Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: StamtafelTEGENDRAADS GEZIEN
Please or Registreren to create posts and topics.

TEGENDRAADS GEZIEN

Curry 33 aus Berlin, dat is 1 vette sauße aus de oost, maar dat weet Curry niet.  Kom ik op Due Geschichte aus Lech waar de familie met titels aan het bergafglijden bezig is met de persmuskieten achter hun aan. Zelfs in de koude overleven deze persmosquito's. Even lachen hoogheid..jah kijk maar hier naar toe.  Fluistert Lex naar zijn dochters... doe maar..het mot van Rutte. Wie is Rutte?

Rutte keurt de facturen goed, Ariane.  Wat zijn  facturen, papa.. Oh, je wert wij hebben de Groene Draeck, onze zeilboot nou die moet elk jaar voor 400 duizend opgeknapt worden. Zoveel? Ja, maar 390.000 gaat direct op jouw en jouw zussen's bankrekening en dan kunnen jullie lekker bij bol punt com verder shoppen en nu... lachen! Heren nu opzouten we gaan glijden naar het dal..

Op Drakensteijn praat Bea in zichzelf, maar dat terzijde.

Zeg... die Boris Eton graduated, nu hij de baas is in de Oe Kee, wat zijn volgens u zijn afwijkingen?

De afwijkingen van Boris Johnson, die aan politiek Gilles de la Tourette lijdt,     even op een rijtje:

-Boris gaat NIET naar New yOrk omdat , ik citeer:"De enige reden waarom ik niet naar sommige plekken in New York zou gaan, is het grote risico om Donald Trump er tegen te komen."

-Boris spreekt zichzelf altijd tegen: "Londen is een fantastische schepper van banen - maar tegelijkertijd zeg ik; veel van deze banen gaan naar mensen die niet afkomstig zijn uit dit land."

-Zijn manier van denken: "Sommige mensen denken dat de Brexit het einde van de wereld is. Dat is het ook haha. Maar geen hond die het door heeft"

-als laatste; de belangrijkste: Boris is een trendsetter op vele gebieden waaronder muziek,  maar thuis draait hij het liefst de CD's van Celine Dion en Dries Roelvink.

 

Watttt?, koest koest Boris..in jouw mand en rap. Woefff en daar ging Boris met de staart tussen de poten in zijn mand. Wat een hondenleven,zeg. Jah, Ruft en jij ook opzouten. Het schijnt, uit welingelichte bronnen Peter Ruft dus dat Boris J.in de Donald Fuck staat afgebeeld als 1 van de Daltons, maar dat zijn speculaties zeg maar. The Oe Kee, drijft af naar de Joe Es Ee van Donald die andere Fuck the Nation.

Nu ben ik benieuwd hoe u schrijft over..even nadenken.... ja ik weet het..over Lee 'twin' Towers?

Lee Towers: zangert. In Termunterzijl nodigde men hem uit voor een optreden. Maar Lee wilde alleen in een glazen huis optreden .In Termunterzijl wilde men daar graag aan voldoen, maar de lokale glasleverancier bleek niet opgewassen tegen die breekbare taak.

Het was overigens een uitzondering dat Lee ( Ook wel Lee Pingping genoemd vanwege zijn exorbitante honorariumseisen ) in Termunterzijl werd gevraagd want , bijvoorbeeld op de kermis van Termunterzijl treden nooit landelijk bekende artiesten op, maar een kinderkoor dat door de pastoor wordt samengesteld.

Aha.. , pastoor Pastoor zeker. Nondeju, dien Vlaming uit Sint Job is Goor in de buurt van Sint Job in 'T Goor . Die zit nu in ut gevang voor minimaal 13 jaar met TBG..Ter beschikking van God en 5x levenslang omdat hij het kinderkoor dat bestond uit 74 jongentjes anaal had bevredigd. Een gevalletje Weinstein & Domingo, sprak de rechter en liet Pastoor direct afvoeren. Pastoor is 91 jaar en doet aan Jeu de Boules met zichzelf, praat in zichzelf en kent de Koran van achter naar voren luid declameren. Hij, Pastoor dus zit afgezonderd opgesloten, naar dat terzijde. Kamervragen zijn er al gesteld of dat eenzaam opsluiten wel kosjer en halal is....

Nu even to the point. Ik vind het fascinerend hoe educatief wij worden voorbereid op Hr.Dr Corona, virus van professie. "Mondkapje opdoen, handjes wassen, goed tante poetsen en drie weesgegroetjes om het gevaar af te wenden.

