Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: StamtafelTEGENDRAADS GEZIEN
Please or Registreren to create posts and topics.

TEGENDRAADS GEZIEN

Vannacht contact gehad met Bill Cosby, verblijvende in een correction institute for men who loved to grab little ponies by their pussy. Bill, slijt zijn dagen als VAR master Video om vecht - en slachtpartijen tussen de gangs in zijn instate te bekijken en een uitspraak te doen. Nu gaat het verhaal daar in dat instute dat Bill bevooroordeeld aan het werk gaat. Meestal wordt als  een slachtpartij; messteken, anaal gedwongen douchen met 24 mannen om de uitverkorene mede gedetineerde om deze arme jongen van 19 jaar die ook moest bukken om een zeepje van de douchevloer gebukt moest gaan pakken. Achter hem staat nummer 1 de verschrikkelijke gigantisch grote gangleider uit de achterbuurten van L.A. veroordeeld tot 4x levenslang, die  fluisterde ' It's OK boy, I will not hurt you but I will rip your ars apart and after this.. look 23 others are waiting to go into your dark area. So, do not cry but enjoy"  Bill Cosby als VAR in een US corrective institute.  Zijn bijnaam is dan ook Dr. Hulkstable, maar dat geheel terzijde. Ter verificatie kunt u de heer O. H., voormalig burgemeester uit Maastrech, s contacteren.

 

De heer Onno H. te M. De stille man genoemd vanwege zijn voorliefde voor geruitloze overhemden , uitgevoerd in eczeem verwekkend begrafenis lila.  Vroeger door intimi ook wel  eens de Burgerkezer van Maastricht genoemd. ZIjn grote passie en hobby is het darmtoerisme in al zijn fecesetten.

Ik vroeg aan hem about Hulstable maar H wist van de Prinses geen kwaad. Wel van de Prins. Hij noemde ene Andrew.. U bekend I presume?

Andrew, wie kent hem niet van het programma ' te oud voor de Barbie's',  maar precies gerijpt om een kikker te kussen die dan direct verandert in Andrew! Jawel... Andrew die kikker van de Royal Wippet Familie. Hup, d'r op en daarna  niets meer weten. Put him in jail, toetert Donald Putin Erdogan Trump vanuit het Witte House.  Oeps, Excuse me  its not him the Frog with the name Andrew, but Andrew the frog in the pool with a all fucking bastards like me... Oeps..

So, van Gellekom wat about de koning

( de vorige) van Hispanje,?

Windje Dennis (m/v/g) raast deze zondag over ons land. Voetbal gaat gewoon door, in tegenstelling tot vorige week zondag toen Windje Ciara over het land raasde. Toen werd alle voetbal afgelast.De KNVB zegt die beslissing toen te hebben genomen na uitvoerig overleg met de clubs, gemeenten en politie. Wegens de verwachte weersomstandigheden kon de veiligheid van supporters en spelers niet worden gegarandeerd.

Wij van Absurdistisch magazine NL vroegen KNVB voorzitter Just Speet om commentaar. Met name de vraag of de veiligheid nu wél kan worden gegarandeerd:

Just:Eh....

Absurdistisch Magazine: Juist ja. Kunt u dat punt iets verduidelijken?

Just : Eh ….eh...

Absurdistisch Magazine: Mag ik uit deze uitspraken afleiden dat uw kalender gewoon vol zit en dat er geen afgelaste wedstrijden meer kunnen worden ingehaald? Met andere woorden, dat de belangen van het voetbal c.q. de KNVB hoger worden ingeschat dan de veiligheid van supporters en spelers?

Just: EH......EH......EH...….Bèêè…….Bèêè

Precies, sinds het betaalde voetbal verward met graaierij door 1. Bestuurders, 2 Adjunt Bestuurders (veelal de minnaressen van 1) en daarna door och ach en wee die arme tgen bal trappende voetballers en nu zijn de dames van het vrouwenvoetbal met hun missie om gelijkwaardig te worden gecontracteerd. Zo kan het zijn dan in 2035 het NL talent voor 150 miljoen niet meer haar gesponsorde string zal aantrekken. "Veuls te wieinig zeg nou sellef, papa zaakwaarnemer" Ja, dochterlief veuls te wienig, ik wil nog 35 auto's bestellen namelijk", maar dat terzijde.

