Het is leuk en makkelijk om achteraf te roepen dat je bepaalde zaken aan had zien komen. Je gelijk halen geeft een soort intellectueel orgasme waar kim Holland nog jaloers op zou zijn, was getekend: Eigenheimer. 

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik er vaak naast zit. Op de momenten dat ik mij zorgen maak dan hoop ik ook dat ik mij vergis en dat al die zorgen verspilde moeite blijken te zijn. Er zijn ook mensen die graag willen dat ik mijn zorgen van mij afschrijf, het een plekje geef en dat ik daardoor wat handelbaarder ben. 

Bij deze dus een brief aan de mensen die op mijn gezeik zitten te wachten. 

Vorige week was eigenlijk het startsein voor de groei van een groot aantal zorgen in mijn dikke hoofd. Ellie Lust wist met een homofiele delegatie het huis van de heer Derksen binnen te dringen zodat zij hem aan een gestapo-verhoor konden onderwerpen. Gelukkig voor Ellie ging Johan hier niet in mee en kon ze met krokodillentranen in een voor haar te dure auto kunnen zeggen dat ze daadwerkelijk “niets van die man begrijpt”.. 

Nu is zij niet de enige die meneer Derksen niet altijd kan doorgronden, soms vind ik hem ook bekrompen en wel erg overtuigd van zijn eigen gelijk. Maar bekijk de zaak eens van een afstand, het is en blijft een gepensioneerde zeurpiet die miljonair is geworden met zeiken, dacht jij (Ellie) daar even je gelijk te krijgen en dat hij al zijn woorden in zou slikken? Als je dat had verwacht dan je inzicht nog korter dan je haar. 

Zelf ben ik niet anti-homo, transgender, pot of wat dan ook. Sterker nog, ik ben ceremoniemeester bij het gay-huwelijk van mijn bloedeigen tweelingbroer. Maar ik geloof dat dit niet als argument geldt. Anyway, ik vind dat Ellie met haar ‘gutmenschen’-brigade eens moet afreizen naar de Bijlmer, kanaleneiland of de Schilderswijk. Daar is de invloed van een stel extremisten op een bevolkingsgroep groter dan meneer Derksen. Maar dan ben je waarschijnlijk je journalistieke carrière bij het linkse NPO niet meer zeker. Het was teleurstellend, zoetsappig en totaal zinloos wat jij gemaakt hebt. Ik kon je al niet luchten of zien maar na dit debacle zal ik uit voorzorg een kotszakje naast mijn bank neerleggen. 

Categorieën: Overig

3 reacties

Nummer 22 · 11 augustus 2019 op 17:08

Beste Eigenheimer! Dat u de NPO links noemt, zegt mij exact hoe u naar de publieke omroep kijkt! Maar en ik schrijf nadrukkelijk ‘maar’, dat Ellie niet begrijpt dat Johan D. nu net niet de juiste persoon is voor een interview of een diepgravend gesprek, weet geheel Nederland. Johan ‘ deegsliert’ D. provoceert samen met zijn tafelgenoten al Jaren bij de commercielen.
Of ik nu lust krijg om naar Ellie te kijken en te luisteren, nou nee en nooit gehad, maar dit terzijde.

Suus · 11 augustus 2019 op 18:20

Ellie Lust, is alleen maar op TV omdat ze Lesbisch is.

Nummer 22 · 12 augustus 2019 op 06:58

Ach, Suus.. als toemalige politie woordvoeder is ze dit ook maar de kern is niet haar geaardgeid maar haar lust naar bekendheid. Enfin, lust kan ook een last zijn. Die Lustige Witwe, een opera of operette!

Geef een antwoord