Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Schrijf je helemaal suf op z'n Ellie Lust's

Ellie lust er pap van. Brinta, Bambix. Maakt niet uit. De stoere inborsten moeten gevoed. Rechtop trekt ze het uniform aan. Bukken is aan Ellie niet besteed. Rechtop op de motor, op de auto en op de kameel. De bulten gebruikt ze als trommel. Verkeersrammelaars. Het kamelenkruispunt is één van de gevaarlijkste op de wereld die zand heet. Het aantal zandkorrels der woestijnen is niet op één hand te tellen. Zelfs niet op twee keer vijf miljard handen. Hoe klein of groot de handen ook mogen zijn. Edoch niets overtreft de harde hand van Ellie. Uch!

Ach Ellie, Ellie houdt va spanking, bondage en gaat graag gekleed in latex de woestijn in en dat samen met een kameel haar vriend. Kamel Kamel komt uit Artis, Blijdorp of van Burgers Zoo maar dat is nog onbekend. Zeg maar, DNA onbekend.

Ellie ramt er lustig op los en moe van al dat  rammen valt ze in slaap in de armen van Peter Ruft deVries, de overal aanwezige rufter de vaderland. Nog even en hij gaat een film maken " Me Peter Ruft de Vries" De opnames worden gemaakt op een snel smeltende gletsjer in Zwitserland want Peter heeft geen enkele ervaring of zelf kaas van gegeten, maar dat weten wij en Peter niet. Nee Peter vindt zichzelf geweldig, zo geweldig dat hij blijft ruften en daarmee moeten wij het maar mee doen, of...

Ik heb mijn kamer behangen

En de douche

Met prachtige lust opwekkende posters

van die Elly

Ik heb Ellie nergens hangen

Geen lust... geen Ellie

ben toch geen lesbo met korte jaren, tuinbroek

Ellie die Lüst..ige Frau und alte polizist

Nah, bitte Ellie.. Würst und Pommes oder keine Lust?