Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: RedactioneelVan de redactie
Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Van de redactie

Ik zeg 'billenkoek', over de knie potverdorie, dit kan echt niet. Foei aan wie het betreft. Ik heb wel een donkerbruin vermoeden wie de auteur is van deze tekst. Zijn taalgebruik lijkt verrekkends veel op de schrijftaal van de beziger. Hopelijk wordt zijn 'vorige straf' verlengd. Dit kan toch niet!? 🙁

Op deze vriendelijke verwensingen kan ik alleen reageren met definitieve uitsluiting van CX. Echt jammer...

De quote heb ik geplaatst om te laten zien dat aan rigoureuze redactionele maatregelen vaak achter de schermen heel wat vooraf gaat. ?

 

Ach, sommige mensen zijn een ster in het zichzelf wegschrijven. Geen gemis in deze. Misschien weet ie zich beter te gedragen op een andere website. Net als zijn voorganger. Het is wat met die troubadoers. Vreemd volk zit ertussen.

Hebben we een nieuwe editor bij CX. Gutenberg? Kan de ouwe misschien weer terugkomen? Of moeten we met deze noviteit van Wordpress mee? Graag dan even een korte uitleg van de redactie. Of liefst een korte handleiding.

Nou Mien, Gutenberg wordt ons gut en wel door de strot geschoven door WordPress. Ik heb hem er vast opgezet om te wennen, zodat ze nog even naast elkaar gebruikt kunnen worden, maar kies na een eerste aanvaring steeds voor de klassieke versie. Ik ga op zoek naar een handleiding! ( Komend weekend) Help me herinneren als ik het weer eens vergeet ?

Het lukt mij niet om een artikel toe te voegen. Gaarne enige uitleg.

We hebben voort een Gutenbergformat.
Heel vervelend en zonder aankondiging.
Wat te doen:
Voer titel in.
Schrijf je verhaal
Kies voorbeeld of publiceer gelijk.
Categorie gewoon niet meer kiezen.
Algemeen volstaat.
Via Dashboard kun je zien of je stukje wacht op goedkeuring Arta.
Heb dit proefondervindelijk ontdekt. Het werkt. Heb wel drie dezelfde concepten moeten verwijderen. Zag telkens niet of mijn bericht was doorgekomen. Je krijgt namelijk geen bevestiging van inzending.
Succes!

Mien, je bent fantastisch!

Dankjewel!

Nog even extra voorstellen: Mr Gutenberg!

https://nl.wordpress.org/gutenberg/

Mr Gutenberg? Persoonlijk vind ik het niks.

Daarnaast kan ik beter dan wie ook goed doseren. Wat, dat weet niemand. Daar komt nog bij dat ik mij wil houden aan de Balkenende norm. Zes keer per dag je tong achter in de keel van een blondine, maar dat geheel terzijde. Waarmee ik maar wil zeggen dat ik Mr Gutenberger drie keer niks vind. Ik maak liever zelf uit waar en hoe en wanneer ik mijn alineas plaats. Dat is overigens opbouwende kritiek 😀