Het moet niet gekker worden; ik droom zelfs over CORONA. Zei ik droom?? Nachtmerrie is beter!
Picture this: Op een podium een persconferentie. Premier Mark Rutte aan het woord, geflankeerd door twee secondanten en een doventolk :

‘Mijn naam is Rutte. En ik deel u mede dat wij vanaf vanavond zes uur, in verband met de Corona virus, de volgende aanvullende regels verplicht stellen:

Elke inwoner boven de zeventig zal bij de eerste tekenen van verkoudheid, preventief geruimd worden.

Dit om te voorkomen dat bedden op de IC nodeloos worden ingenomen door mensen die toch al genoeg geleefd hebben. Daarnaast is deze doelgroep verantwoordelijk voor de slechte conditie van de aarde en de daaruit voortvloeiende maatregelen van de aarde, zoals het Coronavirus. Veel medelijden is dus niet op zijn plaats. Eigenlijk dient u dit te zien als verkapte doodstraf wegens meerdere moordaanslagen op de aarde.Hier kan niet tegen in beroep worden gegaan.

Badend in het zweet word ik wakker. Bijna zeventig en badend in het zweet? O my God!

Hoe dan ook, voor alle zekerheid stel ik mijn boodschappenlijstje op. Preventief, om precies te zijn, voor het geval Corona mij dan te grazen neemt:
-iets te eten

-iets te drinken

-touw

-scheermesjes

Wat moet je anders..

Categorieën: Overig

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

1 reactie

Nummer 22 · 26 maart 2020 op 07:30

Het kan nog. Kratje Corona bier, balonnen,Virus Americain en toastjes, Met Cor & Ona naar Vlagtwedde, APK Amai Persoon Keuring van de luchtfilter, AHamster kaart weggeven op Paleis huis den bosch.’u ook heer Alex, u ook’,

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder