Ieder bemind voorwerp is het middelpunt van een paradijs.

Bemind word ik door veel mensen.

Mijn vrouw heeft deze titel bedacht en mijn verzocht om er een mooie blog van te maken. Diezelfde vrouw die mij zo bemind, begeert om wie ik ben. Ik ben natuurlijk grappig, loyaal, charmant en super slim, dus het is niet gek dat ik in het middelpunt sta en wil staan.
Waar ik ook ben en wat ik ook doe, ik eis de aandacht op. Positief of negatief. Op elk feestje, op elke familie aangelegenheid en zelfs thuis, in mijn eigen omgeving. Of het nu is omdat ik mijn schoonmoeder een erge huidaandoening gun, of ik de grap van de week maak, mijn vrouw weer eens het hof maak, of gewoon een discussie win met mijn slimheid. In de belangstelling zal ik dat altijd staan.
Ik wil niet in één middelpunt staan, maar in het midden van alles.

Waar ik nog nooit ben geweest is het middelpunt van Nederland. Dat schijnt ergens bij Lunteren te zijn. Dat middelpunt moet ik nog meemaken. Ik wist niet eens dat Nederland een middelpunt had. (ben ik dan misschien toch niet zo slim).
Er is iemand die dat berekend moet hebben, wat het exacte middelpunt van Nederland is.
Een daad waarvan ik zou willen weten hoe je erop komt om dat te verzinnen en te berekenen.

Wat zou er precies in het middelpunt van Nederland zitten?
Een slager waar je broodjes kunt kopen?
Een woonhuis?
Een advocatenkantoor? Ik ben echt benieuwd.

Ik denk toch die slager, die met de zo’n bord aan de kant van de weg aangeeft dat het de beste broodjes zijn. Ik krijg er spontaan honger van.

Ik ga maar eens een linzensalade wegwerken.

Categorieën: Overig

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder