Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: StamtafelTEGENDRAADS GEZIEN
Please or Registreren to create posts and topics.

TEGENDRAADS GEZIEN

Jack Spijkerman ook? Ach en wee de SP Spijker Partij stem tegen alles dus ook hun orakel slaat nergens op. Kortom, onze wereld staat letterlijk en figuurlijk in brand alhoewel in het universum wellicht een Aarde B werd ontdekt in een ' navelstreng' van een onploft sterren stelsel. Er is hoop voor de mensheid of...?

Zeker mijn zoons. Mijn persoonlijk planeet, gelegen in het Stelsel Schilder, staat altijd open voor nieuwe elementen van de aarde. Niet teveel want ik wil geen overbevolking. Ik leef hier met mijn 5 katten en 1 hond. Meer is niet nodig. Ik zit niet te wachten op Trump-achtige gedoetjes met raketten ,bommen en granaten. Gister was hier Kapitein Haddock nog op bezoek. Ik heb hem direct de ruimte weer ingestraald want ik heb een hekel aan dat taalgebruik over granaten en bommen. Dus kijk uit wat je zegt als je hier bent. Hier heerst vrede. Er is maar één religie en dat is abstract absurdisme.

Lachen mag. Zeiken niet. Dat doe je maar op de aarde. Mobiele telefoons zijn niet toegestaan. Er wordt hier "en face" gesproken in plaats van via wats upp, Linkeding, twieter, fakeboek, en de rest van die klotezooi van jullie op aarde.

See you soon

Het Oekraïense vliegtuig dat eerder deze week vlakbij de vluchthaven van Teheran is verongelukt, vloog te dicht bij een gevoelige militaire locatie. Het neerhalen is te wijten aan President Trump die begon met raketten op een Iraan in Irak af te schieten. Als gevolg daarvan nam Iran wraak door raketten op Amerikaanse legerbasis af te vuren.

Waarschijnlijk dacht Irak als gevolg daar weer van dat Amerika terugschoot, waarna Iran per ongeluk met zijn afweerraket, het Oekraïense vliegtuig trof. Een onmenselijke fout dus, aldus een verklaring die zaterdag is voorgelezen op de Iraanse staatstelevisie.
De verantwoordelijke partijen worden ter verantwoording geroepen, aldus de verklaring, zonder op details in te gaan. Hiermee geeft Iran toe dat de Boeing 737-800 van Ukraine International Airlines door eigen militairen is neergeschoten.

Om met de grote Goeroe Maharishi Manes Yogeboog te spreken: "het leven is een kosmische dans waarin alles gebeurt als gevolg van alles wat er gebeurt."

Een kosmische boog, enfin meer een boomerang dat uiteindelijk een inslag veroorzaakt en de planeet Aarde uit elkaar doet spatten. Weg met deze rotzooi uit het universum. Er ontstaan nieuwe sterren en planeten met een unieke evolutie of niet, dat totaal anders zal zijn dan wat er nu is en waar de mens is opgesloten tot de laatste zucht.  Soms helpt de kogel, electrische stoel, onthoofding, messteken, steniging, vergifting,  verstikking, verdrinking, een ophanging een beetje mee om gespuis te laten overlijden.

Wat zijn we eigenlijk?

Der vraag is niet; wat zijn wij eigenlijk maar tot wat zijn wij verworden?

Wij zijn entiteiten geworden die zich afhankelijk van apparaten hebben gemaakt. TV, laptobber, mobiel, magnetron, wasmachine, droger, enfin, vult u zelf maar in.

Dat allemaal tot daaraantoe. Maar of het niet allemaal al erg genoeg is, worden de meeste apparaten voorzien van een "piepje" Zo laat de magnetron een piep horen als je eten tot niets is gereduceerd door zijn straling. En na 5 seconden, als je de drap niet snel genoeg uit de magnetron haalt, is er een nieuw, ditmaal iets geïrriteerder piepje.

De wasmachine produceert ook piepjes als de was gewassen is.

Sinds gister heb ik een nieuwe waterkoker. Deze heeft nu ook een piepje, als het water kookt. Kortom: ik ga om mij heen rammen als morgen ook mijn nieuwe spijkerbroek die ik besteld heb, een piepje gaat produceren als de rits niet dicht zit. Godverdegodverdegodcer!!!!!!!

Tsja, de mens is als de maand, de donkere zijde zien wij nooit. Krakend en piepend zal ooit de aarde tot stilstand komen en komt alles los en verdwijnt zwevend naar donkere gaten in het unversum en daar... is het licht ineens het licht dat spreekt een taal dat we niet kennen maar ons doet ontploffen tot niets dan niets. Een muis piept ook, Miep de beneusde snor , 59 jaar uit de Jehova's Getuigen sekte, piept ook, Jopie de popie uit Rome piept en kraakt zijn Ora  e Labora uit een microfoon maar niemand luistert naar de grootste oplichtersbendeleider op deze planeet., een bed piept en kraakt in Staphorst.. Miep naait de dominee en komt gillend echter niet klaar en dat al sinds haar ontmaagding, enfin

Weet iemand al wat Peter R.de Vries vindt van het Corona-virus? Wij laten dit aan Peter vragen door een volslagen idioot:

Meneer de Vries, kunt u iets zeggen over het Corona-virus.

Jazeker, dat zijn giftige sigaren die China zijn binnengebracht door vier Russen. En ze hebben geen alibi omdat ze dronken waren.Weten jullie trouwen, jongens, wat heel goed helpt tegen een burn-out? Minder drinken!' Het staat bol van de alcohol jongens', reageert Peter weer . 'Alleen al dat clipje wat wij net uitzonden over Rusland en die vier Russen en de hele tijd hoor ik ‘wijnen, wijnen, wijnen’. Ze roepen dat zelf op natuurlijk, die Russen.'

Maar eh...dat zijn de Meilandjes, meneer de Vries en.. Niet waar, ik zat zelf bij die vier Russen in het vliegtuig. Met met Transavia een vlucht van ruim twintig uur.... echt geen millimeter beenruimte, middenstoel, compleet klem. Ik verbaas me er steeds over dat dit is toegestaan. Een regelrecht gotspe is het telkens omgeroepen: ‘We hope you will enjoy your flight...’.. Dan heb je wel lef, zeg. Ik snap die 4 russen wel

De frustratie van de 7 jarige Nancy:

Geüploade bestanden:
  • hyu.jpg

Nee waarde van Gellekom, het is de brief van Donald T. naar Nancy met zijn liefde voor ' my little ponies'..toen al, maar Donaldje was verzot op de little ponies by their pussy te grabben, ook toen al op... 8 jarige leeftijd. Zijn vrindje, Mitt  11 jaar ,sloeg hem verrot en schreeuwde ..' ik krijg je nog wel, later als ik groot ben en dat... werd een fact.

Dan was mijn bron binnen de KNVB verkeerd geïnformeerd. Zullen we de VAR erbij halen dan? Dit is een typisch VAR momentje.