Volgens Peter R. De Vries en Charlie da Silva heeft Mabel een relatie gehad met Klaas Bruinsma. Anderen bestrijden dat weer, zelfs een mevrouw die Ottolien heet die zelf zegt dat zij die vrouw was en niet Mabel. Kunt u het nog volgen . Nu ik denk het wel te kunnen volgen. Er word van Friso gezegd dat hij homofiel is. Dat kan dus niet bij ons koningshuis. Want je moet een gezonde hollandse jongen zijn, want het word ontkent want Beatrix is niet zo progressief. Dus moeten zij iemand inhuren. Dan gaat het waarschijnlijk zo. De RVD gaat naar de AIVD hebben jullie hebben jullie nog een dame die in het criminele circuit heeft gezeten. Er word een laatje open getrokken en kijk wie er is Mabel. Ik zie het helemaal voor mij Balkenende persoonlijk naar Mabel, met de vraag als u zich voor wil doen als de toekomstige bruid van Friso, dan krijgt u een paar miljoen maakt niet uit hoeveel ( dat vroeg hij heel nederig was hij nog gewend van zijn bezoek aan Bush). Dan maken wij bekend dat u een relatie met Klaas Bruinsma heeft gehad, en u ontkent dat want dan bent u niet betrouwbaar meer. Vervolgens weet de AIVD nog een chileen die krijgt ook wat geld heeft hij al eerder gehad van de staat, en die gaat zeggen dat u liegt. Wij zorgen dat Peter R, de Vries dit te horen krijgt, die gaat daar direct op in, kost ons lekker niets en hij een programma. Hij krijgt ook nog informatie waarbij hij een afspraak maakt met de RVD om het niet naar buiten te brengen, maar bij het parlement heb ik wel een minkukel die het wel doet. Ik laat een onderzoek in stellen, en concludeer dat het huwelijk niet door kan gaan. Dat ontzenuwd dat Friso een nicht is, hij had immers een verloofde. Dus iedereen gelukkig Friso wordt niet meer belaagd dat hij homo is, Mabel en da Silva zijn binnen en Beatrix heeft laten zien dat zij een goede regisseur is.

Conclusie; Mabel 5 miljoen ?
da Silva 1 miljoen ?
Ottolien 2 miljoen
——————–
Totaal 8 miljoen Het mag wat kosten in deze bezuiniging staat.

AB


9 reacties

viking · 13 oktober 2003 op 17:06

Ik denk dat je helemaal gelijk hebt gelijk. Ik lees het hele verhaal al een stuk lekkerder zou evenwel een stuk eenvoudiger zijn wanneer of dat je Ab godverdomme zo hier en daar een paar punten en komma’s zou gebruiken dan dat je nu doet. 😀

Maurits · 13 oktober 2003 op 20:13

Nou dat kost dan 8 miljoen en dan verraad ene Ab alles. Alles voor niets geweest. Stom van de staat dat ze jou niet ook een tonnetje gegeven hebben om je mond te houden. Zat je soms onder tafel toen het allemaal bekokstoofd werd? Zou de moord op Klaas Bruinsma soms ook in het complot passen? Toen wisten ze natuurlijk ook al dat Friso homo was (nu jij het vertelt is de laatste onzekerheid over Friso’s geaardheid ook de wereld uit) En Mabel was ook al bekend. Dus dan is Bruinsma in opdracht van Lubbers en met medeweten van Beatrix vermoord. Misschien wel door pistolen Paultje want dat is natuurlijk een kennis van Bernhard. Vul jij het verhaal nog even verder aan?

Kobus · 13 oktober 2003 op 20:24

[img]http://home.hetnet.nl/~columnx2/IMG/prins_Ab_Mabel.jpg[/img]
Ik ontving uit zeer onbetrouwbare bron bovenstaande foto. Hoeveel hebben ze jou nu geboden Ab om over Mabel en Friso opening van zaken te geven ?
😀 😀

Ab · 13 oktober 2003 op 22:20

Hoi viking bedanklt voor jou reactie,.,.,.,.,.,.,.zijn dit genoeg punten en komma`s ik eet nooit zo goed waar een komma moet en punten zet ik niet op papier die zet ik ergens anders. Vraag dat maar aan die rand viool van Kees Schilder die weet er alles van.k zet geen punt bij hem hoor, maar wij stappen nog wel eens samen. groeten van ab

Ab · 13 oktober 2003 op 22:31

Hee Kobus een mooi staaltje werk van je, en wat mij geboden is, je moest eens weten wat Mabel mij geboden heeft. Het maakt haar niet uit Bruinsma,Friso of ab. Maar ik had daar geen zin in zo`n lekker ding is het ook niet,net ankie van grunsveen die een facelift heeft gehad. maar bedaht voor je reactie groetjes man ab.

Ab · 13 oktober 2003 op 22:52

Hoi Maurits een tonnetje van de staat is niet gek, maar dat kan niet want de maffia haalt alleen maar.Als ik dan mag kiezen geef dan de kop van balkenende maar op een schaal.Maar goed Paultje Wilkins heeft dat niet gedaan, want hoe denk dat da Silva aan die twee blaffers van elk 16 kogels en scorpio 725 kwam. Nou wat denk je. Je gaat toch een goede afnemer niet omleggen. Wat dacht je van Wim Cock in opdracht van Lubbers. Toen is hem beloofd dat hij minister president zou worden voor het leven, maar ze hadden niet op Pim Fortuin gerekend, dus Kok af. Want hoe kon Kok al van Mabel weten met Bruinsma want hij wist het al. Het zou mij niet verbazen als die blaffer die Volkert hanteerde niet een van da Silva is geweest. weet jij nog wat de mazzel van ab.

Maurits · 13 oktober 2003 op 23:21

Ik denk dat uiteindelijk Saddam Hoessein Bruinsma vermoord heeft in ruil voor asiel in Nederland als Amerika Irak zou aanvallen. Saddam zit nu waarschijnlijk ondergedoken bij Johan Friso en Mabel, juist waar niemand hem verwacht. Mabel schijnt wel op hem te vallen. Bush probeerde Nederland om te kopen om Saddam uit te leveren door Jaap de Hoop Scheffer secretaris generaal van de Navo te laten worden. Maar Nederland wil Saddam niet kwijt omdat hij Mabel bij Friso weghoudt. Maar uiteindelijk denk ik dat de Paus stiekem overal achter zit.

Kobus · 14 oktober 2003 op 00:36

[img]http://home.hetnet.nl/~columnx2/IMG/pausmaurits.jpg[/img]
Is er dan helemaal niemand meer te vertrouwen, Maurits ?
😀

Maurits · 14 oktober 2003 op 21:38

Kobus, je hebt mijn ogen geopend. Ik weet nu wat mijn roeping is. Ik spoed me onmiddellijk naar Rome.

Geef een antwoord