Andy raast over ons land, het is de volle neef van Andy v.d. Meyde, de ooit getalenteerde Ernemse voetballer van Ernem 1, Ajax 1 en daarna de weg volledig kwijt raakte in Italie en the UK en zichzelf een vliegende tapijt motief liet kerven, tsja ook dat terzijde.

De KNVB toeterts maar wat.. ik zag vanmiddag vanuit mijn zolderkamer nog 2 complete voetbal teams overwaaien en achter de VAR, de bal en hun kuntsgebitten vlogen; Team 11 van VV DOR Den Oude Rukker uit het diepe zuiden. Ze vliegen op weg naar de Waddeneilanden....

 

 

 

DE Waddeneilanden. Het einde van de wereld. Duinen en kale zandstranden en Célina's en Denissen en Ellens. Het eindstation van een Mad World. Waar stormen met namen tezamen komen en zich doodlachen om mensen en mensen doodwaaien. En onder andere namen en vermommingen opnieuw de mens bespringen. Wie wil daar nou zijn?

 

Nou... de rederijen die hun containers bewust lozen om ons milieu schade toe te brengen, om even wat anders te bedenken of is dat fake news? Kijk 's aan als een waarheid  boven tafel komt of de industrie ratten die de climate change beinvloedde door het kopen van hun mening en de rechtse partijen hun de voedsel geven.. FVD, PVV enz enz..  FVD Fake Voedsel Dus! PVV Partij Van Vazallen.

Over fake gesproken; dat brengt ons als vanzelf bij de familie Borsato. Marco de vreemdganger wordt, mag ik zeggen, geheel hypocriet?, gefileerd. Karaktermoord, piemelnijd, jaloezie, oordelen, oordelen,oordelenoordelenoordelenoordelenoordelen…..oor..delen. Ja oor delen. Deel eerst het oor als je zonodig iemand anders wilt veroordelen. Kijk naar het hele plaatje in plaats van naar het halve.

Kijk eens naar Leontien Borsato. De martelares?. De vleesgeworden onschuld? Kan uiteraard. Maar is dat de ware waarneming? Weten we dat zeker? Kan Leontien ook niet vreemd zijn gegaan? Misschien al jaren voor MArco dat deed? Misschien wel elke dag of week? Weten we dat? Ik niet! Wil ik het weten? Nee! Het interesseert mij geen fluit. En wie ben ik om de familie Borsato te kruisigen? MAar niemand die er ook maar een seconde over nadenkt dat een medaille altijd 2 kanten heeft.

Kijk eerst naar de balk in je eigen oog voor je de splinter van een ander veroordeelt ( Uit :Waarom nou jij. Psalm 3990:666 (steen des aanstootsPetrus 2: 7 = 0.28571428571)

Halleluja! Psalmen liegen nooit. Leve de waanzin en Hazes &Maasland (ook voor trio's). Wie zijn wij om te oordelen over ons? Niemand zijn wij..! Sofort, aussteigen und mikommen nach Imbiss dan gaan we samen een Bratwurst van 1m13 essen als een worst voorgehouden voor de bek van Telegraaf lezers om maar wat te noemen. Leve de Bratwurst, leve de Curry. Wie? Adam...

Leeft die Curry nog?  Want leven, dat is meer iets voor mensen die niet dood zijn, vind ik. En daar kun je, wat Curry betreft, over discussiëren. Of niet natuurlijk, daar ben je vrij in. Fucking Curry, wordt hij wel genoemd door tegenstanders en jaloerse aapjes. Fucking Curry!  Taalverrijking en daar moeten we dankbaar voor zijn.

Soms moet je ook een beetje tegen de gevestigde gang van zaken in willen gaan, wat betekent dat je iets meer in de tsjakka-hoek van het leven moet gaan zitten. Dat je je kinderen rustig Klootzak Jansen of Kuttekop de Vries durft te noemen, zeg maar. Zeg maar. Ook zo'n taal verrijkend zinnetje. Maar dat valt in het niet tegen de vraag waar het nu echt om draait. Wil je chocolademelk of Chileense pudding op basis van gedroogde sprinkhaan? Of toch maar die Curry gedrenkt in voorverwarmde Paaysap?