Met verbazing lees ik een stukje dat het CWI werkvergunningen gaat uit delen aan Oost Europeanen om hier in Nederland, pels dieren te vergassen en te elektrificeren en daarna te villen. Dit om de eenvoudige reden dat er geen Nederlanders te vinden zijn om dit werk te doen. Waar is het CWI mee bezig, als je werkeloos bent doet het CWI niets het is een overbodige instelling. Oke een gesprek je in de maand, waarbij zij gelijk op hun webside wijzen zijn zij van je af. Nee dan die nazi’s van pelsdier fokkers, die moeten wij helpen zodat het CWI ook nog bloed aan hun handen kunnen krijgen. En waarom? Om die doorgedraaide omhoog gevallen zaad dozen die winkelen in de P.C.Hooftstraat een bondjas te laten kopen. Wat is er van die luxe temeiers nog van hun zelf, met die opgespoten lippen en siliconen jetsers, zelfs hun tweede huid is nog van een dier. En dat noemt zich mens. Toen er in de tweede wereld oorlog een moffin was met de bijnaam ilse lampenkap, die lampenkappen maakte van mensen huid die getatoeëerd waren stond iedereen op zijn achterste benen, en dat vind ik ook heel normaal want zo een iemand moet je zelfs levend villen. Maar waarom hoor ik nu niemand protesteren, tegen dit dieren leed. Nou ja een handje vol doet het wel, alleen is er dan veel machtsvertoon van de politie en hekken in de P.C. om de winkeliers te beschermen, vroeger had je ook natnekken die de verkeerde kant beschermde. Het zou wel eens aardig zijn als regering dit eens verbood het fokken van pels dieren, maar nee dat doen zij niet om de dood eenvoudige reden dat het geld op levert, tel maar uit loon belasting en BTW van de fokkers, en loon belasting en BTW van de winkeliers. Hier is weer eens het bewijs dat onze regering over lijken gaat, kijk ook maar naar Schiphol Oost ook daar is gesjoemeld met de regels geen brand vertragende muren omwille van het geld.

Dus voor die mannen van die omhoog gevallen trutten geef je vrouw een bontjas mag je weer twee keer neuken, anders blijven de klapdeuren dicht. Daar mag een dier voor opgeofferd worden. Vrijeradicaal ab.

😕


9 reacties

Kees Schilder · 12 november 2005 op 11:10

Zoals ik al zei Ab: hekken om de PC Hooftstraat en vervolgens een roedel wolven op die grijpgrage bontdozen loslaten.Kijken hoe ze dan over bontjassen denken.Lijkt me een geestig format voor Talpa.Die zitten toch nergens mee. 😀

Trukie · 12 november 2005 op 13:15

Kan onze Rita niet preventief beleid maken en haar kamer laten bewaken door geredde pelsdieren.
Ook goed voor de aaibaarheidsfactor.

Troy · 12 november 2005 op 15:23

Ik wist hier niets van en ik ben echt geshockeerd door wat je nu even in je column ter sprake brengt. In de hens met dat Cwi!! 😡

Ps: sterke column, Ab. De taalfoutjes neem ik op de koop toe.

Wessel · 12 november 2005 op 15:26

Bont lijkt inderdaad de laatste tijd weer meer geaccepteerd te zijn. Foute boel. Ik vrees dat we dit een beetje aan Volkert vd G. te danken hebben. Milieu-activisme is dankzij die idioot in een verdacht licht komen te staan. Mijn mening: bont maakt elke vrouw lelijk. Dat geldt ook voor mannen natuurlijk, maar die zijn bijna allemaal al lelijk.

Raindog · 12 november 2005 op 17:19

[quote]Oke een gesprek je in de maand, waarbij zij gelijk op hun webside wijzen zijn zij van je af. Nee dan die nazi’s van pelsdier fokkers, die moeten wij helpen zodat het CWI ook nog bloed aan hun handen kunnen krijgen.[/quote]

Ah, werkeloos op ideële of principiële grond?
Jaaaa, zelfs dat kan in dit mooie land.

melady · 12 november 2005 op 19:28

ge shock eerd dat ben ik ook!:-x

Een lekkere schreeuwcolumn.

“Van buiten bont, van binnen stront”

Li · 13 november 2005 op 01:46

[quote]zelfs hun tweede huid is nog van een dier. [/quote]

Sterke column Ab.
En deze zin zegt genoeg.

Li

Geertje · 14 november 2005 op 00:08

[quote]Dus voor die mannen van die omhoog gevallen trutten geef je vrouw een bontjas mag je weer twee keer neuken, anders blijven de klapdeuren dicht. [/quote] :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Soort zoekt soort heet dat.

Verbazende column!

klungel · 14 november 2005 op 12:23

Ben bang dat ik weer mijn oude spuitbussen van zolder moet halen. Ala GreenPeace weer bont bespuiten zodat het onbruikbaar wordt.

Lekker geschreven Ab.

Geef een antwoord