Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: StamtafelTEGENDRAADS GEZIEN
Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

TEGENDRAADS GEZIEN

AH recept van de maand. Advies een koel glas Corona, wat vleermuis gefrituurde pootjes en vleugeltjes  in rattensaus. Dat wordt smullen , volgens Herman de B. Hij adviseert om de groenten van Ha ha hatsj hak erbij te wokken.

Heel Holland Besmet! Aanmelden via HHB.nu

Zo is dat want we moeten de corona-strategie  van Mark R wel serieus nemen. Het idee is om het virus maximaal te controleren. En daarin is een hoofdrol weggelegd voor groepsimmuniteit.

Veel buitenlandse media zijn daar woedend over. Ook buitenlandse virologen vinden de aanpak dubieus. Maar hee!! Wij leven wel in het dichtstbevolkte land van de wereld, ja! Mark R heeft dus gelijk. Snoeien met de geit. Dan komt er wat lucht en ruimte in ons landje. Zie het zoals de regering het ziet: preventief onkruid wieden in je knollentuin voorkomt teveel oud onkruid. Over boord met die handel.En als je het nu nog niet snapt: Als er op één hoofd teveel haren groeien, is het toch logisch dat je naar de kapper gaat?

Ten slotte: Nu er al twee weken geen anders nieuws meer bestaat dan Corona, kunnen alle kranten en tv nieuws hierna worden geruimd!

 

We worden 'gek' van alle deskundigen aanwezig in praatprogramma's! De aanschuif tafel zitters, het imitatiegedrag van de tafelheren en tafeldames die hun  lichaamstaal ten toon spreiden aan de kijkers om even te vergeten dat kijkers het kuddegedrag meer dan zat zijn. Sodemieter op met dat copy gedrag! Hup weer een viromongool die de uitbraak van het Corona virus al hadden voorspeld. En dan de koning een verhaal van de autocue voorlezend aan het volk om daarna de toespraak te horen geanalyseerd. "hij (de koning) verbindt het volk. Sodemieter op, makkelijk spreken vanuit een paleis en bedind door lakeien en andere hielenlikkers. Oh, oh wat heeft Alex en Maxima het zwaar. Ja zwaar tafelen met en broodje pindakaas zeker? Nederland in rep en roer en de ontkenners gaan gewoon een Bootcamp houden, stiekum trainen op Papendal of gewoon thuis seiken tegen het huisdier en nog erger tegen de partner die er de balen van heeft want het thuis werken komt de strot uit en zelfs niezen door het opdwarrelend stof mag niet meer. Hej, stop 's met het vegen, ik ben allergisch voor pollen, stof en virussen. Wat, lieverd? (seikert wordt bedoeld), doe je poten omhoog want ik ben aan het stofzuigen.

De loketten om bijstand te cashen is een uitgelezen kans voor de oplichters, die geen klap ooit hebben uitgevoerd en zch ineens ook ZZP voelen. Jah, zeg ZZP; zelfstandige Zonder Poen! Nooit gehad maar nu even incasseren. En wat doet u voor werk? Nou, ik ben klaploper van beroep maar heb geen toegang meer tot mijn favoriete kroeg, pardon mijn leverancier van alcohol en weed. Dus, ik heb zo geschat dat het bedrag van 1500 euri's mij deze maand wel zal helpen. Uw naam graag? Mijn naam is Boris Klaploperkitov, geneutariliseerde medelander sinds vorige week. Ik noteer; Bors Klaploperkitof Nee, met een "v" als laatste letter. ook goed, is nu verbeterd. Volgende wachtende graag, en uw naam? Jan Bakker. Uw beroep? Beroep? ik ben prullenbak leeghaler een zwaar beroep want iedere dag en door weer en wind leeg ik de prullenbakken in onze gemeente Tietsjerkadeel. Maar dit is de gemeente Termunterzijl. No, maakt dat wat uit eikel! Ja, u moet zich aanmelden bij uw eigen gemeente en niet bij ons. Volgende wachtende graag. En waar woont u? Iek woon in Bielefeld ist das ein probleem herr untersturmscharfuhrer bleistift vasthouder? Ja, opzoutuh und im zug ensteigen. Nachtste bitte, pardon.. volgende en u bent? Ik ben Alex, kom even uw een opkkikertje geven. Luister! En Alex begint te klappen en alle wachtenden klappen mee. Max, hoor je het.. Ja Alex, dus het klapvee staat achter ons allemaal. Kom je op tijd naar ons paleis? Waarom? Omdat we spruitjes eten, met een balletje gehakt en aardappeltjes. Aardappeltjes? Ja, Alex! Eigenheimers!

