Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: StamtafelTEGENDRAADS GEZIEN
Please or Registreren to create posts and topics.

TEGENDRAADS GEZIEN

Kabinet heeft 'begrip' voor liquidatie Amerikaanse president
DEN HAAG (ANP)

- Het kabinet heeft "begrip" voor het Iraanse besluit om de Amerikaanse president Donald Trump te liquideren. Dat zei minister Ank Bijleveld (Defensie) in het televisieprogramma Op1.
"Wij hebben begrip voor het feit dat het is gebeurd", zei de bewindsvrouw. Trump was een "echte boef". Ze wees onder meer op de rol die hij heeft gespeeld in het terug trekken van de troepen uit Syrië en zijn vermeende deal met Rusland. Maar de dood van de Amerikaanse president maakt de situatie in Irak volgens haar alleen maar ingewikkelder. Alle betrokken partijen moeten inzetten op de-escalatie, vindt Bijleveld.

Door de Iraanse actie zijn de spanningen in de regio opgelopen. Amerika zegt wraak te zullen nemen. En het Amerikaanse parlement wil dat alle buitenlandse "asielzoekers" uit Amerika vertrekken. Welke gevolgen de oproep heeft, is nog niet duidelijk. "De komende dagen en weken zal moeten blijken welk vervolg er door de Amerikaanse regering of het parlement aan de motie zal worden geven", schrijft het kabinet aan de Kamer.
In Irak zijn enkele tientallen Nederlandse militairen actief voor de internationale coalitie die vecht tegen terreurgroep IS. Hun missie is voorlopig stopgezet, maar zij blijven gewoon in Irak.

Geopolitieke wanorde, chaos, terreur.  Daar waar potentaten en demagogen als minderheid hun wil en denkbeelden een meerderheid dwingend opleggen op straffe van, daad is het zindelijk denken verdwenen. De huidige leiders met volgers die zo geindoctrineerd zijn vanaf de geboorte en velen het woord     ' vrede' als het winnen van een loterij als droom meenemen het graf in.  De  massa hysterie als ultiem doel heeft een anders politiek denkende, een andere religie, sexe en geaardheid heeft zal het slachtoffer worden of zijn van de wereld waanzin in tijden dat onze wereld in brand staat.

Iedere draad heeft twee kanten. Tegendraads is in deze een eufemisme. Waar horen we dat meer?

Recht is juis waar het midden de uiteinden raakt! Tegendraads vanaf welk uiteinde maar het midden (c-RL)

Net als kopspijkers. Iedere spijker heeft een kop. Dun, dik, plat, bol, hol.

Jack Spijkerman ook? Ach en wee de SP Spijker Partij stem tegen alles dus ook hun orakel slaat nergens op. Kortom, onze wereld staat letterlijk en figuurlijk in brand alhoewel in het universum wellicht een Aarde B werd ontdekt in een ' navekstreng' van een onploft sterren stelsel. Er is hoop voor de mensheid of...?

Neeee, Jack niet! Jack heeft een leegschedel. Laten we wel even secuur en zuiver in de leer blijven heren . Niet gek trouwens want Jack deed voor iedere uitzending twee schepjes heroïne in zijn koffie. Gewoon voor de gezelligheid.Vaste prik.

Oh..die Jack Arshole, heeft jaren gewoond in Kongo waar hij ging wokken met een door hem leeggeslurpte apen schedel. The brains of te monkey, dus! Maar we dwalen af.. in Irajakkes en het buurland aja en anee toolahs ze wat af. De gekken hebben niet alleen daar de macht maar ook in de joe es een waar Tramp  zijn middelvinger bij de rode knop heeft om de atoomraketten richtin iedereen te zenden die tegen hem is. Poetin, Njet of Da wacht rustig af in zijn Datsja samen met zijn speelkameraadje de 19 jarig Ivankawitz die graag haar geopolitie kennis besluit met Da da Vladimier, da da. Njet, Ivankawitz.. niet nu.

Vaste prik. Bah. Van die roze gazeuse zeker. Dan nog liever candyshandy of brosse bubbels bij voorkeur in bad en niet met het mannetje van ... hoe heet ie ook alweer. Iets met Donald. Nee niet Trump of Duck. De laatste twee met een ongelovelijk klein schrompeldickje. Compenseren zeg ik dan. Bommen gooien en granaten. Hè toch. Springt er weer ineens een vloekende en tierende kapitein in mein Gehirn. In blauwe trui en zwarte pet, liefhebber van de betere whisky en whiskey en dol op Bobby. Nee niet de Engelse. Verexit. Bommen en granaten. 21000 liggen er nog op het Belgische Noordzeestrand. Je moet het maar weten.

....van de radio. Dat er zoveel bommen en granaten op het strand verborgen liggen, pff. Don Ald, bedoeld u.. de zwager van Cor en Don dat achterlijk duo van een vakantievarkensvervoerder om maar dönner wetter te zeggen. Kijk dat  Ieeee Rak als een ingeklapte zwarte parasol door het leven moet gaan stemt mij droevig. Wie van drie, geheel bedekt alleen de 2 ogen zijn waarneembaar,  is een populair tv programma in die contreien. ' mijn naam is Geit, mijn naam is Geit, mijn naam is Geit mehheh. Tsja enfin, de inderukking van de vrouw of de geit is de sop van de kebab niet waard, of denk ik nu als rechtse opporttunist? Nee!, zegt mijn Vlaamse onderbuurvrouw. Ik ben nu een expat in Antwerpen en verblijf daar 3 dagen per week, maar dat terzijde. Terug naar het begin' de geopolitiekkr ontwikkelingen met economisch en hack, stream en twitter technologie is rampzalig voor de sociologische significante en valide bezwaren door een minderheid. Deze minderheid wordt al eeuwen geknecht en vermoord. De vermoorde onschuld onder de baarddragers in hun Jebella's ( bij ons heten dit Barristers) willen spelen geeft jeuk, ontzettende jeuk alsof er vlooien, bedwantsen in hun parlement zitten, maar dat ....daar komt het weer.... terzijde!