Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: StamtafelTEGENDRAADS GEZIEN
Please or Registreren to create posts and topics.

TEGENDRAADS GEZIEN

Uit mijn bundel: remember het normale normaal

5e Dementie: 

Clubhuis van

corona-bestaat-niet-gekkies

Kennedy-werd -vermoord-door-de-Paus gelovers

Op- de- maan-werd -nooit- geland- aanhangers

Big Foot -is- gesignaleerd- op- de- Veluwe gelovers

Ufo's infiltreren ons via de Bermudadriehoek links van Termunterzijl adepten

 

 

Aan het eind van de rode draad zit een knoop. Wat nu? Ontrafelen? Terugkeren naar het begin? Liever niet. Aan het begin zit ook een knoop. Navelstreng genoemd. Bloedrood kloppend. Wanneer mag hij eruit?

Zo, na een vrijwillige karanteine periode ter acceptatie van- en het uit mijn hoofd laten verlaten van mijn b.b.h.h. tegen forse betaling, weer 's gestart met ColumnX, maar dat terzijde.

De navelstreng voor leven zonder streng zijn nu de zuurstoftubes op de IC.  Waar de knopen in het midden dat is recht!   Het recht om te mogen leven , te herstellen na de virusinfectie.  Zo, zo Opa.. je bent een taaie rakker maar we zijn blij dat u weer bij bewustzijn bent. Hoort u ons duidelijk? Ja, OK.. uh even eh moeten we u wel wat vertellen Opa.... u gaat niet meer terug naar uw woning, nee die hebben we verkocht. Oh, voor hoeveel dan? Uh eh 785.325 euro. Mooi en waar ga ik nu wonen en revalideren? Nou Opa, we hebben besloten dat u naar het verpleeghuis gaat  in het dorp die met de naam'De Laatste Dagen'  Opa... Opa.... Shit, zusterrrr, Onze opa is bewusteloos of.....

Rustig, rustig.... even kijken....  Ik denk 'of..'.

 

En wie rijdt er op zijn paard door de prairie?
Dat is Cowboy Billy Trump
Door de boeven zeer gevreesd!