Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: RedactioneelVan de redactie
Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Van de redactie

Spelvuatdjuh hierboven: je bedoelde een dagdrone denk ik? 😛

 

Ik zal eens koekeloeren 🙂

Nou ik heb ingestuurd, maar zie alleen 'titel' en 'tekstveld', geen rubriek... App maar ff als je niks hebt gekregen. Het is een ratelarij van exact 300 woorden, ben benieuwd!

Arta, op de eerste plaats mijn complimenten voor het gedoe met de hack en het vervolg. Het nieuwe thema prima. Wat ik mis is het icoontje naast de column met het aantal reacties. Is daar nog iets aan te verbeteren?

Daar is zeker wat aan te veranderen!

Alleen... Daar moeten we eerst nog even op wachten. Jeroen heeft een bedrijf ingehuurd om alle sites een maand lang minutieus te monitoren op  malware/hack- en andere praktijken. Ook wordt door hen elke vervuiling door eerdere attacks verwijderd. In deze maand wil ik de site zo schoon mogelijk houden, om hun werk te vergemakkelijken.

In december ga ik langzaamaan weer plug-ins installeren. De teller wordt één van de eerste!

Ter info:

De foto's op de site zijn gemaakt door Jeroen, helaas moet ik ze wel bijsnijden voor de kop, dus ik hoop dat dat creatief verantwoord is gebeurd 🙂
Ik ga zeker vaker foto's van hem gebruiken

Doordat ik nog een geactiveerde teller vond tussen de plugins, heb ik deze geactiveerd.
Je kunt jouw lezersaantal weer vinden onderaan jouw column.

Zijn de problemen weer over Arta? ColumnX lag er weer een tijdje uit.

Gisteren heeft er, ondanks het constant monitoren door een secundair bedrijf, wederom een grote hack plaatsgevonden op Column X.

De site heeft er hierdoor langere tijd uitgelezen. Die tijd was nodig om geïnfecteerde bestanden te traceren en te verwijderen. Jeroen heeft de site vervolgens weer mbv een backup opgestart. Thanks, Jeroen!

Ook vandaag zijn we de hele dag bezig geweest met het proberen te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt!

Het ingehuurde bedrijf helpt ons morgen met zoeken naar de oorzaak en oplossing!

Zijn oorzaak en oplossing al bekend?

Nee, we zijn achter de schermen nog heel druk op zoek en zijn nu mogelijke oorzaken aan het uitsluiten om zo alsnog tot een definitieve oplossing te komen...