Mijn naam is Lance Armstrong.
Ik ben sportman.
Ik was sportman.
Ik heb vele prijzen gewonnen.
Ik heb mensen voorgelogen.
Veel mensen.
Ik heb verboden middelen gebruikt. Om mijn prestaties te verbeteren.
Om prijzen te winnen.
Om aan de eisen van mijn sponsoren tegemoet te komen.
Om mijn eigen ambitie te kunnen waarmaken.
Ik ben nooit schuldig bevonden.
Ik ben nooit betrapt op het gebruik van.
Ik ben onschuldig.
Mijn voormalig teamgenoten hebben geklikt.
Zij hebben jarenlang meegegeten uit de ruif van het grote geld.
Zij hebben pakken boter op hun hoofd.
Zij zijn net zo schuldig.
Ik zal spoedig spreken.
De waarheid.
Alleen de waarheid.
Ik ben Lance Armstrong.
Ik ben niet alleen.
Ik heb niet aleen gebruikt.
Ik ben Lance Armstrong.
Ik zal de wielersport vernietigen.
Tot aan de laatste rotte cel.
Tot aan de laatste rotte cel.
Ik ben Lance Armstrong.
Ik ben sportman.
Ik heb LiveStrong.

Categorieën: Sport

Gerardinho

Verbaast zich elke dag. Wil van alles zijn: voetballer, schrijver, dromer, hemelbestormer, zanger, sterrenkok, campingeigenaar in de buurt van Menfi, les mills instructeur. Doet aan bodypump en spinnin. Maakt daarvoor zijn eigen muziekmix. Houdt van zijn vrouw en zijn twee roodharige thrianta-nijntjes. En zit braaf elke dag op kantoor. De portemenee moet ook gevuld.

5 reacties

Garuda · 23 oktober 2012 op 13:44

Ik weet het niet.
Het is te,
weinig, kort.
Het doet me niets.
Sorry.

Nachtzuster · 23 oktober 2012 op 22:53

Lance is blijkbaar hot voor inspiratie, zie column van Rickevers. Hm,Gerardinho, ik ben er ook niet zo kapot van,eerlijk gezegd. Ik lees niets nieuws of verrassends..sorry.

pally · 24 oktober 2012 op 10:35

Dit staccatostukje vind ik wel wat hebben, Gerardinho.
Het is ontdaan van alle mooiigheid, kaal, strait en dat past wel bij dit onderwerp en Lance armstrong.
De lezer kan er zelf zijn mening uithalen.

groet van pally

arta · 25 oktober 2012 op 11:46

Ik vind het ook zeker wel wat hebben, hoor!

Het ritme van het stuk zou op muziek niet misstaan!

xiuli2 · 29 oktober 2012 op 04:16

Plus,the water-resistant coating of those [url=http://www.northfacejacketsforsale.net]north face coupons[/url] shed light rain or snow that will help you stay dry. These [url=http://www.northfacejacketsforsale.net]north face promotion code[/url] will totally perfect through mild spring or fall, or even following you are executing mild aerobic activities in hard and inclement climate, consequently of their breathability in keeping you comfy no matter what the weather is.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder