Heerlijk, Ellie Lust weer op T.V. Ik had er al zes minuten gemist en dat is teveel. Vandaag bij Pauw. Ze heeft het over illegale fabiekshondjes.

Dat is meteen het laatste wat ik volg waarna ik volledig opga in het fenomeen Lust. Sommige mensen noemen haar al voorzichtig Ellie R de Lust, vanwege haar dagelijkse t.v. optredens, maar dat gaat mij te ver, want Ellie heeft de scheiding links in haar haar terwijl Peter R. de Vries helemaal geen scheiding heeft. Wel hebben ze allebei naar beneden getrokken mondhoeken, maar dit terzijde.

Ik hou van Ellie. Bij een optreden zet ik vaak de t.v. op pauze zodat er automatisch een soort testbeeld van haar hoofd ontstaat op mijn tv-scherm. Soms zet ik er een achtergrondmuziekje onder om het af te maken. Meestal een liedje van de , er lustig op los blazende, Politie blaaskapel.

Wat ik ook heb zijn handdoeken van Elly en shirtjes. Dan zit ik urenlang naar Ellie’s hoofd te kijken met een handdoek op mijn hoofd en zestig shirtjes , als vlaggen door mijn kamer hangend. Verder heb ik kaartjes besteld van Ellie, the Movie en “Lust”, de Musical.

Een mooie vrouw trouwens, die Ellie.. Er schijnen opblaaspoppen van te bestaan, met een politie-uniform aan. Kun je gewoon in de supermarkt krijgen. Een lust voor het oog. Om met Freud te spreken: een politiepop met een Lust-hoofd van Albert Heijn is een Aha-Erlebnis.

Over supermarkten gesproken.Misschien komen we ooit zover, dat je dubbelgangers van Ellie, als je nieuwe vrouw gaat uitzoeken in een supermarkt. En/of dat de vrouwen een man of een opblaaspop van Peter R. de Vries, wat volstrekt hetzelfde is, gaan uitzoeken. In een soort mannendump. Een maagdenhuis voor heren. Een omgekeerde harem, een zijnem.

Kortom, ik lust er wel pap van…

Categorieën: Overig

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

1 reactie

Nummer 22 · 6 oktober 2019 op 09:33

Die Lustige Witwe…. van Der Peter/ Petra d. Frigo

Geef een reactie