Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: RedactioneelVan de redactie
Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Van de redactie

@van Gellekom: Persoonlijk vind ik Gutenberg een draak, maar in de volgende update van Wordpress wordt het standaard, dus heb ik besloten de optie al te downloaden, zodat we alvast kunnen wennen, terwijl we ook de klassieke editor nog kunnen gebruiken.

Ter info ( voor oplettende CX-ers)

Afgelopen week heb ik een groot aantal gebruikers, aangemaakt door spambots, gewist. We zijn dus van 2500 naar ruim 2200 gebruikers gegaan. In de loop van de weken doorloop ik het gehele gebruikersmenu, dus dat aantal gaat nog  verder dalen.

Waarvan er hier nog een handvol schrijven en iets meer dan drie handen vol lezen ... ?
Ik zou zeggen, flink de sneeuwschuiver er doorheen. Succes of aterkte?

Gebruikers die actief zijn, of zijn geweest, zullen nooit verwijderd worden, hoor! Slechts automatisch aangemaakte accounts. Ze kosten zoveel ruimte.

Hej Arta,

Nog ruim 1 maand te gaan met de dagdromen, maar wellicht voor december opdracht en als een mooie afsluiting van 2018 een idee:

Indienen van de bijdragen van de maand december voor 23 december 2018. Plaatsing 25 en 26 december 2019 in de speciale Kerst Uitgave.

Wat? iedereen die wilt deelnemen mag 5 mooiste titels bedenken voor nieuwe bijdragen of niet en suurt daarnaast de - voor hen - mooiste titels van ingezonden columnX verhalen, columns etc. in.  Er is geen winnaar maar er wordt de 1e top XX opgesteld, jaargang 2018. in 2019 wordt deze top XX opnieuw opgesteld met mogelijke nieuwe titels en of dalers /stijgers.

Inzenden kan nu al, maar worden niet meer in behandeling genomen als het aantal van 10 per deelnemer is bereikt.

 

Hej #22!

Helemaal begrijpen doe ik het niet, maar ik sta absoluut open voor leuke ideeën! (Mits het tijdtechnisch haalbaar is. Ondanks dat jullie mij weleens kwijt denken te zijn, steek ik úren per week in de site, lees ook alles, elke dag weer )

@CX-ers: Wat denken jullie?

Hej Arta, gewoon de leukste, grappigste, opmerkelijke, bijzondere titel opdracht in december. Inzenden kan nu al. Bijv  ik zou mijn gebruikte titels al inzenden... stemmen doen we allemaal voor 24 december 2018.

Groeten en een fijn weekend. Jij bent een KANJER als website administrator etc etc. COMPLIMENT EN APPLAUS??????????????????????!

 

 

 

Maarre.... Wat doen we met die titels? Wil je een kerstverkiezing maken van de mooiste titels? Sorry dat ik het niet helemaal begrijp!

Enne...*Bloos*

Hoi Arta, hoe werkt de opdracht Dagdromen precies? Ik lees het misschien niet goed (... ...) maar er zou een berichttitel staan waarop je je dagdroom schrijft? Waar vind ik die berichttitel van de dag? xx WeetBeetje

Heee Weetebeetje!

ik post elke dag rond middernacht een ‘ column’ met alleen een titel, bijv.: Dagdroon 29 oktober: Zeemeermin. Zeemeermin is dan de opdracht. Ze komen dus gewoon op de front langs!