Forum breadcrumbs - You are here:ForumCX café: RedactioneelVan de redactie
Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Van de redactie

Ik heb vanavond eindelijk tijd gehad om alle opdrachten te lezen en een gokje gewaagd om de auteur te ontmantelen. Jammer dat er voornamelijk inhoudelijke reacties zijn. Komt er nog een soort van onthulling of blijft het hierbij?

Dat is de charme van het anoniem inzenden. Alleen Arta weet wie het zijn. Kom ik zojuist buiten een egel tegen achter een rollator. Ik heb het diertje begeleid naar de overkant. Een egel kan ook eenzaam zijn in deze koude tijden. Vervolg mijn weg en genoot van het winterse weer. Zie ik daar ook nog een verdwaalde kat of poes die mij miauwend begroette. Ik stak mijn hand op en het diertje groette terug met een omhoog gestoken achterpoot.

Hahaha, zit ik te denken wat doen die egel en die kat (of poes) er toe, maar ineens herinner ik me vaag dat ik voorzitter ben van iets met egels, moet het even nalezen. Dus er zullen zeker eenzame egels bestaan. De kat (of poes) kan Thea geweest zijn. Is erg beleefd en waarschijnlijk gender neutraal. Dierenarts is nog altijd verbaasd, is niet verdwaald maar gewoon op weg naar huis en zwaaide terug.

Om terug te komen op het anoniem inzenden: nu begrijp ik pas de charme er van en besef dat ik geen boekenbon op mijn deurmat krijg.

Ik kan me wel in de keuzes van Suus vinden, op twee na.

Nou Nummer 22.... Wanneer een column onder Raad_wie_ik_ben wordt ingezonden, kan ik niet zien wie het geschreven heeft.

Wanneer iemand anoniem wil blijven: Prima!
Wanneer je jezelf bekend wil maken: Ook prima! Geef dan even in dit topic, liefst mét linkje, aan of ik de column naar jouw naam om moet zetten? (Dan is hij weer onder jouw eigen naam)

Graag pas onthullingen doen, nadat ik de 'Meest bijzondere opdracht van de maand' bekend heb gemaakt... Kan ik dat ook een keer anoniem doen!

Schrijvers, ik wens jullie geluk, wijsheid en veel literaire hoogstandjes voor 2019!

Geüploade bestanden:
  • CEE6EF5C-126E-4685-BEC7-AA52742D2CCF.jpeg

Voor jou ook Arta, ik ga voor de geluk en wijsheid.

Ik kon geen mooi plaatje uploaden dus dan maar zo: Gelukkig Nieuwjaar voor alle schrijvers op Columnx! 🙂

De duisternis is vandaag wat trager op gang gekomen. Vandaag in mijn tuin geen beweging gezien van een kat of poes, het egel onderkomen heb ik bespied (op afstand. Ik zie wel dat er wat takken en bladeren verschoven zijn, maar dichterbij wil ik niet komen, Dit terzijde.

Ik wens allen een mooi 2019, liefde voor wie je wilt liefhebben en houden van degene die jouw dierbaar zijn. Wens allen woordkunstenaars, inzenders of niet, ontzettend veel, ' heul veul' inspiratie bij het bedenken, vorm geven, hardop leesplezier, schuddenbuikend lachen een schitterend fenomenaal ColumnX jaar!

Speciaal voor de redactie en Arta...... keep up jouw super redactioneel beoordelingsvermogen.

2019 voorspellingen na het raadplegen van de koffiedrab resten ( na het open maken van de cups), achtergebleven theebladeren, het bewegen van de resterende bladeren aan de bijna 100% kale bomen, een willekeurige hoog bejaarde die ik verplicht staande hield en deze hoog bejaarde mij begroette met ' Hee, hoe is het met jou?' en daardoor niet meer willekeurig genoemd kan worden maar  een ' bekende' hoogbejaarde .

1.  Enkele heftige voorjaarstormen, Een nat voorjaar 2. een hete zomer met klagende boeren omdat hun land uitdroogt 3. Nl voetbal elftal wint van Engeland in de Nations Cup en wint ook nog de finale en plaats zich voor het EK voetbal 5. Dumoulin wint de tour. 5. Drama in het koningshuis/ familie 6. Rutte treedt af en gaat naar Brussel 7. de hypotheek rente gaat stijgen. enz.enz enz.

 

 

En hoe staat het ervoor met alle voornemens in CX-land?