Met afgrijzen lees ik in de krant dat de twee medewerkers van AH uit de van Swindenstraat in a’dam van huis zijn gehaald door een arrestatie team van negen man strek en honden geleide, en dat met veel macht vertoon. Nu kan ik mij dat van een AT wel begrijpen gezien het verleden in Groningen, en wat schijnbaar gebruikelijk is bij de sterke arm om eerst je neus te vullen met wit poeder en dan nog wat XTC naar binnen werken, nou dan wil je wel. De enige die zich nog normaal gedragen zijn de honden. De goede agenten daar gelaten, want die zijn er zeker. Waar halen zij het recht vandaan om hard werkende mensen die hun spullen bewaken zo te behandelen. Het is een cliché maar je kan beter crimineel zijn. Vervolgens verteld een voorlichtster van de politie, dat er hardhandig is opgetreden door het duo Lindenman en Porsius als of zij er bij is geweest, mevr. Florax u heeft het ook van horen zeggen. Trouwens de naam Florax doet mij denken aan middel om je wc ontstoppen. Deze jongens hebben een nacht en een dag vast gezeten konden de winkel dieven rustig hun gang , als blijk van waardering van justitie voor het dieven gilde.Maar ja wat kan je verwachten met een man als Donner op justitie. Deze man levert Nederlanders uit aan Amerika. Hij is zo slap dat hij bij windkracht twee niet meer naar buiten mag, dan slaat hij dubbel bij gebrek aan ruggengraat Oké deze jongens hebben dan ook niet goed gehandeld, want zij hadden die vogel in de linnaeusstraat op de rails van lijn negen moeten vastbinden, op het moment dat de twee trammen elkaar passeren.
Wees een goed christen als je op straat beroofd word neem dan de rover mee naar huis en geef je TV. Vergeef het hem hij had een moeilijke jeugd. AB.


2 reacties

Kees Schilder · 18 juni 2003 op 10:47

Dit had jou ook kunnen overkomen Ab, toen je vorige week die ganzenkillende wethouder uit Purmerend bijna te lijf ging. Erg geestig dat daar TVopnamen van bestaan.Zou Kobus dat kunnen uitzenden op de box?

Kees · 18 juni 2003 op 15:51

Negen agenten! Hebben we er zoveel in Amsterdam? Nooit geweten. Nooit gezien. 😉
Ook leerzaam: voor het opbrengen van één winkeldief zijn twee man nodig. Voor 2 winkelmedewerkers negen (gewapende!) mannen. En een hond. Voor de coördinatie – en om de pers te woord te staan.

O, en je schrijfstijl wordt steeds beter, ga zo door (of klink ik nu als een schoolmeester) !

Groetjes, Kees

Geef een antwoord