Doet mij denken aan mijn oma. Die leefde ten tijde van de A-Bom. Koude oorlog, kon toen nog omdat er nog geen sprake was van klimaatverandering. Iedereen toen bang voor de atoomboom. Iedereen noemde het A-Bom zoals nu nog sommige mensen K zeggen in plaats van Kanker.

Anyway, Ook toen werden de mensen terdege voorbereid op een A-Bom. De maatregelen: auto's met megafoon door de straten. Die in elke straat blérde: RAMEN EN DEUREN DICHT EN BEGEEFT U ZICH ONDER DE KEUKENTAFEL IVM RONDVLIEGEND ONGERIEF"

Mijn oma dook dan onder de keukentafel met een netje op haar hoofd tegen het stof. Soms ook met een regenkapje en een regenjas aan, voor het geval de bom nogal stevig zou uitpakken.

Wat toevallig. De BB reed rond in de stad waar ik naar toe gedeporteerd werd omdat mijn ouders nog groter wilden wonen, maar dat deporteren vergeef ik hen... ze zijn al dood namelijk. De BB riep op om  familieleden die zich nog wanen in de 2e wereld oorlog  te leven, zich nu naar buiten te begeven en een test moeten doen om te bewijzen dat ze de Nederlandsche Nazionalieit hebben ' zeg... schevingen, schevingen' En ja hoor er zaten wat  oosterburen in met een AH snorretje dat vergeten was om weg te scheren en dat klopt want er was geen scheerzeep laat staan scheermesjes. Van de 769 uit de kelders gekropen verstopten waren 32 japanners en 7 italianen en 97 idioten die zich als non, monnik of indiaan hadden verkleed, maar dat terzijde.

Na deze BB zuiveringen dat overigens nog bijna een parlementair onderzoek liet starten, werd het stil op straat. Vreemd was het wel dat er 3 italiaanse restaurants, 1 japanse zoezie kot en 3 Deutsche Brötchen Bäckerei in het centrum verscheen, maar dat terzijde.

Tot op heden is echter nog onbekend waar Heinz Kamasutra Cuccaro is gebleven het kind van Fraulein Fücker Shiatsu Napolitano aus Breda.

Geen mens wil dat ook weten. Bronnen melden dat Heinz  pianist werd. Maar toen hij op de kop af 25 jaar als pianist over de wereld had gezworven, ontwikkelde hij een hardnekkige allergie voor de zwarte toetsen, waardoor hij genoodzaakt werd binnenshuis te blijven.

Heinz moeder Fraulein Fucker werd geboren in Termunterzijl. Dat dorpje kende uiteraard ook klederdracht, maar de prikkelende slipjes van Fraulein Fucker mochten, toen al,  op meer populariteit rekenen. Later emigreerde ze naar Breda, waar zij haar zoon Heinz Kamasutra terroriseerde en zijn pielemans misbruikte. Heinz was daar wanhopig over en ontwikkelde een trauma. Een gele met drie puntje aan de voorkant.

Maar op het moment dat Heinz op een dag een dikke worm op zijn vishaak spietste, besefte hij dat er wel degelijk een uitweg uit zijn troosteloze relatie met zijn moeder was.....

en noemde het wormpje ' piemelmans' vervolgens liet hij de worm operatief zijn tot 1 mm afgekloven penisje waar Fucker mee aan de gang was gegaan,verwijderen door dokter Mie Too ( Corona vrij verklaard door het RIVM). Het resultaat was geweldig maar het gevolg dramatisch. Zodra Heinz net het openbaar vervoer van A naar B wilde reizen rook de wurrem een kans..het kroop de gulp uit en ging snuffelen bij de eerste de beste vrouw met rok of man met open gulp want die geuren kon de wurrem niet weerstaan. Heinz werd snel opgepakt en slijt nu zijn dagen in de gesloten afdeling van een TBW instelling. TBW? Ter beschiiking gesteld door Wormen. Heinz bijnaam werd snel' appendix pre naturalis'... wormvormig aanhangsel dus...

Daar was Heinz niet van gediend . Hij werkte zich op tot leraar van een basisschool te Termunterzijl. Maar.....men achtte de tijd voor een goed gesprek gekomen, toen meester Heinz zijn leerlingen niet meer in de hoek zette maar uit het raam duwde.Natuurlijk viel er bar weinig te genieten aan het dorpje Termunterzijl, maar dat was nog geen reden voor Meester Heinz om zich zo fundamentalistisch af te reageren op die kids..

Heinz was ook zo'n jongen die per se een afritsbroek wilde dragen, ofschoon hij nog nimmer van de optie van het afritsen gebruik had gemaakt. Mensen gingen dan toch vraagtekens zetten en...