Je wilt het toch niet geloven, een kind van drie een bon voor wildplassen, en het gebeurde in Veendam. Het is net een sprookje van Donner. Deze kakkerlak, ik blijf consequent de slappe arm der wet kakkerlakken noemen, dus als ik het over kakkerlakken heb, bedoel ik politie-agenten. Je moet wel heel slap zijn om een peuter een bekeuring te geven. Maar ja die peuter heeft nog mazzel gehad, in zijn dienst ijver had hij die peuter ook nog laten blazen, want wie hoge nood heeft kan wel te veel bier op hebben. Maar nu gaat het om de vraag, hoe stond dat ventje in de bosjes, hield hij zelf zijn piemel vast, of hielp zijn moeder hem. Als hij zelf zijn piemel vast hield kon hij geen bekeuring krijgen omdat hij onder de twaalf jaar is, het geval wordt anders als zijn moeder hem hielp dan is zij aansprakelijk, zelfs kan er dan nog een beroep gedaan worden op het artikel, lid zijn van een criminelen organisatie, ook kan het nog een samenscholing genoemd worden. Maar oke misschien had deze kakkerlak wel andere bedoelingen, en had hij de pest erin dat het ventje zijn moeder er bij was, je weet het nooit met pedo’s. Misschien had hij dat ventje wel op zijn eigen pijp willen laten blazen. Als je zo debiel bent om hiervoor een bekeuring te schrijven ben je tot alles in staat toch. Maar het is echt holland op zijn smalst, deze man zal dan ook wel gauw bevorderd worden, daar zorgt Donner wel voor let maar op. Ik vraag mijn dan ook af wanneer, wij bij het uitlaten van de hond een po mee moeten nemen, hebben je twee handen vol een po en een schepje, moet je hond los lopen krijg je daar weer een bon voor. En wat dacht je van vogels, elk vogel poepje opvangen in een bakje, want dat noemen zij wild schijten. Misschien een taak voor de politie cq. reinigingspolitie om met een bakje over straat te lopen voor iets anders zijn zij toch niet geschikt. Maar mijn vraag is dan ook, hoe erg is het met Nederland gesteld, als zoiets mogelijk is. Misschien missen jullie wel het cliché laten zij boeven vangen, dat wil ik niet gebruiken omdat zij dat daadwerkelijk wel doen, kinderen die een pakje kauwgom in de supermarkt stelen of een kleurboekje bij de Hema, dus je kan niet zeggen dat zij geen criminelen vangen, dan doe je ze te kort.

Dus pis niet tegen boom, maar tegen een smeris, het zijn toch zeikstralen.

Vrijeradicaalab.

Categorieën: Maatschappij

14 reacties

Prlwytskovsky · 29 juli 2006 op 13:16

Zeiken over pissen, hebben die lui niks beters te doen?

KawaSutra · 29 juli 2006 op 15:08

Nee, ik wil het niet geloven! 😕

DriekOplopers · 29 juli 2006 op 16:34

Wat een onvoorstelbare b*kk*nl*l die smeris! Foei! Doet me erg denken aan een of andere bromsnor die vorige zomer ergens in Brabant een fietsje van een kleuter in beslag nam omdat het joch op een woonerf fietste ofzoiets!

Bah!

Taaladviesdienst: is het wellicht b*kk*l*l zonder tussen-n?

Driek 😡

melady · 29 juli 2006 op 16:36

[quote]hield hij zelf zijn piemel vast, of hielp zijn moeder hem[/quote]

Dat is toch incest?

Een beetje een ratelcolumn, snel geschreven, gaat moeiteloos over van plas naar poep.
Ik ben een (wild)zeikerd.

Dees · 29 juli 2006 op 18:18

Kinderplas of volwassenplas, het blijft urine. Laatst liep ik op het strand en liet moeder haar zoontje verplassen richting andere strandliggers.

Nou, dat vind ik net zo smerig als van een volwassene. Niks mis met wildplassen, maar het hangt er wel een beetje vanaf waar. Niet vol in het zicht dus.

De vergelijking met pedo’s vind ik wel errug vergezocht 😕

WritersBlocq · 29 juli 2006 op 20:24

Ik had het bericht ook gehoord op Radio 1 van de week, en denk dan “Die moeder had het kind toch gewoon thuis effe op de pot kunnen zetten voordat ze de deur uitging?” Ik wil niet zeiken, maar als iedereen overal maar zou pissen en net als nu al weken niet geregend heeft, dan weet ik zeker dat daar nog meer gezeik over komt. Ventje van 3 op de bon slingeren is dus aan de ene kant over de top, maar aan de andere kant denk ik gewoon een voorbeeld stellen. Ik weet het niet. Wel was de agent nergens meer te vinden, en de bon ook niet, dus zal het wel weer goed aflopen en is het weer een storm in een glas water.
Nou VrijeRatelaar Ab, goed dat je het effe in de wereld van cx hebt gegooid 🙂

Trukie · 29 juli 2006 op 21:21

De moeder is dakloos, dus thuis op de pot ging wat lastig. Als ik hier in dit toeristische fiets- en wandeloord processen+verbaal+bevoegdheid zou hebben, zou ik hartstikke druk zijn met al die fietsers. Maar een kleuter, nog niet eens, een peuter die nog niet boven het maaiveld uitkomt. Nee….. Goed zo grote jongen, alles beter dan in je broek doen.

Oeps, de boeren heb ik net vanavond druk bezig gezien met het goudgele hooi binnenhalen.

Li · 29 juli 2006 op 22:14

Zowel bon als agent zijn zoek, heb ik begrepen.
Het zou dus zomaar een geintje kunnen zijn.
Maar voor hetzelfde geld is het waar. Wat maakt dat nou uit zo’n klein-jongetjes-plasje in de bosjes. Honden doen niet anders.

Trouwens, Li wil ook wel eens wildplassen als er geen wc, maar wel een (flinke) boom, in de buurt is.:oops:

WritersBlocq · 29 juli 2006 op 23:40

Je moest eens weten hoe vaak en wild WB’tje plast, nou, boelveel kan ik je verklappen. Maaaarrrr: dat wil niet zeggen dat het mág, en dat we dat dus met z’n 16miljoenen moeten doen, en dat je dat moet doen als je maar net van huis vertrokken bent, enzo, ik zeg: dat zeg ik, zegt ze. 😛

Ab · 30 juli 2006 op 14:13

Tja bij nader onderzoek kan de politie niets vinden, zou het om een nep agent gaan. Nou daar geloof ik niets van. Een nep agent had die 75 euro direct afgerekend.Nee ze zagen zelf hoe belachelijk het was. Maar ja als politie en justitie ademen dan liegen zij al. Dus die nep agent is ook wel gelogen. iedereen groetjes ab

Eddy Kielema · 30 juli 2006 op 15:06

Het bekeuren van wildplassers vind ik volkomen terecht. Als je in de stad loopt, dan verga je soms van de pislucht en erger nog, soms word je letterlijk in de zeik genomen door anderen, omdat je door hun pis loopt. Gelukkig is het door de mobiele pisbakken wel beter geworden. Een jochie van 3 is natuurlijk een ander verhaal. Een vermaning was meer op zijn plaats geweest. Maar het schijnt idd een nepagent geweest te zijn. Wel een aardige stunt trouwens om het landelijke nieuws te halen in komkommertijd.

Ma3anne · 30 juli 2006 op 15:48

Het leek mij een broodje aapverhaal.
Ik vind wildplassen van een ander ook vies, maar zelf vind ik het wel lekker. Vooral in een bos. :hammer:

Ab · 30 juli 2006 op 20:31

Misschien heb je gelijk, heeft mevrouw het verzonnen, om in de media te kunnen vertellen dat zij dakloos is,wat ook in deze tijd niet zou moeten kunnen.
En wat het bos betreft, dan maar hopen dat je boven een graspol zit met lange halmen en een beetje wind.

WritersBlocq · 30 juli 2006 op 23:24

[quote]Maar het schijnt idd een nepagent geweest te zijn. Wel een aardige stunt trouwens om het landelijke nieuws te halen in komkommertijd.[/quote]
RWIB is als een olievlek het politiekorps ingerold :laugh:

Geef een antwoord