EU-lidstaten moeten verbieden dat mensen nog langer loslopen. Die schaden de biodiversiteit, onder andere door het doden en verstoren van wilde en tamme dieren en planten  en het overbrengen van ziektes als agressiviteit en intolerantie  . Dat stellen twee juristen van Tilburg University die onderzochten wat het Europese natuurbeschermingsrecht zegt over de invloed van mensen op de natuur.

Mensen (HOMO SAPIENS)  rijden met hoge snelheden in  hun auto vogels dood en andere kleine dieren. De (loslopende) mens is in Europa, en wereldwijd, zelfs één van de schadelijkste invasieve exoten. Daarvan afgeleid moeten wij ook de invasieve idioten niet onderschatten. Maar Nederland en andere EU-lidstaten hebben onder de Mensenrichtlijn en Habitatrichtlijn ook verplichtingen. Daarover publiceerden universitair hoofddocent Arie van der Trouwloos en hoogleraar Europees recht Han Somsniet (beiden Tilburg University) een artikel in het rechtswetenschappelijk tijdschrift  Journal of absurdist Law.

Verwijderen

Hebben mensen geen eigenaar (zwervers, daklozen en verwilderde mensen) dan vereist EU-wetgeving dat deze worden verwijderd of beheerd wanneer ze een bedreiging vormen voor beschermde soorten of Natura 2000-gebieden. Ook zouden lidstaten het laten loslopen van de vele mensen die normaal in huizen horen te wonen moeten verbieden en dit verbod effectief moeten handhaven.

Dit nieuws komt vlak na het nieuws dat de EU eveneens wettelijk wil vastleggen dat regenen in verband met teveel nat wordende lidstaten, moet worden verboden.

Dit was Painter voor Absurdistisch Magazine

Categorieën: Overig

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

1 reactie

Nummer 22 · 3 december 2019 op 19:51

Chapeau waarde mede absurdist. Het wordt ook verboden om buiten te zijn in Lech in de sneeuw periode. Why? Keuninklukke hoogheden zijn er, dus zij wel met het CO2 vervuilend vliegtuig op vakantie.
Binnenkort het grote EU referendum over de vragen, waarop alleen Ja of Nee geantwoord kan worden.
1. Schijten moet verboden worden in alle lidstaten
2. Piesen moet verboden worden in alle lidstaten
3. Ademen stoot CO2 uit en daarmee ook moet ademen verboden worden
4. EU: Eerst U waanzin moet opgeheven worden
5. U moet dood

Dit was Tuig van de dakgoot, meester Temeier Vuilbekerij uit Termunterzijl, Vlagtwedde of Oostvoorne. (Note: 3 ling en)

Leve de republiek!, waarvan akte!

Geef een reactie