Snoop Dogg die je een fijne kerst wenst. Of een felicitatie op je verjaardag van Caitlyn Jenner. Met de app Cameo kun je voor flink wat dollars een persoonlijke boodschap van een ster kopen. Hebben wij nuchtere Hollanders daar geld voor over?

Voor ruim tweeduizend dollar krijg je een video van Cailtyn Jenner (de vader van Kylie Jenner). En voor een boodschap van Snoop ben je ruim 600 dollar kwijt. Een prijzig verjaardagscadeau.

Dat vindt ook bekende de Nederlandse zanger van het levenseindelied, Andre H. Toch maakt hij wekelijks een paar filmpjes voor bijvoorbeeld een verbroken relatie. Dan staat hij koddig in beeld klaar, met zijn hart onder de riem en drie kliko bakken op de stoep achter hem te wensen dat er weer snel een flitsende nieuwe relatie-carrière zal aanbreken. Hoe gaaf is dat om zo’n filmpje te krijgen als je net weer single bent!
Of een persoonlijk filmpje van Olcay Gulsen die je een gratis advies geeft om een faillissement te vermijden. Lachen toch?

Tot slot, van ons Absurdistisch Verbond, krijgt u van mij GRATIS een gelukwens met boodschap als u hier klikt!

Categorieën: Overig

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

2 reacties

Nummer 22 · 11 maart 2020 op 07:37

Tsja, gelukwensen kopen. De waanzin ten top, alhoewel er plannen zijn vanuit het parlement om ook excuses te koop aan te bieden. U kunt straks kiezen uit:
Excuses voor de 80 jarige oorlog, excl.het 12 jarig bestand. Alleen voor nazaten van de Spanjolen en Geuzen die jammerlijk de belegering van Brielle amper hebben overkeefd
Excuses voor de 1e wereldoorlog neutraal maar alvast maar vergeten ondergedoken en ontdekte skeletten nazaten in de bossen van de Veluwe
Excuses voor alle vals beschuldigde maar kaalgeknipte vrouwen nazaten van hen die het overkwam
Excuses voor de nazaten van in indie geboren nederlanders, ook wel Indo’s genoemd, en die nazaten die door getraumatiseerde ouders en overlevers uit Jappenkampen, Bersiap strijd en politionele gedwongen actie deelname, werden ‘ opgevoed’
Excuses voor alle nazaten van slaven uit de VOC tijd, Suriname, Indië en alle andere overzeese gebiedsdelen
Excuses voor alle Vlamingen die NL heeft afgestoten aan de kado koning uit het huis van Saxen Coburg
Excuses aan allen die excuses willen ontvangen maar het zelf nog niet wrten dat ze recht hebben op excuses van excuus makers zinder stotteren

Per excuus aanvraag is het startbedrag afhankelijk van uw inkomen en de stereotypering criteria die door de Raad van Nooit Excuses Maken maar Wel te Koop aanbieden, zijn bepaald.

U kunt uw aanvraag indienen bij de VVEV: Vereniging van Excuus Verkopers voor de periode vanaf de Noormannen die bij Lobith de Rhijn binnenkwamen tot en met uw naderende dood. Uitgesloten zijn zij die geen nazaten zijn, charletans en nep aanvragers.

‘ we hebben hier aan tafel de inmiddels 101 jarige nog krasse heer Winnetou Heinz John Francois Pedro Pietro Kenneth Li Kim Pandit Suwandra Jhonny Åke Boris Moos, etc.’ De Vries uit Doodstil (Groningen)die de langste levende nazaat is en gevraagd werd hoe hij denkt over het kopen van Excuses? Nou dirn, ik ben dan wel oud maar nog helder bij geest,. Alois Alzheimer komt er bij mij niet in. Ik woon nog altijd zelfstandig maar mijn moeder van 134 dood dat wel als skelet in haar stoel dicht naast mijn bed. Een goed bed zeker om uw vraag te beantwoorden. ‘ ik koop niet aan de deur, zeker geen excuses want het is zoals het is. Oeps, nu moet ik niesen en valt mijn onder en bovengebit eruit, excuus. Zeg wat was uw vraag ?

Nummer 22 · 11 maart 2020 op 07:38

Scherpe column waarde mede Absurdist.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder