Turkije valt Syrië binnen. Het klimaat is op hol geslagen en dendert ongehinderd door naar een “no point of return.”  De plastic soep gaat van pruttelen over op overkoken. De toename van stikstof is bijna even erg als het inmiddels bijna stikken in onze fijnstof. Bomen worden wereldwijd nietsontziend vermoord. Onze kinderen (?) protesteren tegen de wereldleiders omdat ze niets aan het klimaatprobleem doen, terwijl veel volwassenen naar hun voorhoofd wijzen over deze kinderlijke “ongehoorzaamheid”

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Is er dan helemaal geen goed nieuws te melden?

Zeker wel:de‘feestelijke’ opening van een nieuwe Mediamarkt in Leidschendam is  uitgedraaid op een complete orgie. Vele honderden klanten bestormden de zaak, waardoor mensen gewond raakten omdat ze in de verdrukking kwamen.Mensen vertrapten elkaar. Er ontstonden vechtpartijtjes en de politie moest de mensenmenigte uit de winkel jagen om nog meer chaos te voorkomen. ,,Het was doodeng’’, zegt een vrouw. ,,Dit gekkenhuis had ik niet verwacht.’’Politieagenten trekken mensen over het dranghek heen om ze te bevrijden uit hun benauwde positie. Even later besluiten ze iedereen naar buiten te jagen.

Waarom dit geestige en saamhorige samenzijn?

Omdat mensen zich  ’s ochtends vroeg al verschansten voor de deur vanwege de gratis bluetooth oordopjes die de eerste honderd klanten bij hun aankoop cadeau zouden krijgen in de nieuwe Mediamarkt. In hun haast om het gratis gadget, met een waarde van 115 euro, te bemachtigen, raakten mensen bekneld en zelfs gewond. Drie mensen moesten naar het ziekenhuis.

Fascinerend! 

De wereld staat in brand en dan je doodvechten for a fistful of oordopjes…

Om met Spaan te spreken: VUILNISMAN, MAG DEZE ZAK OOK MEE!!!

Categorieën: Overig

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

1 reactie

Nummer 22 · 14 oktober 2019 op 07:59

Waarde van Gellekom. That’s compensatie gedrag van deze gratis oordoppen jagers. Opjagen die kudde! Compensatie van ‘ Me, myself and I’ en de wereld om hen heen… .
Je zou er om gaan vloeken want bidden en hopen is net zoals zoveel zaken op onze wereld: geloven in iets dat er niet is, nog niet is, wellicht ooit zak komen.

Geef een reactie