mee
Op gitaar met zang

Uche uche uche eine letzte ........

Geen lieverdje die Reinhard

Een diehard