Volgende wachtende! En u heet? Nou, ......

Mijn naam is Rutte. En ik deel u mede dat wij vanaf vanavond zes uur, de volgende  aanvullende regels verplicht stellen:

Elke inwoner boven de zeventig zal bij de eerste tekenen van ziekte, preventief geruimd worden.

Dit om te voorkomen dat bedden op de IC nodeloos worden ingenomen door  mensen die toch al genoeg geleefd hebben. Daarnaast is deze doelgroep verantwoordelijk voor de slechte conditie van de aarde en de daaruit voortvloeiende maatregelen van de aarde, zoals de Coronavirus. Veel medelijden is dus niet op zijn plaats. Eigenlijk dient u dit te zien als verkapte doodstraf wegens meerdere moordaanslagen op de aarde.

Hier kan niet tegen in beroep worden gegaan.

 

Op het Binnenhof staat al een guillotine met een mand voor het gevallen hoofd nadat de guillotine het werk heeft gedaan. Gewoon met uw pinpas code en het bedrag van 25 euro, kunt u uw hoofd laten snijden van uw lichaam.

Merci!

...zei ook Udo Jurgens . Voor uw als liefhebber; hieronder de gehele mythische en zeer inspirerende en zeer PROFETISCHE tekst van deze getalenteerde zangert, die al enige tijd het eeuwige met het tijdelijke verwisselde:

Merci, merci, merci,
für die Stunden, chérie, chérie, chérie,
uns're Liebe war schön, so schön, bevor der Corona uns bekam
merci, cherie,
sei nicht traurig, muß ich auch von Dir geh'n.

Adieu, adieu, adieu,
Deine Tränen tun weh, so weh, so weh,
unser Traum fliegt dahin, dahin,
merci, chérie,
weine nicht, auch das hat so seinen Sinn.

Schau nach vorn, nicht zurück,
zwingen kann man kein Glück,
denn kein Meer ist so wild wie die Liebe.
Die Liebe allein,
nur die kann so sein, so sein, so sein.

Merci, merci, merci
für die Stunden, chérie, chérie, chérie,
uns're Liebe war schön, so schön, bevor der Krieg uns bekam
merci, chérie,
so schön, so schön,
merci, chérie, so schön,
so schön,
merci, chérie,
merci

 

Ach.. Udo ist Tod, nou dat mag.  Heb niets met Udo, maar dat terzijde. Rocco Granato die had in de vorige eeuw een hit' Corona, Corona, Corona', en of Rocco nog leeft? dat boeit mij ook niet.

Waakzaam blijven, adem en buik inhouden als een voorbijganger  deweg vraagt.' Weet u de weg naar een IC?' antwoord met ' Ja' en loop vlug verder..

 

Mijn preventieve boodschappenlijstje voor als ik één keer per dag naar buiten mag en voor het geval Corona mij dan te grazen neemt:

-iets te eten

iets te drinken

touw

scheermesjes

Hmmm. Ik ga naar Intratuin om een stevige hoge boom in pot altijd bij bij me hebben.

 

Uit mijn bundel, Indianen en ander gespuis:

Het stormt

O jee!!!!

Veer in mijn reet.

Ook uit mijn bundel, Indianen en ander gespuis

Hoeren

zijn

De schaamlap voorbij

 

Nog een gedicht uit mijn bundel Indianen en ander gespuis:

Ja je ken wel een indiaan wese

maar geen schaamluis achter die lendedoek , oké?

dat tolerere we niet in onse  sivilisasie